• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان اعلام آمادگی و تشکیل تیم برای راه اندازی پروژه بین المللی

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
پروسه ثبت شرکت اصلا کار سختی نیست!
ولی اول کار نیازی به شرکت نیست!
با یه قرارداد محکم میشه همه اعضا رو مقید کرد به انجام وظایفشون در گروه.
بحث مالی رو میشه با یه حساب 2 یا 3 امضائه حل کرد.
دامین رو اگه میگین دست یه نفر نمیخواید باشه. اونم یه نرم افزار مینویسیم، رمز اکانت رو تعیین کنه و دسترسی به رمز با رمز مخصوص تک تک افراد گروه مقدور نباشه! لول
ولی باز هم میگم، یه قرارداد محکم همه افراد رو مقید میکنه.
تو ایران هم میگن قانون نداریم. ولی خاطر شاکی رو خیلی میخوان! کافیه بری شکایت کنی و مدرک و دلیل درست حسابی داشته باشی ...
قرارداد داشته باشیم یکی طبق قرارداد عمل نکنه، کم کاری کنه یا ...، راحت میشه به جرم خیانت در امانت حکم جلب گرفت، جرم عمومی هم داره!
اینا رو گفتم که دوستان یه کم منفی بافیشون رو بذارن کنار و به کار بیشتر فکر کنن تا مسائل منفی.

فعلا هر کسی پایه کار هست، وقت داره، توانایی داره اعلام آمادگی کنه.
تایید
واسه اول کار شرکت لازم نیست ولی بازم اگه نیاز شد کار سختی نیست.... این راه ها باید طی بشه بالاخره

------------------------------------------------------------------------------------------------

منم که آماده هستم اون اولش هم گفته بودم
پیدا کردن موقعیت های تبلیغاتی ، پخته کردن ایده ، ایده سازی ، ادیت کردن ایده ، و... یه سری کارهای دیگه..

بازم میگم نیاز هست که حتما دوستان بتونن بیان تهران ، اگه نشه اصلا عملی کردن ایده ها خیلی سخت و حتی غیر ممکنه ....
حتما تهران رو در نظر بگیرید

پیدا کردن سرمایه گذار و مشکلات تحریم و فراهم کردن امکانات و یه سری موراد دیگه رو هم می تونم روش کار کنم

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
ببینید مطمئنن با این روش هیچ چیزی جلو نمی ره.

ما از هم چیزی نمی دونیم از میزان تخصص و مهارت هم.

اینکه من فلان کار رو می تونم کمک کنم نمیشه عامل قضاوت. پس غیر ممکنه یه تیم خوب تشکیل بشه با این روش.

از نظر من:

موضوعیت تاپیک تغییر کنه، یا حتی تاپیک جدید ایجاد بشه. هر کس هر میزان توانایی تو هر زمینه ای داره با ذکر تجربیات و رزومه ی کاریش درواقع بیان بکنه.

یادمون نره وظیفه ی مدیر تیم هست که بخواد افرادش رو انتخاب بکنه. هر کس وقتی توانایی هاش رو در هر زمینه ای با میزان تواناییش بیان کنه هر کس به عنوان مدیر می تونه تیمش رو از نفرات انتخاب بکنه. کم یا زیاد بسته به نظر خودش و طراح پروژش.

و بعد صحبت های شرکت و قرارداد و ... درون گروهی شکل می گیره.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412

اینکه من فلان کار رو می تونم کمک کنم نمیشه عامل قضاوت. پس غیر ممکنه یه تیم خوب تشکیل بشه با این روش.

از نظر من:

موضوعیت تاپیک تغییر کنه، یا حتی تاپیک جدید ایجاد بشه. هر کس هر میزان توانایی تو هر زمینه ای داره با ذکر تجربیات و رزومه ی کاریش درواقع بیان بکنه.

یادمون نره وظیفه ی مدیر تیم هست که بخواد افرادش رو انتخاب بکنه. هر کس وقتی توانایی هاش رو در هر زمینه ای با میزان تواناییش بیان کنه هر کس به عنوان مدیر می تونه تیمش رو از نفرات انتخاب بکنه. کم یا زیاد بسته به نظر خودش و طراح پروژش.

نمیشه همه چیز رو به صورت عمومی گفت

یه فروم باید درست بشه که چهار نفر فعال بیان اونجا بعد ، رزومه بدند و از خودشون بگند و تاپیک هایی داشته باشیم برای ایده های مختلف ...
همه ی موارد هست که باید در نظر گرفته بشه ....

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
چرا نمی شه به صورت عمومی گفت؟

به صورت عمومی شما نمی تونی رزومت رو بگی؟

الان که کسی نمی خواد ایده بده.
منو خیلی از بچه های اینجا میشناسن
من نمی گم نمیشه رزومه رو عمومی گفت. میشه ... خیلی ها هم میدونن...

ولی همه چیز رو نمیشه گفت! !! این جوری نمیشه.
سعی کنیم یه فروم اختصاصی بیاریم بالا خیلی بهتره....
سریع تر جلو میبریم کار رو
این جا هم تاپیک رو حفظ می کنیم برای عضو گیری و اون طرف بحث های جدی تر رو شروع میکنیم.

سرعت کارمون هم بالا میره

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام مجدد دوستان.
زياد سختش نكنيد.
همينطوري معلومه كيا پيگير هستن و كيا فقط قصد حرف زدن دارن. يكم كه تايپينگ ازش گذشت. بياين يه كنفرانس توي ياهو بزاريم.
شرايط و هنراي همديگه رو ببينيم. اونجا به صورت گروهي تيم انتخاب كنيم. مدير انتخاب كنيم. و توضيحات لازم.

شركت فعلا نميشه زد چون هنوز معلوم نيست كي به كيه.
قرار داد بهتره. ولي نميدونم با ماجراي قيلتر شدن سايتها بازم شاكي رو خيلي قبول دارن يا نه. چون صد در صد الان ادمين فيس بوك بياد از كسي شكايت كنه از كسي در مورد سايتش يقه خودشو ميگيرن كه سايت قيلتر شده داره مديريت ميكنه.

بايد به ريز نكاتشم توجه كرد.
مورد ديگه هم يادتون رفت. اينترنت ملي احتمالا شنيدين اگه به واقعيت پيوست قضيه چيه ؟؟؟ سايترو بايد بزاريم به امان خدا هاااااااااا

به هرحال ما هستيم
يا علي

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
یه هاست و یه دامین مناسب برای فروم تهیه کردم
کسی وقت داره بدم یه فروم با وی بی بیاره بالا به صورت خصوصی.

بحث رو هم در این جا هم در اون جا ادامه بدیم

اونجا تاپیک های اصلی ایجاد میشن و اینجا عضو میگیریم.

خوبه؟ نظرتون چیه؟

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
نصب وی بی رو هم سپردم به یه نفر دیگه

دامین رو هم اگه کسی خواست بگه که بهش پ.خ کنم.

tnx

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مورد ديگه هم يادتون رفت. اينترنت ملي احتمالا شنيدين اگه به واقعيت پيوست قضيه چيه ؟؟؟ سايترو بايد بزاريم به امان خدا هاااااااااا
به نظرم با مدیریت میشه حل کرد.
دیگه این همه آدم حرفه ای که این تاپیک دیدم براشون این چیزا مثل ... میمونه.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

از نظر من:

با توجه به حرف شما ! بهتر نیست اول یه چهارچوب کلی به همه نشون داده بشه که یه کار مشترک به چه صورت خواهد بود؟؟؟
یعنی ابتدای امر به جای اینکه بیایم بگیم کی چی بلده ، بیایم بگیم پروژه ای که میخواد میخواد به صورت اشتراکی انجام بشه به چه صورت و در چه چهارچوبی باید انجام بشه و افرادی که انجامش میدن نقششون در همچین پروژه ای و رابطشون به چه صورته و چیزهایی که دوستان با تجربه به ذهنشون میرسه و به ذهن من نرسیده ...
بعد بیایم بگیم در این پروژه به چه جور افرادی نیازه در این صورت فکر میکنم افراد بهتر بتونن خودشون رو در یه پروژه تصور کنند و مسائلی که مطرح میکنن ربط بیشتری با اصل کار خواهد داشت؟؟ (حداقل من فکر میکنم اینطوری باشه)
پیروز باشید

عمده فروش

Registered User
لایک‌ها
11
خب ایده ی جالبیه
با این که نمیتونم ادعا کنم که کاملا از این پروژه سر در آوردم اما با کلیت کار موافقم
تو تاپیک اول بحث حقوقی هم شد
تو این زمینه میتونید روی من حساب کنید
هم خودم به این مسائل واردم هم آَشنای حقوقی زیادی تو دستو بالم دارم. البته امیدوارم پروژه سر بگیره...

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
با توجه به حرف شما ! بهتر نیست اول یه چهارچوب کلی به همه نشون داده بشه که یه کار مشترک به چه صورت خواهد بود؟؟؟
یعنی ابتدای امر به جای اینکه بیایم بگیم کی چی بلده ، بیایم بگیم پروژه ای که میخواد میخواد به صورت اشتراکی انجام بشه به چه صورت و در چه چهارچوبی باید انجام بشه و افرادی که انجامش میدن نقششون در همچین پروژه ای و رابطشون به چه صورته و چیزهایی که دوستان با تجربه به ذهنشون میرسه و به ذهن من نرسیده ...
بعد بیایم بگیم در این پروژه به چه جور افرادی نیازه در این صورت فکر میکنم افراد بهتر بتونن خودشون رو در یه پروژه تصور کنند و مسائلی که مطرح میکنن ربط بیشتری با اصل کار خواهد داشت؟؟ (حداقل من فکر میکنم اینطوری باشه)
پیروز باشید

نمی دونستم لازمه بحث راجع به این موضوع و فکر می کردم همه تو یه پروژه ی آی تی بودیم.

مطمئنن پروژه های آی تی از سه ضلع، مدیریت، فنی و ایده پردازی تشکیل می شه.

اولین مرحله از یه پروژه ی آی تی اگر از سیستم اجایل بخوایم استفاده بکنیم، چه برای وب، چه برای نرم افزار چه برای گیم، مربوط به تیم ایده پرداز (پروژه دیزاینر ها) با تیم مدیریتی هست. تو این سری جلسات عموما ایده های مطرح شده از تیم طراحی و ایده پردازی به سمت تیم مدیریت مطرح می شه و تیم مدیریت بنابر تجربه و اطلاعاتشون از بازار هدف، فیدبک لازم رو می دن. بعد از به نتیجه رسیدن تقریبی یک موضوع، تیم ایده پردازی شروع به نوشتن و گسترش فیچر های لازم برای ایدشون می شن. این فیچر ها بر اساس اولویت، لیست می شه و به تیم مدیریت داده می شه. تیم مدیریت بر اساس هزینه ها و درآمد احتمالی هر فیچر، یک امتیازی می ده.

توجه داشته باشید که هم تیم مدیریت و هم تیم طراحی از موضوعات فنی باید اطلاعات اولیه رو داشته باشن. مرحله ی بعد، مرحله ی جلسات مایند استورم هست که با اضافه شدن تیم فنی، فیچر ها بررسی امکانی و زمانی میشه. ایده ها کامل می شه و طرح روی کاغذ پیاده سازی می شه.

تیم فنی شامل طراحان دو بعدی، کانسپچوال ها و طراحان سه بعدی، برنامه نویسان (به نسبت هر پروژه تعداد و نوع) کار رو شروع می کنه بر اساس اولویت فیچر هایی که تصمیم گیری و قطعی شد. پروتوتایپ ها با نظارت تیم طراح و ایده پرداز جلو می ره تا ذهنیت تیم طراحی و تیم فنی یکی بشه و در آخر ایده کاملا پیاده سازی بشه. در همین حین وظیفه ی تیم مدیریت، آماده کردن بستر انتشار پروژه از نظر تبلیغاتی و پشتیبانی هست.

این نمونه ی یک پروژه ی آی تی با استفاده از سیستم اجایل هست. فکر می کنم مشخصه تیم مدیریت، فنی یا طراحی و ایده پردازی شامل چه آدم هایی با چه تخصص هایی باید باشه.

و....

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
نصب وی بی رو هم سپردم به یه نفر دیگه

دامین رو هم اگه کسی خواست بگه که بهش پ.خ کنم.

tnx
به نظرم فعلا کل مباحث همینجا باشه بهتره!
چون مباحث عمومی هستش فعلا و فروم اختصاصی زمانی کاربرد داره که گروه تشکیل شده باشه و اعضای گروه مشخص بشن، که بشه مباحث خصوصی رو اونجا پیش برد.
ولی الآن که نه اعضا مشخص هستن نه تیمی تشکیل شده فروم الزامی نداره.
نظر من بود البته حسین آقا.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
به نظرم فعلا کل مباحث همینجا باشه بهتره!
چون مباحث عمومی هستش فعلا و فروم اختصاصی زمانی کاربرد داره که گروه تشکیل شده باشه و اعضای گروه مشخص بشن، که بشه مباحث خصوصی رو اونجا پیش برد.
ولی الآن که نه اعضا مشخص هستن نه تیمی تشکیل شده فروم الزامی نداره.
نظر من بود البته حسین آقا.
مهدی خان حق با شماست...
ولی خب این جوری پیش بره خیلی سخت تاپیک جمع بندی میشه.

به نظرم یه نفر به تاپیک سمت و سو بده خیلی خوب میشه ...
استارتر عزیز به نظرم بهترین گزینه هستش که به تاپیک سمت و سو بده.
نه؟

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

دوستان ممنونم که تو بحث شرکت کردید :) و ببخشید که من دیر به اینترنت دسترسی پیدا کردم :D

جناب روح سگ ولگرد متشکرم که اطلاعات خوبی رو در زمینه تجربیاتتون بیان کردید.

---------------------
hossein_online جان ؛
به خدا فروم تخصصی درست کردن کار 10 تا نهایتاً 15 دقیقه است برای من !
تا الان کلاً چند نفر بیشتر اعلام آمادگی نکردند ! خودمون چهار پنج نفری بریم تو یه فروم واسه خودمون حرف بزنیم ؟! اول باید ببینیم چقدر از افراد پیگیر هستند یا نه ؟

---------------------
دوستان عزیزی که عنوان می کنید اگه ایده باشه، ما هستیم!
اول باید یک گروه تشکریل بشه ، بعد جلسات حضوری بگذاریم و کم کم به فکر ایده ها (مطمئن باشید ایده به اندازه کافی هست !) و نحوه عملی کردن اونا باشیم ...
بخوان تو گوگل استخدامتون کنند اول میرید میگید اگه ایده برای من دارید من میام ؟! به نگهبان دم درش هم که اینو بگید میندازنتون بیرون ! :D

-------------------
لطفاً هر کس که توانایی به خصوصی داره در زمینه های مطرح شده در این تاپیک ، عنوان کنه ..

متشکرم.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
hossein_online جان ؛
به خدا فروم تخصصی درست کردن کار 10 تا نهایتاً 15 دقیقه است برای من !
تا الان کلاً چند نفر بیشتر اعلام آمادگی نکردند ! خودمون چهار پنج نفری بریم تو یه فروم واسه خودمون حرف بزنیم ؟! اول باید ببینیم چقدر از افراد پیگیر هستند یا نه ؟
آقا همه گیر دادن به من ... :D من اشتباه کردم ... غلط کردم :D

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
آقا همه گیر دادن به من ... :D من اشتباه کردم ... غلط کردم :D
نه عزیز من شما هیچ اشتباهی نکردی!
بقیه هم به شما گیر ندادند !
شما نظر خودتون رو بیان کردید و بقیه هم نظر خودشون رو ;) داریم تبادل نظر می کنیم دیگه :)

موفق باشید

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
نه عزیز من شما هیچ اشتباهی نکردی!
بقیه هم به شما گیر ندادند !
شما نظر خودتون رو بیان کردید و بقیه هم نظر خودشون رو ;) داریم تبادل نظر می کنیم دیگه :)

موفق باشید
شوخی بود.... می دونم ... به نظراتتون احترام میذارم ... ::blush:

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
یه نکته ای، الان گمونم همه وب مستریم. وب مستر جماعتم که اونقدر ها دس به کد نمی زنه و یا نقش مدیریتی داره یه طراحی و ایده پردازی درسته؟

بالا