آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

فرستادن كاربر به صفحه دلخواه با توجه به زبان او

شروع موضوع توسط e-gold ‏24 ژوئن 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. e-gold

    e-gold کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    دوستان كسي بلده چه جوري ميشه بازديد كنندگان سايت را به صفحه اي (با توجه به كشوري كه از آجا آنلاين ) فرستاد؟
     
  2. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    بايد از طرف رنج ايپي بگيري . و براي هر رنج كه مخصوص كشوري خواص شايد باشه يه case ست كني . اين راه خيلي غير اصوليه ولي عملي . مگه اينكه يارو يكدفه دستي انتخاب كنه و زبان مورد نظر كوكي بشه بدشم ديگه ....
     
  3. nkm

    nkm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2003
    نوشته ها:
    160
    تشکر شده:
    0
    تو asp.net ميتوني با توجه به تنظيمات لوكيشن كاربر اونو هدايت كني به يه زبان دلخواه
     
  4. mehrano

    mehrano کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    اره همانطور که دوستمون گفت حتی در asp calssic هم مي شه اين كار را انجام داد
    Request.ServerVariables("HTTP_ACCEPT_LANGUAGE")
    فقظ به شرط اينكه كاربر ويندوزيشو فارسي كرده باشه
     
  5. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    دوسته عزيز من برنامشو با رنجه اي پي ها دارم كه ديتا بييسش اكسسه ولي اگه ويزيتورات بالاست بايد ببري رو sql
    اگه خواستي بگو
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی