hossein_online
Registered User
تاییدپروسه ثبت شرکت اصلا کار سختی نیست!
ولی اول کار نیازی به شرکت نیست!
با یه قرارداد محکم میشه همه اعضا رو مقید کرد به انجام وظایفشون در گروه.
بحث مالی رو میشه با یه حساب 2 یا 3 امضائه حل کرد.
دامین رو اگه میگین دست یه نفر نمیخواید باشه. اونم یه نرم افزار مینویسیم، رمز اکانت رو تعیین کنه و دسترسی به رمز با رمز مخصوص تک تک افراد گروه مقدور نباشه! لول
ولی باز هم میگم، یه قرارداد محکم همه افراد رو مقید میکنه.
تو ایران هم میگن قانون نداریم. ولی خاطر شاکی رو خیلی میخوان! کافیه بری شکایت کنی و مدرک و دلیل درست حسابی داشته باشی ...
قرارداد داشته باشیم یکی طبق قرارداد عمل نکنه، کم کاری کنه یا ...، راحت میشه به جرم خیانت در امانت حکم جلب گرفت، جرم عمومی هم داره!
اینا رو گفتم که دوستان یه کم منفی بافیشون رو بذارن کنار و به کار بیشتر فکر کنن تا مسائل منفی.
فعلا هر کسی پایه کار هست، وقت داره، توانایی داره اعلام آمادگی کنه.
واسه اول کار شرکت لازم نیست ولی بازم اگه نیاز شد کار سختی نیست.... این راه ها باید طی بشه بالاخره
------------------------------------------------------------------------------------------------
منم که آماده هستم اون اولش هم گفته بودم
پیدا کردن موقعیت های تبلیغاتی ، پخته کردن ایده ، ایده سازی ، ادیت کردن ایده ، و... یه سری کارهای دیگه..
بازم میگم نیاز هست که حتما دوستان بتونن بیان تهران ، اگه نشه اصلا عملی کردن ایده ها خیلی سخت و حتی غیر ممکنه ....
حتما تهران رو در نظر بگیرید
پیدا کردن سرمایه گذار و مشکلات تحریم و فراهم کردن امکانات و یه سری موراد دیگه رو هم می تونم روش کار کنم