آژانس هواپیماییexchanging

فايل های فلش رو من چجوری بايد اجرا کنم?

شروع موضوع توسط t_mohsen ‏11 جولای 2004 در انجمن بایگانی

  1. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام

    آقايون این فايل های فلش رو من چجوری بايد اجرا کنم?

    [​IMG]

    با هر برنامه ای امتحان کردم نتونسته بازشون کنه , مشکل چيه ?

    اینا رو از تو سايت www.iranclip.com به کمک برنامه flash saver سيو (ذخيره) کردم , ولی
    هر کار ميکنم باز نميشن و فقط يه صفحه ای مثل این مياد , لطفا راهنمايی بفرماييد?



    [​IMG]
     
  2. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    شايد اونيو بايد دانلود ميكردي نكردي ! يعني فايل اصليه لود ميشده تو اين ! اگه اينطوري باشه تو ايني كه تو داري نبايد هم چيزي بياد !
     
  3. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    نه فکر نکنم اخه 1 mb حجم هر کدومشون , منظورت رو دوروست نفهميدم

    خودم فکر ميکنم چون 3 بعدی هستش اجراش نميکنه , هم چين چيزی ممکنه?
     
  4. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    Flash Player 7 رو نصب كنيد نشون ميده !

    موفق باشيد .
     
  5. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    نه به تعداد بعد كه ربطي نداره !!!!

    چون فلش اصلا 3 بعدي نداره ! با همون 2 بعد طوري طراحي ميكنن كه 3 بعدي به نظر مياد !!! ( با برنامه هاي مختلف )

    يه راه ديگه هم همينه كه سعيد گفت ... Flash Player جديد نصب كن ( اگه نداري ) شايد درست شد .
     
  6. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    وقتی که اون صفحه ی سفید میاد باید در قسمت فایل همین فایلت رو OPEN کنی
     
  7. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran

    نه بابا ! :D

    open اشم کردم نشد داش فريد , من فلش 5 بالاتر ندارم کجا پيداش کنم

    این فلش 7 رو?
     
  8. hamidjoon98

    hamidjoon98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    سلام
    با برنامه QuickTime هم ميتوني اجراش كني
    ايميلتو بده تا هم QuickTime و هم FlashPlayer رو به همراه چند فلش باحال ( بالاي 18 سال ) برات بفرستم
    قربانت حميد :happy:
    [email protected]
     
  9. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    عزيز ! براي flash player برو تو سايت macromedia.com روش كليك كن 4صدو خورده اي كيلوبايت هست.
     
  10. P-Joker

    P-Joker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2004
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Islamic Republic of Italy
    رو هركدوم از لينكهاي امضاي منم ميتوني كليك كني !
     
  11. Gt_Max

    Gt_Max Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,663
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    In Your Pantz
    يه چيزي تو همين مايه ها... :blink: