آژانس هواپیماییexchanging

فایل فارسی شده رو با چه فرمتی ذخیره کنم؟

شروع موضوع توسط sutiman ‏26 جولای 2005 در انجمن سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت

  1. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
  2. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    با نوت پد utf-8
    بعدش با یه ادیتور غیر یونی کد بازش کن و سه کاراکتر غیر یونی کد باز و 3 کارکتر مزاحم یونی کد رو پاک کن
     
  3. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    من کد مزاحم پیدا نکردم!
    با نت پد بازش کردم و با فرمت UTF-8 سیو کردمش.بعد با EmEditor بازش کردم و دوباره بدون تغییرات سیو کردمش!
    بازم نشد :(
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    جان دلم ای ام ادیتور یک ادیتور یونی کد هست
    غیر یونی کد یعنی یونی کدر رو ساپورت نکنه و مثلا PHP Expert Editor

    http://www.ankord.com/
    یا مشابهات اون
     
  5. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    منظور از مزاحم و غیریونی کد کدوماس؟
    من فقط همینارو پیدا کردم
    
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آره !

    هميناس !

    ببين ! تو صفحه Sava as اي ام اديتور بايد utf-8 رو انتخاب كني. يه چك باكس زيرش فعال ميشه كه بايد تيكشو برداري كه اينارو وارد متن نكنه !

    وتمام !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    آقا من با نت پد سیو کردم و بعد با PHP Expert Editor سیو کردم.یعنی بعد از اینکه با PHP Expert Editor بازش کردم یه راست و بدون هیچ تغییری سیو کردم.بعد پسوندش رو دستی PHP کردم و آپلود کردمش.ولی باز جواب نداد.در ضمن فقط اون سه تا رو حذف کردم
     
  9. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    اگه اینا درست بشن یه CMs به اضافه یه نسخه جدید bMachine الان فارسی شده.miniBB هم تقریبا داره تموم میشه!
     
  10. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    متاسفانه شاهد جان تو همه ورژن های نوت پد چنین چک باکسی وجود نداره و تمام!
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اي ام اديتور رو گفتم ! :rolleyes:
     
  12. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    پسوند رو به پی اچ پی تغییر دادی؟؟ اون نرم افزار همه جور فایلی رو باز میکنه و احتیاجی به تغییر پسوند نیست
    یک مسئله تو تو یه جای از برنامه باید انکدینگ رو روی utf-8 بزاری تا صفحه ها با فرمت یوتی اف 8 نشون داده باشند
    باید ببینی که کجای برنامه و کدوم فایل انکدینگ یا همون کاراکتر ست رو تعیین میکنه که یوتی اف 8 بکنی
    الا صفحه رو انکدینگ رو ازمنوی ویوو مرورگرت رو یوتی اف 8 بزاری باید فارسی ها رو درست نشون بده
     
  13. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    این چیزی که شما میگی رو میدونم.ولی این همچین چیزی نداره!
    در ضمن وقتی میخوام زبان رو به فارسی تغییر بدم اصلا فایل رو قبول نمیکنه!
    بعدشم یعنی شما میگی که من همینطوری فایل TXT رو آپلود کنم؟
    آخه نمیشه که!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    یه سوال جانبی هم داشتم.تا حالا با WoltLab Burning Board کار کردید؟
     
  16. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    فرمت اصلی فایلت هرچی باشه باید با همون فرمت باید اپلود کنی
     
  17. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    آقا این ارور رو میده!

    Not Acceptable
    An appropriate representation of the requested resource /projects/cms/engine/admin/admin.php could not be found on this server.
     
  18. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    این چرا اینجوریه؟با فایر فکس ارور میده ولی با آوانت برازر درسته!
     
  19. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    شما چی رو دارید فارسی می کنید؟؟؟ فایل زبان رو باید فارسی کنید نه هر فایل دم دست رو !! فایلهای زبان معمولا فرمتی شبیهenglish.php یا تو پوشه ای به نام مثلاenglish و معمولا تو شاخه ای تحت عنوان لنگویچ هستند و به باقی نباید ور برید
     
  20. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    مال چه برنامه ای رو فارسی می کنی؟ اینجا اتیچ کن شاید کسی متوجه مشکل بشه
     
  21. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    خب منم هر فایلی رو که فارسی نمی کنم!
    حداقل عقلم میرسه برم فایل زبان انگلیش رو پیدا کنم و فارسی کنم!در ضمن ممنون از شما فعلا مشکلم حل شد :blink:
     
  22. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    دارم نسخه 3.1 بوست ماشین رو فارسی میکنم

    http://iblog.ir/blog

    واقعا عالیه.فایل زیپش 270 کیلوبایته ولی کلی امکانات داره!از هر سیستمی که دیده بودم جالبتره!