• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان اعلام آمادگی و تشکیل تیم برای راه اندازی پروژه بین المللی

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

دوستان عزیز؛
پیرو تاپیک http://forum.persiantools.com/t225120.html لازم دونستم این تاپیک رو ایجاد کنم تا افرادی که مایل به شرکت در پروژه سایت بین المللی هستند در این تاپیک آمادگی خودشون رو اعلام کنند.

مطمئناً برای پیشبرد همچین پروژه ای به افراد حرفه ای و فعال در زمینه های سرمایه گذاری ، ایده پردازی ، طراحی ، برنامه نویسی ، تبلیغات ، seo ، حقوقی و ... نیاز هست. پس هر کس توانایی و تخصص این کار رو در خودش می بینه لطفاً آمادگی و تخصص خودش رو بیان کنه تا کم کم یک تیم تشکیل بشه و به صورت جدی تر در زمینه این پروژه بحث و تبادل نظر بشه .

فکر نمی کنم نیاز باشه در مورد مزایای این پروژه زیاد صحبت بشه ولی به طور عمومی می توان مسائل زیر رو عنوان کرد:

1- عدم وجود محدودیت در زمینه های فکری و ... (عدم وجود برخی خط قرمزها !)
2- آشنایی بیشتر کاربران با تجارت الکترونیک ، خرید اینترنتی و ...
3- تداول بیشتر زندگی الکترونیک در کشورهای دنیا و افزایش روز افزون آن با توجه به رشد چشم گیر استفاده از تلفنهای هوشمند و شبکه های اجتماعی و ...
4- قدرت خرید بیشتر مردم کشورهای پیشرفته با توجه به سطح درآمد بالاتر آنها
5- با توجه به رشد روز افزون نرخ دلار ، کسب درآمد از سایت خارجی بسیار به صرفه تر هست.
6- امنیت شغلی بشیتر با توجه به این که محدودیتهای داخلی وجود ندارد و دائم در استرس این به سر نمی برید که نکنه سایتم فیلتر بشه و ... !
و ....

من به عنوان مهم ترین مورد و مشکل سر راه ، بخش مالی این پروژه شامل گرفتن درگاه از بانکهای خارجی (مثلاً پی پال) ، دور زدن تحریم ها و نقل و انتقالات پول رو به عهده میگیرم.

-----------------------------------------------
افرادی که تا الان برای تشکیل تیم اعلام آمادگی کرده اند :

خودم ------------------------------> مسائل مالی خارج از کشور و دور زدن تحریمها ، تجزیه و تحلیل سیستم
SNo -------------------------------> برنامه نویسی ، ایده پردازی ، SEO
روح سگ ولگرد ---------------> طراحی پروژه و ایده پردازی
Amirbahal3 -------------------> برنامه نویسی ، ایده پردازی ، تجزیه تحلیل سیستم
Mohamad26 -----------------> ایده پردازی
عمده فروش ------------------> بخش حقوقی
hossein_online -------------> تبلیغات و ایده پردازی
yasertan -----------------------> تبلیغات و ایده پردازی و بازاریابی
Ronan --------------------------> ایده پردازی

Last edited:

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
کار خوبی کردی که این تاپیک رو زدی.
قبل از اعلام آمادگی خودم، این شخصی که به واسطه اون میخوای درگاه و ... بگیری مورد اطمینان خودت هست؟
بحث مالی بحث مهمیه تو همچین پروژه ای! و در صورتی که مشکلی پیش بیاد بقیه یقه شما رو میگیرنا!

من میتونم تو زمینه برنامه نویسی، طراحی، سئو و ایده پردازی کمک کنم!

به نظرم هم لازمه که دوستانی که قصد همکاری دارن بتونن تهران بیان، چون حضور افراد مهمه، حتی شده 2-3 بار در ماه!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
میشه توضیح بدید کلا قراره چه سایتی بزنیم؟ یا به چه صورت کار کنیم؟ آیا ما هزینه می کنیم؟ چقدر؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
میشه توضیح بدید کلا قراره چه سایتی بزنیم؟ یا به چه صورت کار کنیم؟ آیا ما هزینه می کنیم؟ چقدر؟

همه ی اینا قابل بحثه.

