• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان اعلام آمادگی و تشکیل تیم برای راه اندازی پروژه بین المللی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
آقا یه پروژه داریم.

نیازمند چند برنامه نویس مسلط به C#.

یه برادری با نام محمد که بتونه چند تا سرور در اختیارمون بذاره.

و یه برادری که بتونه کارای دریافت و پرداخت اونور رو انجام بده.

خوبه برا استارت؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
آقا یه پروژه داریم.

نیازمند چند برنامه نویس مسلط به C#.

یه برادری با نام محمد که بتونه چند تا سرور در اختیارمون بذاره.

و یه برادری که بتونه کارای دریافت و پرداخت اونور رو انجام بده.

خوبه برا استارت؟

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
برای هم اندیشی در حوزه ایده پردازی منم اعلام آمادگی میکنم. سرفصل موارد که مشخص و اعلام بشه منم هستم. نظریات و تجربیات من در حوزه روشهای تبلیغات و جذب مخاطب هدف و نحوه بازاریابی خواهد بود.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
روح، باز حرف بد زدی :D

بهترین کار: دیکتاتوری توسط 1 نفر / فقط 1 نفر

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

من تا از تو سرور مفتی نگیرم ولت نمی کنم :D

دیکتاتوریه.
سرور بده، 30% بگیر. پروژه خوبه. جوابه ها. حله؟ :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نمیدونم چه کاری میواید بکنید اما در ضمینه ایده پردازی ... بزرگ کردن کار ... گسترش کار ... ایده های تبلیغاتی برای بهتر دیده شدن و کلا در زمینه خلاقیت میتونم کمک زیادی بکنم

در این زمینه میتونید روی من حساب کنید

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

منم موافقم، تو ایران فقط دیکتاتور و دیکتاتوری جواب میده، به جان شما !!

پ.ن1 : پس تو نمیخوای بری؟! 8 ام هم که گذشت، برو دیگه... :D

پ.ن2 : من یه ایده دارم اما مال نت نیست، بیرونیه، در حد کشوری و خیلی عظیمه، عمرا هم با زیر 3-4 میلیارد نمیشه، کسی شریک نمیشه؟ ایده از من پول از اون، سهم نصف نصف! :guitar:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
siiiiiiiiiiiiiis
1. امروز حسش نبود، فرداشب میرم :D
2. منم دارم، ولی +15 میلیارد میخواد :D / با 3-4 تا سرمایه دار (کسافط) حرف زدم، هیچ کدوم راضی نشده! پفیوزا :D

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
siiiiiiiiiiiiiis
1. امروز حسش نبود، فرداشب میرم :D
2. منم دارم، ولی +15 میلیارد میخواد :D / با 3-4 تا سرمایه دار (کسافط) حرف زدم، هیچ کدوم راضی نشده! پفیوزا :D

منم دارم + 3000 میلیارده :D پول می ذاری کل مملکت و می خری تا 10 سال هر سال 3000 میلیارد اختلاس می کنی :D

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
نه میشه تیم شد اینجوری نه کار تیمی کرد!
همه هم خدا رو شکر تو کار ایده پردازی!

اینجا هم که آف تاپیک شد رفت :دی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
!
همه هم خدا رو شکر تو کار ایده پردازی!

کلا که می دونی، ما ایرانی جماعت تو هر کاری فوق تخصصی داریم :D

حالا معنای ایده پردازی از نظر خیلی هامون مثلا می شه فک کردن به اینکه چی کار کنیم؟..... یه سایت خرید اشتراکی بزنیم.... :lol:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
تاپیک چقدر پست خورد یهو ...! :rolleyes:
البته به قول برادر Sno آف تاپیکه ... :دی
آقا چرا علناً این تیمو کسی به رسمیت نمیشناسه؟ :دی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
کدوم تیم بابا؟

ممد که پا نمی ده :lol:

ممد آدرس بده فردا که نه، امروز میشه، خراب شم ناهار شرکت صحبت کنیم

ویرایش: نمی خواد. بیام همون ساختمون یاس؟

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

آقا مرسی که یی هو ! این همه پست زدین :D

خوب مهدی جان راست میگی! والله من خودم وقتی دیدم این همه ایده پرداز داریم، جرأت نکردم خودم رو ایده پرداز معرفی کنم و فقط همون مسائل مالی رو گفتم :D

حالا بعداً که صحبت کنیم معلوم میشه کی ایده پرداز واقعیه ;)

روح سگ ولگرد این طرحی که میگی خوبه و می تونیم روش کار کنیم (با موافقت تیم) ؛ برای این هم خوبه که افرادی که تا الان می گفتم اگه ایده باشه ما هم هستیم رو به حرف بیاریم خوبه ...

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

روح سگ ولگرد این طرحی که میگی خوبه و می تونیم روش کار کنیم (با موافقت تیم) ؛ برای این هم خوبه که افرادی که تا الان می گفتم اگه ایده باشه ما هم هستیم رو به حرف بیاریم خوبه ...

یادمه چند سال پیش خودم رو ایده پرداز! می دونستم. به خاطر چی؟ به خاطر یه ایده ی نصفه و نیمه ای که تو ذهنم بود. وقتی وارد یه تیم حرفه ای خارجی به واسطه ای شدم، این تیم گفت ایدت رو بگو. بیشتر از 10 تا جمله نتونستم بگم. اون لحظه فهمیدم ایده پرداز کسیه که مثل یه نقاش، ایدش رو بتونی رو کاغذ ببینی و درک کنی. نه یه داستان گو، که هر کس می تونه از حرفاش یه برداشتی داشته باشه.

==

امیر جان خوبه، من مشکلی ندارم، اما بیان ایده ی من برای شناخت اعضا و تیم، مساوی است با از بین رفتن ارزش این ایده.... نمی گم ایده ی خیلی خفنیه و می ارزه و .... اما حداقل چند ماه چند نفر داریم روش کار می کنیم و تقریبا فاز صفرش تا یه جاهایی جلو رفته.

ترجیح می دم وقتی تیمی تشکیـــــــــــــــل شد که با این وضع بعید می دونم و افراد و شناختم مطرح بشه.

یا همون دیکتاتوری ای که اکثر بچه های باتجربه تر بهش رسیدن.

در کل کسی تو اون زمینه هایی که گفتم اگر آمادگی داره می تونه بگه و تجربیات و رزومش رو پخ کنه برام.

خصوصا ممد با اون سرورای خوشگلش :lol:

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

آقا مرسی که یی هو ! این همه پست زدین :D

خوب مهدی جان راست میگی! والله من خودم وقتی دیدم این همه ایده پرداز داریم، جرأت نکردم خودم رو ایده پرداز معرفی کنم و فقط همون مسائل مالی رو گفتم :D

به نظر من از اونجایی که همه بچه های PT ایده پرداز هستیم!!! گزینه ایده پردازی رو بردار. دنبال تخصص های دیگه باشیم!

البته به نظر من هر کسی که اعلام آمادگی میکنی قطعا واجد شرایط نیست برای یک تیم!
مثلا خود من شاید بگم برنامه نویسی بلدم. ولی شاید از نظر بقیه بچه ها نیازی به من نباشه و در حد و اندازه کارهایی که قراره انجام شه نباشم.
البته به نظر من با صرفا یه رزومه نمیشه توانایی های یه نفر رو سنجید.
سر یه پروژه کار میکردیم، یکی از بچه ها فارغ التحصیل شریف بود و کلی کلاس میذاشت که فلان جا و فلان جا برام درخواست همکاری فرستادن و ... . رزومه بدی هم نداشت! یه قسمتی از کار رو قرار بود با j2ee بنویسه.
طرف دیباگ کردن بلد نبود. کد میزد. میومد پیش ما که ایراد کدش رو پیدا کنیم براش (حالا ما هم هیچ کدوم java کار نکردیم!) ولی مشکلشو حل میکردیم در نهایت.

یه مورد دیگه هم اینکه کسی که برای تیم انتخاب میشه باید تو رشته ی خودش کامل مسلط باشه. رو حساب اینکه حالا یاد میگیره و تجربه ش میره بالا نمیشه حساب کرد! خلاصش اینکه رو در بایستی نباید بیاد تو کار. رفاقت سر جای خودش، کار هم سر جای خودش. اگه این دو تا قاطی شن به جفتشون گند زده میشه!
منو یکی از دوستام، سر مسائل مالی تا ریال آخرشو با هم حساب کتاب میکردیم! یعنی 25 تا تک تومنی هم میموند یه جا مینوشتیم بعدا یادمون نره! از نظر بقیه خنده دار بود! خیلی هم با هم کار کردیم تا الان، ولی تا حالا به مشکل نخوردیم!

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
نهایت مسئله همون قضیه دیکتاتوره می شه.

هر کس هر چی داره بیریزه وسط. هر کس هرکی رو خواست بهش پخ می ده نهایت.

به جز این راهی نیست.
یه مورد دیگه هم هست که بهش اشاره نشد اصلا!
اونم اینکه هرکس چقدر میتونه زمان بذاره برای فعالیت های تیم؟!
مطمئنا تعدادی از بچه ها دانشجو هستن و درس و دانشگاه و امتحان و ...
شاید یکی دو نفر هم مثل من متاهل باشن.
مطمئنا هر کدوم از بچه ها مخارجی دارن و برای تامینشون نیاز دارن که حالا پاره وقت جایی کار کنن.
با این تفاسیر باید مشخص باشه هر کس چقدر میتونه تایم بذاره واسه کارای تیم. چون قطعا از ابتدای کار درآمد زایی نخواهد داشت و کار وقت گیر خواهد بود.

من خودم دانشجو هستم ولی معمولا غیر حضوری بر میدارم واحد هامو و فقط برای امتحانات باید برم.
متاهل هم هستم.
مخارجم هم بالاست!
حدودا 3-4 ساعت در روز (غیر از زمان امتحانات) میتونم تایم بذارم.
در مورد رزومه کاری، بعضی بچه های اینجا میشناسنم (امیر، حسین، ...). برای بقیه هم اگه لازم باشه تو یه جای خصوصی تر مینویسم (به دلایل شخصی تمایل ندارم رزومه اینجا بنویسم)

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
تاپیک رو مورد حمله قرار ندید :D

-----------------------------------------------------------

یه نظری که اکثرا همه قبولش داریم ، اینه که یه نفر که تجربه ی مدیریتی بیشتری داره باید برای اول کار انتخاب بشه به عنوان سرگروه به تاپیک ها و فعالیت ها جهت بده

اول کار مهمه اگه زیاد جدی گرفته نشه ، هیچ موقع عملی نمیشه !

پس الان باید یه جلسه ی عمومی بذاریم تو یه جایی ( خودتون مشخص کنید ) بعد همه جمع بشن یه بحث خودمونی داشته باشیم ، بیشتر با هم آشنا بشیم و بحث های کلی رو کنیم.

تو این جلسه رزومه ی همدیگرو مرور می کنیم بعد یه ایده ی تکراری ( کپی رایت مهدی :دی ) رو پیش فرض می گیریم و درموردش صحبت میکنیم و تمام بچه ها نظر میدن...

بعد میریم تحت وب اینو انجام میدیم و کم کم گروه به هم اعتماد میکنن و ایده های بعدی به مغزها میاد و مطرح میشه و بررسی میشه و نظر خواهی و ... ادامه داستان

جمع بندی : الان یه جلسه عمومی بذارین ( لزومی نداره خیلی کلاس بذاریم :دی ) همه یه جا جمع بشیم و حضوری همدیگرو ببینیم..

شاید خیلی ها کنار بکشن ، شاید خیلی ها بیان تو گروه .

شاید یه سری ها هم بنا به نظر گروه حذف بشن یعنی اخراج !!! :d مثلا خودم !

---------------------------------------------------------------------

فکر کنم این جوری بهتره باشه . نه ؟

بالا