آژانس هواپیماییexchanging

فارسی نوشتن در ویژوال سی

شروع موضوع توسط saeed_vb ‏9 دسامبر 2005 در انجمن خانواده C++ , C

  1. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    سلام به همگی
    بابا ترو خدا یکی به من کمک کنه آخه چه جوری میشه داخل ویژوال سی فارسی نوشت.البته میشه نوشت ولی زمانی که برنامه کامپایل میشه همه چیز میریزه بهم تورو خدا یکی بگه من چکار کنم من دیگه که نمودونم چکار کنم :wacko: الان اول برنامه کامپایل میکنم بعدش با نرم افزار ResHacker میرم فارسیش میکنم
    بازم از همگی متشکرم:)
     
  2. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
  3. Roby

    Roby کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    1,397
    مگه شما با ویژوال سی کار می کنید ؟ فکر کنم از عاشقان وی بی باشید و معمولا عشاق وی بی دشمنان سرسخت وی سی هستند:)
     
  4. Roby

    Roby کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    1,397
    راستی اگه کارتون خیلی مهمه می تونم روشی رو که خودم بکار میبرم براتون پی ام کنم

    موفق باشید
     
  5. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    اولا اینکه من هیچ تعصبی روی وی بی ندارم
    چون راحته بیشتر باهاش کار میکنم:D
    ولی میدونم هیچی قدرت ویژوال c++ نداره
    خدایش آخرشه
    واما دلفی یک زبان میانه بین vb , vc میشه باهاش کارای قشنگی درست کرد
    اما آینده : این مسلمه که هیچی به پای vb.net نمیرسه
    خوب اینم نظرات من











    ____________________________________________________________
     
  6. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    می خواستم بدونم من که گفتم فعلا چه جوری فارسیش میکنم
    اگه از اون روشه ساده تره لطف کن برام بفرستش به این ایمیل
    [email protected]
    ممنون
    :D :D :happy:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    سلام
    هووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا
    من پیدا کردم
    اینم راهش
    اول برید داخل قسمت Workspace بعدش قسمت Dialog حالا روی یکی از فرمهاتون که میخواید داخلش فارسی تایپ کنید راست کلیک کنید و propertes انتخاب کنید حال داخل پنجره ای که باز شده از قسمت Natral Languageرا انتخاب کنید
    موفق باشید اینم عکسش
    :D :D :D :D

    [​IMG]

    خوب بید:lol: :lol: