• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان اعلام آمادگی و تشکیل تیم برای راه اندازی پروژه بین المللی

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
جوابگو نیست، این دوباره برمیگرده به همون حالت یک نفر بالا بقیه پایین، دوباره شراکت میره زیر سوال چون یه نفر حرف آخر رو میزنه!

یه جورایی تو لول پایین همون دیکتاتوریه! :D

کلاً همینه تو ایران
راه دیگه ای نیست :D
رفاقتهای زیادی دیدم که به خاطر شراکت به چیز رفته

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

حرفای مهدی رو قبول دارم.
اول میشه با یکی دو تا پروژه ساده و نه خیلی سنگین شروع کرد و بعد از کسب تجربه های عملی بیشتر ، پروژه های بزرگتر برداشت.

کم کم باید برای تشکیل جلسه برنامه بگذاریم. فعلاً همین چند نفر کافیه ! حتماً که نباید 50 نفر جمع کرد !
احتمالاً همین گروه فعلی ریزش پیدا خواهد کرد و تعداد کمتر خواهند شد. ولی بعد از این قضیه یک مقدار افتاد رو دور افراد بیشتری خودنمایی خواهند کرد. (همیشه وقتی سربالایی ها رو طی می کنیم افراد بیشتری در سرپایینی همراه ما خواهند بود ! قانون نمی دونم چندم نیوتونه ! لول !)
من هم حدوداً روزی یک ساعت (ولی مفید) می تونم وقت بگذارم که البته بعداً بسته به کارها میتونه بیشتر یا کمتر بشه. هر چند که فکر نمی کنم مخصوصاً این اوایل کار زیاد به من نیاز باشه ... چون بحث اصلی سر نقل و انتقالات پول از داخل به خارج و برعکس هست ...

یه نکته مهم ! اگه بانک مرکزی رو کلاً تعطیل کنند باید قید این گروه رو بزنیم و بچسبیم به همین سایتهای خودمون تو ایران !
چون من (یا هر کس دیگه که کارهای مالی رو انجام بده) ، می تونم پولها رو اونور دریافت کنم (از هر منبعی) ولی نمی تونم حواله اش کنم به ایران :D

این امیر9891 رو هم بیرونش کنید ، ازش خوشم نمیاد . ازوناست که کارو خراب میکنه. بجاش این روح سگ ولگرد ازوناست که اگه رو مخش کار کنید ، میتونید دور از جون مث خر ازش کار بکشید ، خودشم نفهمه از کجا خورده. ازون پیله ها هم هست که به یه کاری گیر بده ، ول نمیکنه.
دیگه فرمایشی ندارم.میتونید ادامه بدید:D
?OK ! JUST TELL ME WHERE IS THE DOOR YOU CAME FROM

---------------------------------------------
پ.ن:
دوستان عزیز،
لطفاً مدیریت رو به عنوان دیکتاتوری تعبیر نکنید.
من به عنوان کسی که رشته تحصیلیم مدیریت هست این رو بهتون گفتم. (قبلاً خودداری کردم و جسارتی به کسی نکردم)
مدیریت باید قاطعیت داشته باشه ولی این اسمش دیکتاتوری نیست. خودم هیچ علاقه ای به مدیریت همچین تیمی ندارم و حتی زمانی که جلسه گروه تشکیل بشه هرگز به عنوان مدیر این گروه کاندید نخواهم شد. فقط می خواستم بگم "مدیریت رو به عنوان دیکتاتوری تعبیر نکنید.".

موفق باشید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
کجاش مافیاست؟
اینکه اعضای تیم بررسی کنن ببینن من نوعی بازده نداره کارم، عذر (عضر، عزر، ازر، اظر، اضر، عظر، اذر، شایدم اوزر :دی) مو بخوان، میشه مافیا؟

سلام
:rolleyes:
اتفاقاً راست میگه ، و فکر میکنم منظور ایشون اینه : "بدون سازوکار یا یه قاعده نباید باشه" و منم کاملاً موافقم! اگر این کار بدون قاعده و تنها با تصمیم جمعی باشه که سنگ روی سنگ بند نمیشه! از فردا هر شخص (یا بیش از یک شخص) که توان یارگیری بهتری داشت و زبان نافذ تری داشت با هرکسی که بد شد با نظر جمعی پرتش میکنه بیرون :دی
ولی کل ماجرا اینه که یه سازوکاری باید باشه برای برخورد اعضا با هم وگرنه این چه وضعیه؟ :دی
این همه دوستان با تجربه ! یعنی هیچ کس فراتر از این که بیاد کسی رو استخدام کنه یا به کسی سفارش کار بده چیزی بلد نیست؟ :دی (البته خودمم یکی از همین دسته هستم :دی )
یکی میگه دیکتاتوری حالا سازوکار همون دیکتاتوری رو بیاد برای ما تعریف کنه یاد بگیریم ، خیلی بهتره از اینکه یکی میگه دیکتاتوری ... یکی میگه گروهی ...
اینا که فقط اسمه روش کار چی شد پس؟ :دی
این همه روش کار گروهی و اشتراکی ، قبلاً اختراع شده ... :دی
بهتره از این گفتن اسم شیوه های کاری بگذریم ،
و بیایم روش های کار اشتراکی رو بگیم.
یا اگه سراغ نداریم بیایم یه سازوکار ساده برای انجام کار توضیح بدیم بعد با نظر جمع اشکالاتشو برطرف کنیم :دی
خدافظ

