Amir9891
Registered User
- نوشتهها
- 786
- لایکها
- 399
سلام
دوستان عزیز؛
پیرو تاپیک http://forum.persiantools.com/t225120.html لازم دونستم این تاپیک رو ایجاد کنم تا افرادی که مایل به شرکت در پروژه سایت بین المللی هستند در این تاپیک آمادگی خودشون رو اعلام کنند.
مطمئناً برای پیشبرد همچین پروژه ای به افراد حرفه ای و فعال در زمینه های سرمایه گذاری ، ایده پردازی ، طراحی ، برنامه نویسی ، تبلیغات ، seo ، حقوقی و ... نیاز هست. پس هر کس توانایی و تخصص این کار رو در خودش می بینه لطفاً آمادگی و تخصص خودش رو بیان کنه تا کم کم یک تیم تشکیل بشه و به صورت جدی تر در زمینه این پروژه بحث و تبادل نظر بشه .
فکر نمی کنم نیاز باشه در مورد مزایای این پروژه زیاد صحبت بشه ولی به طور عمومی می توان مسائل زیر رو عنوان کرد:
1- عدم وجود محدودیت در زمینه های فکری و ... (عدم وجود برخی خط قرمزها !)
2- آشنایی بیشتر کاربران با تجارت الکترونیک ، خرید اینترنتی و ...
3- تداول بیشتر زندگی الکترونیک در کشورهای دنیا و افزایش روز افزون آن با توجه به رشد چشم گیر استفاده از تلفنهای هوشمند و شبکه های اجتماعی و ...
4- قدرت خرید بیشتر مردم کشورهای پیشرفته با توجه به سطح درآمد بالاتر آنها
5- با توجه به رشد روز افزون نرخ دلار ، کسب درآمد از سایت خارجی بسیار به صرفه تر هست.
6- امنیت شغلی بشیتر با توجه به این که محدودیتهای داخلی وجود ندارد و دائم در استرس این به سر نمی برید که نکنه سایتم فیلتر بشه و ... !
و ....
من به عنوان مهم ترین مورد و مشکل سر راه ، بخش مالی این پروژه شامل گرفتن درگاه از بانکهای خارجی (مثلاً پی پال) ، دور زدن تحریم ها و نقل و انتقالات پول رو به عهده میگیرم.
-----------------------------------------------
افرادی که تا الان برای تشکیل تیم اعلام آمادگی کرده اند :
خودم ------------------------------> مسائل مالی خارج از کشور و دور زدن تحریمها ، تجزیه و تحلیل سیستم
SNo -------------------------------> برنامه نویسی ، ایده پردازی ، SEO
روح سگ ولگرد ---------------> طراحی پروژه و ایده پردازی
Amirbahal3 -------------------> برنامه نویسی ، ایده پردازی ، تجزیه تحلیل سیستم
Mohamad26 -----------------> ایده پردازی
عمده فروش ------------------> بخش حقوقی
hossein_online -------------> تبلیغات و ایده پردازی
yasertan -----------------------> تبلیغات و ایده پردازی و بازاریابی
Ronan --------------------------> ایده پردازی
دوستان عزیز؛
پیرو تاپیک http://forum.persiantools.com/t225120.html لازم دونستم این تاپیک رو ایجاد کنم تا افرادی که مایل به شرکت در پروژه سایت بین المللی هستند در این تاپیک آمادگی خودشون رو اعلام کنند.
مطمئناً برای پیشبرد همچین پروژه ای به افراد حرفه ای و فعال در زمینه های سرمایه گذاری ، ایده پردازی ، طراحی ، برنامه نویسی ، تبلیغات ، seo ، حقوقی و ... نیاز هست. پس هر کس توانایی و تخصص این کار رو در خودش می بینه لطفاً آمادگی و تخصص خودش رو بیان کنه تا کم کم یک تیم تشکیل بشه و به صورت جدی تر در زمینه این پروژه بحث و تبادل نظر بشه .
فکر نمی کنم نیاز باشه در مورد مزایای این پروژه زیاد صحبت بشه ولی به طور عمومی می توان مسائل زیر رو عنوان کرد:
1- عدم وجود محدودیت در زمینه های فکری و ... (عدم وجود برخی خط قرمزها !)
2- آشنایی بیشتر کاربران با تجارت الکترونیک ، خرید اینترنتی و ...
3- تداول بیشتر زندگی الکترونیک در کشورهای دنیا و افزایش روز افزون آن با توجه به رشد چشم گیر استفاده از تلفنهای هوشمند و شبکه های اجتماعی و ...
4- قدرت خرید بیشتر مردم کشورهای پیشرفته با توجه به سطح درآمد بالاتر آنها
5- با توجه به رشد روز افزون نرخ دلار ، کسب درآمد از سایت خارجی بسیار به صرفه تر هست.
6- امنیت شغلی بشیتر با توجه به این که محدودیتهای داخلی وجود ندارد و دائم در استرس این به سر نمی برید که نکنه سایتم فیلتر بشه و ... !
و ....
من به عنوان مهم ترین مورد و مشکل سر راه ، بخش مالی این پروژه شامل گرفتن درگاه از بانکهای خارجی (مثلاً پی پال) ، دور زدن تحریم ها و نقل و انتقالات پول رو به عهده میگیرم.
-----------------------------------------------
افرادی که تا الان برای تشکیل تیم اعلام آمادگی کرده اند :
خودم ------------------------------> مسائل مالی خارج از کشور و دور زدن تحریمها ، تجزیه و تحلیل سیستم
SNo -------------------------------> برنامه نویسی ، ایده پردازی ، SEO
روح سگ ولگرد ---------------> طراحی پروژه و ایده پردازی
Amirbahal3 -------------------> برنامه نویسی ، ایده پردازی ، تجزیه تحلیل سیستم
Mohamad26 -----------------> ایده پردازی
عمده فروش ------------------> بخش حقوقی
hossein_online -------------> تبلیغات و ایده پردازی
yasertan -----------------------> تبلیغات و ایده پردازی و بازاریابی
Ronan --------------------------> ایده پردازی
Last edited: