• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراموش كردن پسورد Zone Alarm

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ..... يكي از رفيقاي ما فايروال Zone Alarm 5.5 داره كه واسش يه پسورد گذاشته!! حالا هم پسوردش رو يادش رفته :blink: نه ميتونه Uninstall كنه نه هيچ غلط ديگه اي بكنه !! :blush:

شما اگه بلديد بگبد چه كار ميتونه بكنه ؟! ;)

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر مياد اينجا فقط تاپيكهاي مسخره "ميبينم كه ..." و از اين دسته طرفدار داره و فروم ديگه به درد مطرح كردن مشكلات نميخوره ! :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow
شايد هم كسي واقعا بلد نيست .... الله اعلم !

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
من ميگم بهتره بري توي رجيستري و تموم شاخه هاي مربوط به ZA را پاک کنی. یعنی هم از شاخه HKEY_CURRENT_USER و هم از شاخه HKEY_LOCAL_MACHINE. شايد جواب بده.دقت كن فقط شاخه هاي مربوط به zone-alarm رو پاك كن. اگه هم تا حالا با رجيستري كار نكردي بيخيال شو.ضمنا مسئوليتش هم با خودت.من فقط پيشنهاد دادم.اوكي؟

webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نيمدونم ولي بايد ببينم اين رفيقم چقد حاليشه !! ولي اگه بخواد به ريجستري دست بزنه ميگم حتما يه Backup بگيره ... ولي فكر نكنم اينجوري هم درست بشه !!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از webmaster :
من نيمدونم ولي بايد ببينم اين رفيقم چقد حاليشه !! ولي اگه بخواد به ريجستري دست بزنه ميگم حتما يه Backup بگيره ... ولي فكر نكنم اينجوري هم درست بشه !!
اكثر برنامه ها با رجيستري كار مي كنن ديگه واسه چي نشه پاكش كرد :eek:

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اكثر برنامه ها با رجيستري كار مي كنن ديگه واسه چي نشه پاكش كرد
مگر برنامه ايي هست كه تنظيماتش در قلب ويندوز ثبت نشه ؟

ولي فكر نكنم اينجوري هم درست بشه !!

مطمئنا اگر ريشه هاي برنامه رو از رجيستري پاك كنيد . كار حله . اما ويرايش دستي رجيستري يه خورده دقت مي خواد بهتر قبل از كار باهاش يه بك آپ بگيرين . ;)

براي حذف دستي پارامترهاي برنامه شايد موارد زير كمكتون كنه : :rolleyes:

اكثر برنامه ها در %SYSTEMDRIVE%\Program Files\Program نصب مي شن . كه Program نامه برنامه است . بهتره ابتدا فايل هاي EXE و DLL رو كه در اون پوشه قرار داره ليست كنيد .

كليدها و مقاديري رو حذف كنيد كه حاوي پوشه ي نصب برنامه هستن .
تمام پوشه ها و زير پوشه هاي برنامه رو در رجيستري جستجو كنيد . مثلا اگه برنامه ايي در
C:\Program File\Example نصب شده دو تا زير پوشه داره يكي : \Binary و ديگري\Templates حالا شما بايد مسيرهاي C:\Program Files\Example\Binary و C:\Progarm Files\Example\Templates رو در رجيستري پيدا كنيد . كليد ها و مقادير پيداشده رو با دقت كنترل و سپس حذفشون كنيد . تا از مداخله در ساير برنامه هايي كه به اونا نياز دارن جلوگيري بشه ...

نام نسخه هاي مختلف برنامه رو در رجيستري جستجو كنيد . مثلا براي برنامه Zone Alarm كلمات Zone و Alarm و Firewall رو سرچ كنيد يا از هر تركيب ديگه ايي كه فكر مي كنيد استفاده كنيد .

حالا در ابتداي كار فهرستي از فايل هاي EXE و DLL رو كه تهيه كرده ايد رو نياز دارين . هريك از اين فايل هاي برنامه رو در رجيستري سرچ كنيد . نام كامل فايل كه حاوي انشعابي مي باشد را سرچ كنيد و فقط در صورتي كه مسير با پوشه نصب برنامه همخوني داشت كليد يا مقدار رو حذف كنيد . باز هم دقت كنيد كه بيخود همه چيز رو پاك نكنيد .

بايد در اين جور موارد خيلي دقت و صبر داشت .
-----------------------------------------------------------------
راه بالا رو محض دانستن گفتم . اما را ه خيلي خيلي ساده تري براي حذف برنامه وجود داره . يكيش اينه كه از برنامه هاي كمكي حذف برنامه استفاده كنيد ...

يكيش اينجاست واقعا خوب عمل مي كنه ...

بالا