پ.ن: در ضمن این اشتراکی هم که من هی میگم ، منظورم فرق میکنه با کار دسته جمعی صرف. کار اشتراکی یعنی علاوه بر دسته جمعی بودن ، سود و زیانش هم بر میگرده به خود اعضای اون دسته :دی
ممکنه یه عده با هم کار دسته جمعی بکنن ولی کارشون اشتراکی نباشه و همه در استخدام یه نفر باشن و ...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
یه نکته مهم ! اگه بانک مرکزی رو کلاً تعطیل کنند باید قید این گروه رو بزنیم و بچسبیم به همین سایتهای خودمون تو ایران !
چون من (یا هر کس دیگه که کارهای مالی رو انجام بده) ، می تونم پولها رو اونور دریافت کنم (از هر منبعی) ولی نمی تونم حواله اش کنم به ایران :D

?OK ! JUST TELL ME WHERE IS THE DOOR YOU CAME FROM

---------------------------------------------
پ.ن:
دوستان عزیز،
لطفاً مدیریت رو به عنوان دیکتاتوری تعبیر نکنید.
من به عنوان کسی که رشته تحصیلیم مدیریت هست این رو بهتون گفتم. (قبلاً خودداری کردم و جسارتی به کسی نکردم)
مدیریت باید قاطعیت داشته باشه ولی این اسمش دیکتاتوری نیست. خودم هیچ علاقه ای به مدیریت همچین تیمی ندارم و حتی زمانی که جلسه گروه تشکیل بشه هرگز به عنوان مدیر این گروه کاندید نخواهم شد. فقط می خواستم بگم "مدیریت رو به عنوان دیکتاتوری تعبیر نکنید.".

موفق باشید

این تحریم بانک مرکزی ، شاید بعدش هم بشه یه کاری کرد ، حالا بهتره در نظر نگیریمش :دی

در مورد دوم هم (دیکتاتوری ، مدیریت) خیلی ممنون از توضیحات مفیدت.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
نیازی به حواله به ایران نیست!
چون اینجوری کلی کارمزد و مالیات و ... بهش میخوره!
میشه مثل خیلی از بچه های دیگه دلارها رو فروخت و معادل ریالیش رو بدون کارمزد و مالیات و ... اینور گرفت :دی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
ببینید به قول خودم، سعی می کنم تو بحث های بالای دو نفر تو ایران شرکت نکنم، چون قدرت یارگیریه که آدم رو تو بحث موفق می کنه نه قدرت منطق و استدلال.

حالا این مثال تو بحثه، تو کارگروهی تو ایران دقیقا همین موضوه پیش میاد اگه دیکتاتوری، (نظر اول و آخر فردی که قدرت مدیریتی بهتری داره) تو این تیم نباشه.

در کل، بیخیال یه جا قرار بذارید ببینیم همدیگرو یه چایی قلیون نزنیم :D

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اتفاقا همین الان یادم افتاد
گفتم بیام تاپیک رو بیارم بالا ببینم چی کار کردین....

چی شد پس؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اين جا هم هوا خيلي سرد است بعدا دوستان پست مي زنند جوش نزن

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
هوا به این سردی کی پست می زنه؟ :D

:rolleyes: این به اون چه ربطی داره؟ :rolleyes: :دی

اتفاقا همین الان یادم افتاد
گفتم بیام تاپیک رو بیارم بالا ببینم چی کار کردین....

چی شد پس؟

دل به دل راه داره :rolleyes: :)

اين جا هم هوا خيلي سرد است بعدا دوستان پست مي زنند جوش نزن

:rolleyes::rolleyes: :دی

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

دوستان کسی می تونه ادامه کارها و هماهنگی ها رو انجام بده ؟
کسی زحمت مسئولیت اداره و ادامه تاپیک رو قبول می کنه؟

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام

دوستان کسی می تونه ادامه کارها و هماهنگی ها رو انجام بده ؟
کسی زحمت مسئولیت اداره و ادامه تاپیک رو قبول می کنه؟

بچه ها آخر تاپیک چی شد , به توافقی رسیدین‌؟‌!

یه نفر لازمه که نستبا وقت آزاد تری داشته باشه...

بالا