آژانس هواپیماییexchanging

فايرفاكس و عدم ارسال فرم از طريق جاوا اسكريپت

شروع موضوع توسط Asef ‏16 جولای 2005 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    من ميخوام يه فرم رو از طريق جاوا اسكريپت دسترو ارسالش رو بدم ولي تو فاير فاكس جواب نميده
    کد:
    myform.submit();
    با آي اي و اپرا مشكلي نيست ولي تو فاير كار نميكنه
     
  2. TruthPraiser

    TruthPraiser Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    2,348
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
    فکر کنم نیاز به بروزآوری Java در مرورگر شما باشه البته با تحریمی که شرکت Sun انجام داده و update محصولاتش رو برای IP های ایران مسدود کرده نمی دونم اینکار چطور باید صورت بگیره البته من تا حالا جز در موارد خیلی جزیی با Java در Mozilla Firefox مشکل پیدا نکردم.
     
  3. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    نحوه آدرسدهي عناصر صفحه اگر استاندارد باشه مشكلي نداره!
     
  4. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    :blink: نميدونم اشتباه فكر ميكنم يا نه ولي ارسال فرم از طريق كد نويسي بايد يكي از مرسوم ترين كارها باشه ! آپديت؟ !!!

    منظورتون اينه كه خود فرم بايد در صفحه در جاي درستي باشه؟ اين جاي درست كجا هست؟

    الان فرم هاي من در داخل بادي هستند بدون اينكه داخل تيبيل يا ديو قرار گرفته باشند. و بعد از يك ديو كه داخلش يه تيبل و چند عتصر ديگه داخل تيبيل ...
    <بادي>
    <>ديو - تيبل - عناصر داخل تيبل<>
    <>فرم ها ...<>
    <>بقيه محتويا صفحه (ديو و...) <>
    </بادي>

    اين كار برام حياتيه ولي وقتم رو گرفته نميدونم چطور اين مشكل رو با فايرفاكس حل كنم.
     
  5. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
  6. mohsenmx

    mohsenmx Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    986
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    يه جاى خوب
    فکر میکنم سورس کاملت رو بزاری بهتر بشه کمک کرد .
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    آخه خيلي سادست ! نيازي به سورس نيست
    يه فرم
    يه لينك كه بعد از كليك روش يه تابع اجرا ميشه و كانفرم ميخواد و اگه اكي كني فرم رو ساب ميت ميكنه
    ولي كار نميكنه (توي فاير فاكس فقط)
     
  9. mohsenmx

    mohsenmx Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    986
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    يه جاى خوب
    همینه :

    HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <title>form</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    </head>
    
    <body>
    <form name="form1" id="form1" method="post" action="a.php">
      <p>
        <input type="text" name="textfield" />
    </p>
      <p>
        <input type="submit" name="Submit" value="Submit" />
    </p>
    </form>
    
    </body>
    </html>
    
    
     
  10. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    تقريبا كد ميشه اين:

    HTML:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <base target="_blank">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <title>Title</title>
    
    </head>
    
    <body target=_blank>
    
    <div align='left'>
      <table class='panel' style='background-color:#EEEEEE' width='100%'  border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>
       <tr>
    	 <td valign='top'>Content</td>
       </tr>	 
      </table>
    </div>
    <form action='a.php?' method='post' name='rename_form' target='_self'>
     <input name='set_name' type='hidden' value=''>
     <input name='set_name_adr' type='hidden' value=''>
    </form>
    <p><a href='javascript:set_name_for_domain(&quot;http://domain.com&quot;)' title ='Set name' target='_self'>
    Set Name</a></p>
    
    </body>
    </html>
    <script language="javascript">
    function set_name_for_domain (domain)
    {
     domain_name=prompt ("Enter domain name for " + domain,"");
     
     if (domain_name)
     {
      rename_form.set_name.value = domain_name;
      rename_form.set_name_adr.value = domain;
      rename_form.submit();
     } 
    }
    </script>
    
     
    
    
    بعد از كليد روي لينك تابع اجرا ميشه و درخواست مثلا يه اسم ميكنه و بعد از نوشتن اسم و ok كردن فرم از طريق اون تابع ارسال ميشه. (بايد بشه!)
     
  11. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    HTML:
    document.forms.item("rename_form").submit() ;
     
  12. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    جواب نميده :D !! بازهم فقط در فاير ! شما تست كرديد؟
     
  13. mohsenmx

    mohsenmx Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    986
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    يه جاى خوب
    برای منم جواب نداد . خیلی حوصله سر و کله زدن باهاش ندارم ولی تا جایی که من ور رفتم نشد !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    باز اگه اينجا جواب بگيريم خوبه اگه نشد بايد يه نگاه به صفحه هايي كه چنين كاري ميكنن بياندازم. فعلا كه همچين صفحه اي يادم نمياد
     
  16. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    احتياج به تست نيست - با طناب من برو تو چاه :D
    من فقط همون قسمت ارسال فرم رو براي شما نوشتم تا متوجه بشيد روش ارجاع به عناصر صفحه در كد شما استاندارد نيست ولي همه كد را اصلاح نكردم!
    كد پايين را جايگزين كنيد

    HTML:
    document.getElementsByName("set_name").value = domain_name;
    document.getElementsByName("set_name_adr").value = domain;
    document.forms.item("rename_form").submit() ;
     
  17. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    رفتم و در اومدم :D ممنون :)
     
  18. Lover_Suspended

    Lover_Suspended کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    من خیلی وقته با فایر فاکس کار می کنم مشکلی نداره