=-=-=
ممنون از اینکه دوستان از این نظر من استقبال کردن. فکر نمی کردم انقدر بروبچ پایه باشن.

چند تا نکته هست، مطمئنن این کار نمی گیره مگه اینکه همه به هم در درجه ی اول اطمینان داشته باشن. می دونیم که خیلی از ایده ها دزدیده شده تو ایران، خیلی از دامین ها هر روز دزدیده می شه. هاست ها هم دزدی می کنن.

پس اول در این رابطه صحبت بکنیم که چجوری می خوایم این اطمینان رو ایجاد کنیم. تو این مملکت رفیق به رفیق زده و خواهد زد. وقتی بحث مالی مطرح بشه خودتون می دونید چی ممکنه پیش بیاد خدایی نکرده.
پس بهتره ساختار این گروه در ابتدا مشخص بشه.

من تو چند تا زمینه می تونم کمک کنم. من تجربه ی مدیریت تیم آی تی رو داشتم. طراح و ایده پرداز چند پروژه ی آی تی و گیم هم بودم. درواقع کار اصلی من طراحی بازیهای کامپیوتریه. مثل آسمان دژ، سیاوش، سیویلیزیشن 4 و .... . فکر می کنم احتمال داشته باشه مشکل جا و مکان رو هم بتونم حل بکنم.

در مورد ایده ی آماده هم، یه چند تا ایده ی داکیومنت شده دارم. البته بستگی به توان تیم و برنامه نویسان تیم داره.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
در مورد ایده و نوع سایت که تو تاپیک اولی من یه پستی دادم ، کلا فعلا حتی ایده خامی هم نیست ولی حتی اگه باشه نباید این جا داده بشه.
تو یه فروم اختصاصی بحث خواهد شد و ایده های خام داده میشه و پخته میشه و اجرا میشه. لزومی نیست که یه دونه ایده باشه فقط. یه گروه تشکیل میخواد بشه که توانایی اجرای پروژه های قوی رو داشته باشه.

اینکه هزینه می کنیم یا نه اینم یه موضوعی هست که باید تو فروم اختصاصی مطرح بشه
ولی من یه صورت کلی میدم
اول اینکه هم میشه به صورتی باشه که خودمون سرمایه بذاریم و کار کنیم
هم میشه سرمایه گذار پیدا کرد ( کار سختی نیست بعضی ها میگن عملی نیست ولی من عملیش میکنم )
چقدرش هم بستگی به ایده ها داره و پروژه ها...

هدف گروه بزرگه و در حد بین المللی باید باشه!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
من کار گروهی رو پایم اما تا ندونم کار چیه و کلیاتش چیه نمیتونم اعلام آمادگی کنم چون بنده اهل این نیستم که بگم پایم ولی یهو جا بزنم پس بهتره اول بدونم چیه تا بعدا" مشکلی پیش نیاد و اینکه به نظر من حتی اگه یه سایت ساده با سئوی خوب هم بزنید و بتونید تبلیغات گوگل و... رو بگیرید برای ما که داخل ایران هستیم درامد خوبی خواهد داشت البته اگه تیم باشه لزوما یک سایت نیست میشه در چند مبحث سایتهای انگلیسی زبان بالا آورده که تقریبا همه دوستان به این زبان تسلط نسبی دارن

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
من کار گروهی رو پایم اما تا ندونم کار چیه و کلیاتش چیه نمیتونم اعلام آمادگی کنم چون بنده اهل این نیستم که بگم پایم ولی یهو جا بزنم پس بهتره اول بدونم چیه تا بعدا" مشکلی پیش نیاد و اینکه به نظر من حتی اگه یه سایت ساده با سئوی خوب هم بزنید و بتونید تبلیغات گوگل و... رو بگیرید برای ما که داخل ایران هستیم درامد خوبی خواهد داشت البته اگه تیم باشه لزوما یک سایت نیست میشه در چند مبحث سایتهای انگلیسی زبان بالا آورده که تقریبا همه دوستان به این زبان تسلط نسبی دارن

ما پایه ی شروع یه کار گروهی هستیم.

