بچه ها من یه چیزی بگم، ولی سعی کنید کم فحش بدید
اینجوری استارت کار رو نزنید، درسته که چیز نشدنی وجود نداره ولی تو ایران با این وضعیت مملکت (حتی خودمون) شدنی نیست! اگه هم بشه ناراحتی زیاد پیش میاد و ...
اگه طرح و پروژه ای دارید، یکیتون بشه مدیر (آقا مدیره :دی) بقیه رو هم به عنوان نیرو استخدام کنه / نه اینکه بهشون حقوق بده، درصدی از کار رو بده ...
دیکتاتوری فراموش نشه
لطفاً به تجربم زیاد فحش ندین
سلام
می دونم، به نکته مهمی اشاره کردی ...
من خودم هم هدفم همینه ...
با افرادی که اعلام آمادگی می کنند جلسه می گذاریم و کم کم با رأی کیری مدیر مشخص میشه و همونطور که شما گفتی بقیه درصد می گیرند.
ممنونم که نظر خودتون رو بیان کردید
اقا منم هستم
در مورد اطمینان به هم میشه یک شرکت از همین اول به راحتی ثبت کرد و هاست و دامین رو به نام شرکت گرفت و به هر کدوم از اعضا سهام داد مثلا" اگه 10 نفریم هر کس 10 درصد شرکت به نامشه، کاملا محکم و قانونی
یه حسابم باز میکنیم که حق برداشت با 3 تا امضا باشه حداقل
فقط شرکت یه بدی هایی داره ممکنه اگه سایت خیلی معروف بشه :blink: مشکل تحریم پیش بیاد (؟؟؟) البته چون خصوصیه فکر نکنم ویه مشکل دیگه از داخله 1.مالیات !! 2.گیر دادن....
سلام شرکت و کارهای قانونی شراکت تو مرحله بعد از تشکیل تیمه ...
مشکل تحریم مالی رو من گفتم حل می کنم! (البته اگر کلاً بانک مرکزی همه جا تحریم بشه هیچ کس نمی تونه این مشکل رو حل کنه ها !!!)
مالیات رو میدیم ! (بخشی از مالیات تو همین حواله های ماله از خارج و به خارج ازمون گرفته میشه از قبل!)
گیر هم نمی تونن بدن چون کار قراره قانونی باشه ! سایت پور... نمی خوایم بزنیم که
------------------------------
روح سگ ولگرد می دونم چی میگی
وقتی با هم جلسه می گذاریم بیشتر معلوم میشه که کی چه تخصصی داره و چکارهایی می تونه بکنه ...
یه نکته مهم !
هر کس سرمایه گذاری هم می تونه بکنه اعلام کنه ها !