آژانس هواپیمایی
pop up

فرستادن كاربر به صفحه دلخواه با توجه به زبان او

شروع موضوع توسط e-gold ‏24 ژوئن 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. e-gold

    e-gold کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    دوستان كسي بلده چه جوري ميشه بازديد كنندگان سايت را به صفحه اي (با توجه به كشوري كه از آجا آنلاين ) فرستاد؟
     
  2. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    بايد از طرف رنج ايپي بگيري . و براي هر رنج كه مخصوص كشوري خواص شايد باشه يه case ست كني . اين راه خيلي غير اصوليه ولي عملي . مگه اينكه يارو يكدفه دستي انتخاب كنه و زبان مورد نظر كوكي بشه بدشم ديگه ....
     
  3. nkm

    nkm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2003
    نوشته ها:
    160
    تشکر شده:
    0
    تو asp.net ميتوني با توجه به تنظيمات لوكيشن كاربر اونو هدايت كني به يه زبان دلخواه
     
  4. mehrano

    mehrano کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    اره همانطور که دوستمون گفت حتی در asp calssic هم مي شه اين كار را انجام داد
    Request.ServerVariables("HTTP_ACCEPT_LANGUAGE")
    فقظ به شرط اينكه كاربر ويندوزيشو فارسي كرده باشه
     
  5. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    دوسته عزيز من برنامشو با رنجه اي پي ها دارم كه ديتا بييسش اكسسه ولي اگه ويزيتورات بالاست بايد ببري رو sql
    اگه خواستي بگو