حالا محتوای این کار می تونه هر چیزی باشه که جمع تصمیم بگیره.

پروژه ی سایت ساده مطمئنن جواب نمی ده. چندین نفر می خوان وقت و هزینه و زمان بذارن.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
کار خوبی کردی که این تاپیک رو زدی.
قبل از اعلام آمادگی خودم، این شخصی که به واسطه اون میخوای درگاه و ... بگیری مورد اطمینان خودت هست؟
بحث مالی بحث مهمیه تو همچین پروژه ای! و در صورتی که مشکلی پیش بیاد بقیه یقه شما رو میگیرنا!

من میتونم تو زمینه برنامه نویسی، طراحی، سئو و ایده پردازی کمک کنم!

به نظرم هم لازمه که دوستانی که قصد همکاری دارن بتونن تهران بیان، چون حضور افراد مهمه، حتی شده 2-3 بار در ماه!

سلام

بله، به دوست و رابط مالی خودم 100% اطمینان دارم و به این موارد آگاه هستم.
متشکرم که به جای حرفهای دیگه زدن، اعلام آمادگی کردی ! :D

دوست عزیز ، فعلاً در مرحله اول یعنی تشکیل یک تیم کاری هستیم و پس از تشکیل تیم روی ایده ، تعیین پروژه ، جذب سرمایه و اجرا بحث خواهیم کرد.

در مورد ایده و نوع سایت که تو تاپیک اولی من یه پستی دادم ، کلا فعلا حتی ایده خامی هم نیست ولی حتی اگه باشه نباید این جا داده بشه.
تو یه فروم اختصاصی بحث خواهد شد و ایده های خام داده میشه و پخته میشه و اجرا میشه. لزومی نیست که یه دونه ایده باشه فقط. یه گروه تشکیل میخواد بشه که توانایی اجرای پروژه های قوی رو داشته باشه.

اینکه هزینه می کنیم یا نه اینم یه موضوعی هست که باید تو فروم اختصاصی مطرح بشه
ولی من یه صورت کلی میدم
اول اینکه هم میشه به صورتی باشه که خودمون سرمایه بذاریم و کار کنیم
هم میشه سرمایه گذار پیدا کرد ( کار سختی نیست بعضی ها میگن عملی نیست ولی من عملیش میکنم )
چقدرش هم بستگی به ایده ها داره و پروژه ها...

هدف گروه بزرگه و در حد بین المللی باید باشه!

سلام

دوست عزیز من متشکرم که در بحث شرکت می کنید. به نظر من اول باید یک تیم اولیه تشکیل بشه یک مقدار با هم صحبت کنیم و قرار و مدارها رو بگذاریم بعد میشه یه فروم تخصصی هم برای این مسئله راه اندازی کرد . همین اولش باید معلوم بشه این افرادی که تا الان فقط حرف می زدند واقعاً چقدر سر حرفهاشون هستند. فقط حرف بوده یا واقعاً تمایل هم دارند !

وقتی یک تیم قوی تشکیل بشه توانایی انجام پروژه های مختلف رو خواهد داشت. (مثل یک شرکت بزرگ خواهد شد)

همیشه منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم :)

همه ی اینا قابل بحثه.

=-=-=
ممنون از اینکه دوستان از این نظر من استقبال کردن. فکر نمی کردم انقدر بروبچ پایه باشن.

چند تا نکته هست، مطمئنن این کار نمی گیره مگه اینکه همه به هم در درجه ی اول اطمینان داشته باشن. می دونیم که خیلی از ایده ها دزدیده شده تو ایران، خیلی از دامین ها هر روز دزدیده می شه. هاست ها هم دزدی می کنن.

پس اول در این رابطه صحبت بکنیم که چجوری می خوایم این اطمینان رو ایجاد کنیم. تو این مملکت رفیق به رفیق زده و خواهد زد. وقتی بحث مالی مطرح بشه خودتون می دونید چی ممکنه پیش بیاد خدایی نکرده.
پس بهتره ساختار این گروه در ابتدا مشخص بشه.

من تو چند تا زمینه می تونم کمک کنم. من تجربه ی مدیریت تیم آی تی رو داشتم. طراح و ایده پرداز چند پروژه ی آی تی و گیم هم بودم. درواقع کار اصلی من طراحی بازیهای کامپیوتریه. مثل آسمان دژ، سیاوش، سیویلیزیشن 4 و .... . فکر می کنم احتمال داشته باشه مشکل جا و مکان رو هم بتونم حل بکنم.

در مورد ایده ی آماده هم، یه چند تا ایده ی داکیومنت شده دارم. البته بستگی به توان تیم و برنامه نویسان تیم داره.

متشکرم ؛
حالا باید دید چند نفر به طور واقعی پایه هستند ؛ تو پی تی چوب کبریت زیاد داریم و نمیشه به عنوان پایه روشون حساب کرد :D !!!
متأسفانه آدم حراف زیاد داریم ولی مرد عمل می خوایم ;)

در رابطه با "اطمینان" من موافق شما هستم. امیدوارم این پروژه شروعی باشه برای این که خیلی ها کار تیمی رو یاد بگیرند و منیتها رو کنار بگذارند و به اهداف تیمی فکر کنند.

یک نفر هرچقدر هم که هدف بزرگی داشته باشه از پسش بر نمیاد ولی اگه چند نفر با هم باشند ، همه با هم به اهدافشون می رسند.

متشکرم که آمادگی خودتون رو اعلام کردید.
من نام افرادی که اعلام آمادگی می کنند رو به پست اول اضافه می کنم.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

بله، به دوست و رابط مالی خودم 100% اطمینان دارم و به این موارد آگاه هستم.
متشکرم که به جای حرفهای دیگه زدن، اعلام آمادگی کردی ! :D

دوست عزیز ، فعلاً در مرحله اول یعنی تشکیل یک تیم کاری هستیم و پس از تشکیل تیم روی ایده ، تعیین پروژه ، جذب سرمایه و اجرا بحث خواهیم کرد.

سلام

دوست عزیز من متشکرم که در بحث شرکت می کنید. به نظر من اول باید یک تیم اولیه تشکیل بشه یک مقدار با هم صحبت کنیم و قرار و مدارها رو بگذاریم بعد میشه یه فروم تخصصی هم برای این مسئله راه اندازی کرد . همین اولش باید معلوم بشه این افرادی که تا الان فقط حرف می زدند واقعاً چقدر سر حرفهاشون هستند. فقط حرف بوده یا واقعاً تمایل هم دارند !

وقتی یک تیم قوی تشکیل بشه توانایی انجام پروژه های مختلف رو خواهد داشت. (مثل یک شرکت بزرگ خواهد شد)

همیشه منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم :)

متشکرم ؛
حالا باید دید چند نفر به طور واقعی پایه هستند ؛ تو پی تی چوب کبریت زیاد داریم و نمیشه به عنوان پایه روشون حساب کرد :D !!!
متأسفانه آدم حراف زیاد داریم ولی مرد عمل می خوایم ;)

در رابطه با "اطمینان" من موافق شما هستم. امیدوارم این پروژه شروعی باشه برای این که خیلی ها کار تیمی رو یاد بگیرند و منیتها رو کنار بگذارند و به اهداف تیمی فکر کنند.

یک نفر هرچقدر هم که هدف بزرگی داشته باشه از پسش بر نمیاد ولی اگه چند نفر با هم باشند ، همه با هم به اهدافشون می رسند.

متشکرم که آمادگی خودتون رو اعلام کردید.
من نام افرادی که اعلام آمادگی می کنند رو به پست اول اضافه می کنم.
بنده وقتی میگم همه چیز مشخص بشه بعد اعلام امادگی کنیم برای همین مورد هست که این دوستمون بعد به ما نگن چوب کبریت!

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
بنده وقتی میگم همه چیز مشخص بشه بعد اعلام امادگی کنیم برای همین مورد هست که این دوستمون بعد به ما نگن چوب کبریت!

