• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان اعلام آمادگی و تشکیل تیم برای راه اندازی پروژه بین المللی

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
یه نکته ای، الان گمونم همه وب مستریم. وب مستر جماعتم که اونقدر ها دس به کد نمی زنه و یا نقش مدیریتی داره یه طراحی و ایده پردازی درسته؟

سلام

من فکر می کنم اکثر وبمسترها هم تا حدی با برنامه نویسی آشنا هستند ...
وگرنه مجبورن برای هر کار ساده ای حداقل 40 50 هزار تومان جرینگی به یه برنامه نویس بدن :D

در این زمینه SNo رو می دونم که برنامه نویسی بلده ...

بعدش هم تیم که تشکیل بشه و بحث و گفتگو رو شروع کنیم کم کم می تونیم یک برنامه نویس هم استخدام کنیم ;)

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
یه نکته ای، الان گمونم همه وب مستریم. وب مستر جماعتم که اونقدر ها دس به کد نمی زنه و یا نقش مدیریتی داره یه طراحی و ایده پردازی درسته؟
من والا از base کد میزنم خودم :دی
البته نمیدونم وبمستر حساب میشم یا نه !
حالا منظورتون چی بود؟ نکته رو نگفتین.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بچه ها من یه چیزی بگم، ولی سعی کنید کم فحش بدید :( :D
اینجوری استارت کار رو نزنید، درسته که چیز نشدنی وجود نداره ولی تو ایران با این وضعیت مملکت (حتی خودمون) شدنی نیست! اگه هم بشه ناراحتی زیاد پیش میاد و ...

اگه طرح و پروژه ای دارید، یکیتون بشه مدیر (آقا مدیره :دی) بقیه رو هم به عنوان نیرو استخدام کنه / نه اینکه بهشون حقوق بده، درصدی از کار رو بده ...

دیکتاتوری فراموش نشه :D

لطفاً به تجربم زیاد فحش ندین :D

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
اقا منم هستم
در مورد اطمینان به هم میشه یک شرکت از همین اول به راحتی ثبت کرد و هاست و دامین رو به نام شرکت گرفت و به هر کدوم از اعضا سهام داد مثلا" اگه 10 نفریم هر کس 10 درصد شرکت به نامشه، کاملا محکم و قانونی :cool: یه حسابم باز میکنیم که حق برداشت با 3 تا امضا باشه حداقل
فقط شرکت یه بدی هایی داره ممکنه اگه سایت خیلی معروف بشه :blink: مشکل تحریم پیش بیاد (؟؟؟) البته چون خصوصیه فکر نکنم ویه مشکل دیگه از داخله 1.مالیات !! 2.گیر دادن....

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
سلام

من فکر می کنم اکثر وبمسترها هم تا حدی با برنامه نویسی آشنا هستند ...
وگرنه مجبورن برای هر کار ساده ای حداقل 40 50 هزار تومان جرینگی به یه برنامه نویس بدن :D

در این زمینه SNo رو می دونم که برنامه نویسی بلده ...

بعدش هم تیم که تشکیل بشه و بحث و گفتگو رو شروع کنیم کم کم می تونیم یک برنامه نویس هم استخدام کنیم ;)

من والا از base کد میزنم خودم :دی
البته نمیدونم وبمستر حساب میشم یا نه !
حالا منظورتون چی بود؟ نکته رو نگفتین.

تا حدی با برنامه نویسی آشنا بودن و که 100% ..... مگه ممکنه از کد سر در نیاری و بخوای مدیریت کد بکنی.

نمی دونم شاید شما خودتون کد بزنید. اما من فقط کدخونی می کنم یا نهایت بخوام وقتی بذارم و کد رو اصلاح کنم. چند سالیه عمرا حالش نمیاد بشینم کلاس تعریف کنم و .... اوووف

اینجوری استارت کار رو نزنید، درسته که چیز نشدنی وجود نداره ولی تو ایران با این وضعیت مملکت (حتی خودمون) شدنی نیست! اگه هم بشه ناراحتی زیاد پیش میاد و ...

اگه طرح و پروژه ای دارید، یکیتون بشه مدیر (آقا مدیره :دی) بقیه رو هم به عنوان نیرو استخدام کنه / نه اینکه بهشون حقوق بده، درصدی از کار رو بده ...

کلا من موافقم تو ام.

اما لزومش، شناخت همه از همه. همون بحث رزومه و توانایی ها و معرفی هر کس....

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
این پست اشتباهیه !
تقصیر پی تی بود :D

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399

سلام

می دونم، به نکته مهمی اشاره کردی ...
من خودم هم هدفم همینه ...
با افرادی که اعلام آمادگی می کنند جلسه می گذاریم و کم کم با رأی کیری مدیر مشخص میشه و همونطور که شما گفتی بقیه درصد می گیرند.

ممنونم که نظر خودتون رو بیان کردید :)

اقا منم هستم
در مورد اطمینان به هم میشه یک شرکت از همین اول به راحتی ثبت کرد و هاست و دامین رو به نام شرکت گرفت و به هر کدوم از اعضا سهام داد مثلا" اگه 10 نفریم هر کس 10 درصد شرکت به نامشه، کاملا محکم و قانونی :cool: یه حسابم باز میکنیم که حق برداشت با 3 تا امضا باشه حداقل
فقط شرکت یه بدی هایی داره ممکنه اگه سایت خیلی معروف بشه :blink: مشکل تحریم پیش بیاد (؟؟؟) البته چون خصوصیه فکر نکنم ویه مشکل دیگه از داخله 1.مالیات !! 2.گیر دادن....

سلام شرکت و کارهای قانونی شراکت تو مرحله بعد از تشکیل تیمه ... ;)

مشکل تحریم مالی رو من گفتم حل می کنم! (البته اگر کلاً بانک مرکزی همه جا تحریم بشه هیچ کس نمی تونه این مشکل رو حل کنه ها !!!)
مالیات رو میدیم ! (بخشی از مالیات تو همین حواله های ماله از خارج و به خارج ازمون گرفته میشه از قبل!)
گیر هم نمی تونن بدن چون کار قراره قانونی باشه ! سایت پور... نمی خوایم بزنیم که :D

------------------------------
روح سگ ولگرد می دونم چی میگی ;)
وقتی با هم جلسه می گذاریم بیشتر معلوم میشه که کی چه تخصصی داره و چکارهایی می تونه بکنه ...

یه نکته مهم !
هر کس سرمایه گذاری هم می تونه بکنه اعلام کنه ها !

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
خیلی خیلی مواظب باشید به خاطر وقتی که میذارید (هزینه به جهنم) آخرش پشیمون نشید.
کل کارها رو بصورت قانونی انجام بدید / حتی کوچیکترین کارها ... / اگه میتونید یه شرکت هم تو خارج ثبت کنید که مشکل بین المللی نداشته باشید (هزینش زیر 5000 دلاره)

خودم علاقه ای به فعالیت تو وب بین المللی ندارم (البته فعلاً) / میدونم که اگه خوب کار بشه سودش از ایران چندین برابره
اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم. براتون دعا میکنم به مقصود برسید :D

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
تا حدی با برنامه نویسی آشنا بودن و که 100% ..... مگه ممکنه از کد سر در نیاری و بخوای مدیریت کد بکنی.

نمی دونم شاید شما خودتون کد بزنید. اما من فقط کدخونی می کنم یا نهایت بخوام وقتی بذارم و کد رو اصلاح کنم. چند سالیه عمرا حالش نمیاد بشینم کلاس تعریف کنم و .... اوووف
آخر سر منظورتون از حرفتون رو نگفتید ها!

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
آخر سر منظورتون از حرفتون رو نگفتید ها!

منظور خاصی نداشتم.

کلا موردی که می خواستم مبگم این بود که اینجا اکثرا تخصصشون مدیریت و ایده پردازی و ... هست. اگر این تیم می خواد تشکیل بشه نیاز به برنامه نویسای قوی، طراحان دو بعدی و ... هم داره.

اونا رو چجوری تو این تیم راه بدیم و درواقع پیداشون بکنیم؟

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
منظور خاصی نداشتم.

کلا موردی که می خواستم مبگم این بود که اینجا اکثرا تخصصشون مدیریت و ایده پردازی و ... هست. اگر این تیم می خواد تشکیل بشه نیاز به برنامه نویسای قوی، طراحان دو بعدی و ... هم داره.

اونا رو چجوری تو این تیم راه بدیم و درواقع پیداشون بکنیم؟
به نظرم باید استخدام بشن اینگونه افراد!
چون کسی که کارش صرفا برنامه نویسی و یا طراحی باشه و به کارش وارد باشه به هیچ وجه حاضر نمیشه که شراکت کنه تو یه پروژه !

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
به نظرم باید استخدام بشن اینگونه افراد!
چون کسی که کارش صرفا برنامه نویسی و یا طراحی باشه و به کارش وارد باشه به هیچ وجه حاضر نمیشه که شراکت کنه تو یه پروژه !
موافقم باهات.

مگه رفاقتی....

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سلام
آره حداقل برای من اینطوریه ، با اینکه سابقه ای هم دارم ولی دیگه حوصله ندارم راستش... :دی
پیروز باشی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
امیر جو منفی نده :D
بذار کارشونو بکنن، شاید Private دارن ادامه میدن (درستش همینه)

بالا