دوست من ،
من اصلا منظورم شما نبودید !
من وقتی این پست قبلی رو داشتم تایپ می کردم شما پست خودتون رو ارسال کرده بودید و من پست شما رو هنوز ندیده بودم که بخوام به شما جسارتی بکنم!

من میگم اول باید یه تیم تشکیل بشه ؛ بعد بشینیم هم فکری کنیم یه پروژه رو مشخص کنیم و بعد هم اجرا ...
این که اول ایده بیاد وسط بعد تازه بریم تیم تشکیل بدیم نمیشه
میگم نمیشه چون خودم همین الان 10 تا ایده عملی دارم ولی هیچ کدومشون بدون یک پشتوانه مناسب که فقط توی یک تیم قوی میشه پیداش کرد نمیشه اجراشون کرد !
مثلاً طرحی دارم که کل همکاری در فروشهای ایران رو درشون رو تخته می کنه ولی نه سرمایه عملی کردنش رو دارم و نه خیلی موارد دیگه که تو یه تیم میشه داشت !

میگم چه تیمی قراره بشه که همین اولش داره دعوامون میشه ! لول :D
به خودم میگم که دوباره کسی به خودش نگیره : یه کم باید آستانه صبر خودم رو بالا ببرم ...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
من پایه کار هستم تو مدتی که توی نت هستم تجربه و یه دانشی (هر چند در مقابل دوستان کم) توی خیلی از بخش ها دارم.
وقت زیادی هم میتونم بذارم ، زمانی هم برنامه نویس بودم ، ایده پرداز بدی هم نیستم.و کلاً ایراد گیر (باگ گیر ، یا غلط گیر) بسیار قهاری هم هستم (ایرادگیر به معنی مثبتش البته :blush: ) :دی
وقت هم زیاد دارم (ولی بخشی از اون وقت زیاد به خاطر اینکه آدم کندی هستم اینطوری از بین میره) :)
به هر حال اگه تجربه کم و دانش کم من جایی به کار بیاد در خدمت خواهم بود. :)
پیروز باشید

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوست عزیز شما اگه بخواین یه کاری رو با هم انجام بدین
باید حضوری برین چند بار ملاقات کنید همو صحبت کنید هم دیگه رو بشناسید و ...
بعد یه دفتری داشته باشین یه شرکت ثبت کنید حداقل 30 درصد کارها رو حضوری در شرکت انجام بدین
دامین و معامله ها رو ه نام شرکت ثبت کنید و ....

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوست عزیز شما اگه بخواین یه کاری رو با هم انجام بدین
باید حضوری برین چند بار ملاقات کنید همو صحبت کنید هم دیگه رو بشناسید و ...
بعد یه دفتری داشته باشین یه شرکت ثبت کنید حداقل 30 درصد کارها رو حضوری در شرکت انجام بدین
دامین و معامله ها رو ه نام شرکت ثبت کنید و ....

سعادت جان به غیر از همه ی اینا مهمترین چیز اینه که هدف مشخص بشه.

اگه هدف یه کار حرفه ایه پس آدم های حرفه ای میخواد همونجور که تو اون تاپیک هم گفتم.

و حالا ملاک حرفه ای بودن چی می تونه باشه؟ کی می تونه قضاوت کنه؟ تجربیات و توانایی ها و سابقه باید مشخص باشه. بعد تیم تشکیل بشه.

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام به همه ي دوستان.
كار خيلي جالبيه كار در سطحي بزرگتر از يك كشور. كه متاسفانه ما عادت كرديم.
خب منم شايد اعضاي پي تي نشناسن زياد ولي 8-9 سالي هست توي نت فعالم.
خودم برنامه نويس نيستم ولي گروه برنامه نويسي داشتم.
ايده پرداز خوبيم. توي پخته كردن ايده ها خيلي ميتونم كمك كنم.
يه نكته ي خوبمم اينه كه از اوناش نيستم وسط كار كنار بكشم.
فقط يه سري نكته هست كه خب بعضياشو بقيه دوستان هم گفتن.

1. روي چه حسابي ميتونيم به هم اطمينان كنيم تحت نت ؟ مثلا دامين به نام كي باشه و روابط ماليش تعهدش چيه و ....
2. گيريم سايت زديم و گندش كرديم و اينترنت ملي يا علي گفت. خب بعد سايتمونو بايد چيكار كنيم ؟
3. قرار باشه كار كنيم صد در صد بايد بتونيم رو در رو حرف بزنيم. خب اين يكم سخته چون مثلا من اصفهانم و يكي تهرانه و يكي ....

به هرحال اگر براي اينا طرحي توي سرتون هست. من هستم

راستي يه حرفه ديگه هم با گروه برنامه نويسيمون داشتيم اينكه اسپمر روم هاي ياهو و ايميل و جيميل و كلوب و ........... رو طراحي ميكرديم. خيلي خوب ميشه از اين طريق بازديد گرفت.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام به همه ي دوستان.
كار خيلي جالبيه كار در سطحي بزرگتر از يك كشور. كه متاسفانه ما عادت كرديم.
خب منم شايد اعضاي پي تي نشناسن زياد ولي 8-9 سالي هست توي نت فعالم.
خودم برنامه نويس نيستم ولي گروه برنامه نويسي داشتم.
ايده پرداز خوبيم. توي پخته كردن ايده ها خيلي ميتونم كمك كنم.
يه نكته ي خوبمم اينه كه از اوناش نيستم وسط كار كنار بكشم.
فقط يه سري نكته هست كه خب بعضياشو بقيه دوستان هم گفتن.

1. روي چه حسابي ميتونيم به هم اطمينان كنيم تحت نت ؟ مثلا دامين به نام كي باشه و روابط ماليش تعهدش چيه و ....
2. گيريم سايت زديم و گندش كرديم و اينترنت ملي يا علي گفت. خب بعد سايتمونو بايد چيكار كنيم ؟
3. قرار باشه كار كنيم صد در صد بايد بتونيم رو در رو حرف بزنيم. خب اين يكم سخته چون مثلا من اصفهانم و يكي تهرانه و يكي ....

به هرحال اگر براي اينا طرحي توي سرتون هست. من هستم

راستي يه حرفه ديگه هم با گروه برنامه نويسيمون داشتيم اينكه اسپمر روم هاي ياهو و ايميل و جيميل و كلوب و ........... رو طراحي ميكرديم. خيلي خوب ميشه از اين طريق بازديد گرفت.

سلام ، فکر میکنم با ثبت شرکت و امثالهم بسیاری از این مشکلاتی که فرمودین قابل حل باشه. نیست؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
پروسه ی ثبت شرکت و .... ؟؟؟

یا علی.
پروسه ثبت شرکت اصلا کار سختی نیست!
ولی اول کار نیازی به شرکت نیست!
با یه قرارداد محکم میشه همه اعضا رو مقید کرد به انجام وظایفشون در گروه.
بحث مالی رو میشه با یه حساب 2 یا 3 امضائه حل کرد.
دامین رو اگه میگین دست یه نفر نمیخواید باشه. اونم یه نرم افزار مینویسیم، رمز اکانت رو تعیین کنه و دسترسی به رمز با رمز مخصوص تک تک افراد گروه مقدور نباشه! لول
ولی باز هم میگم، یه قرارداد محکم همه افراد رو مقید میکنه.
تو ایران هم میگن قانون نداریم. ولی خاطر شاکی رو خیلی میخوان! کافیه بری شکایت کنی و مدرک و دلیل درست حسابی داشته باشی ...
قرارداد داشته باشیم یکی طبق قرارداد عمل نکنه، کم کاری کنه یا ...، راحت میشه به جرم خیانت در امانت حکم جلب گرفت، جرم عمومی هم داره!
اینا رو گفتم که دوستان یه کم منفی بافیشون رو بذارن کنار و به کار بیشتر فکر کنن تا مسائل منفی.

فعلا هر کسی پایه کار هست، وقت داره، توانایی داره اعلام آمادگی کنه.

بالا