• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصتی استثنایی برای وبمستران ایران امیر برای تبلیغات ماهواره و روزنامه و مجله

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
با سلام و عرض ادب خدمت وبمستران و بزرگوارن و همکاران ارجمند

ما قصد داریم برای تبلیغات چند محصول از تبلیغات رسانه ای و مجله ای استفاده نماییم.برای همین میخواهیم کار افرینی کنیم برای شما آن هم رایگان!

محصولاتی که مایل به تبلیغات در رسانه ها هستیم رو به کسانی که با ما همکاری کنند ارائه خواهیم داد.
محصولات ارائه شده در رسانه و مجله بر اساس قوانین و شرع کشور خواهد بود.

شرایط:

1- داشتن حداقل 18 سال
2- بیان و روابط عمومی قوی و برخورد محترمانه با مشتری
3- داشتن شماره تماس موبایل برای قرار دادن در رسانه ها ( ترجیحا از موبایلی استفاده نمایید که کاری باشد)
4- مشاوره به مشتریان برای خرید کالاها
5- الویت با دوستانی که با ما همکاری میکنند.

شرایط کار: ما شماره موبایل و یا هر شماره تماسی که به ما میدهید به عنوان نماینده استان یا شهرستان به مشتریان خواهیم داد. و آنها جهت مشاوره و خرید با شما تماس خواهند گرفت.کاری که شما لازم است انجام دهید اشراف کامل بر توضیحات محصول و مشاوره خوب به مشتری و نهایت گرفتن سفارش از مشتری هستید!! نام و نام خانوادگی شماره تماس ثابت و شماره موبایل کد پستی و ادرس دقیق منزل یا محل کار با ذکر استان و شهرستان محل زندگی ! سپس ثبت در سیستم و ارسال کالا از طرف ما . و یا اینکه ممکن است مشتری بخواهد نقدی خرید کند در آن موقع شماره حساب های مارو مشتریان به واسطه تبلیغات دارند کافیست شما کد رهگیری واریز وجه و اطلاعات تماس و ادرس آنها را بگیرید و در سیستم ثبت کنید.و یا اینکه شماره حساب مارو به انها بدهید و بگویید که به این شماره حساب ها پول واریز نمایند!
پورسانت شما در سیستم همکاری ایران امیر به عنوان بازاریاب برای هر محصول مشخص است فقط با این تفاوت که ما رایگان برای شما تبلیغات میکنیم و شما راحت پول در میاورید!!!

حالا هر فردی که تمایل داره با ذکر نام کاربری خود در ایران امیر اینجا اطلاع دهد تا به عنوان نماینده ما مطرح باشد.
تبصره : محل زندگی شما ملاک نخواهد بود اما بهتر است اگر در اصفهان زندگی میکنید نمایندگی اصفهان رو بگیرید.

فرصت ها محدود هستند همکاری گروهی درامد بیشتر طرفین

بزرگترین سیستم همکاری در فروش ایران با محصولات جامع

نحوه شروع کار :
1- ابتدا اعلام امادگی از طریق اینجا
2- در سایت ایران امیر ثبت نام نمایید همکاری در فروش
3- یک موبایل کاری آماده کنید. ترجیحا همراه اول باشد و نه ایران ول!
4- یک قلم و خودکار و کاغذ همیشه آماده داشته باشید.
5- مشتریانی که تماس میگیرند رو مشاوره دهید ( به شما در مورد محصولات توضیح خواهیم داد) به مشتری بیشتر مشاوره دهید و آنها را مجبور به خرید نکنید بگذارید احساس امنیت داشته باشند.در مورد مشخصات فنی محصول توضیح دهید و به آنها پیشنهاد بدهید که چه چیزی لازم دارند. و بر اساس خواسته انها بگویید من پیشنهاد میکنم مثلا فلان جنس برای شما بهتر است.اگر سوال فنی مشتری مطرح کرد که شما بلد نبودید با شجاعت بگویید متاسفانه از این موضوع اطلاعی ندارم و بهتر است از سامانه با کارشناسان ما سوالشان را بپرسند.شماره سامانه هم 300099000000 میباشد. پیامک ارسال کنند ما جواب خواهیم داد.
6- پس از گرفتن آدرس آن را در سیستم از پنل خودتان ثبت میکنید تا پورسانت به شما تعلق بگیرد.
7- برکت کسب وکار را برای شما عزیزان آرزو مندم

نمایندگان درخواستی :

1- rabis نماینده استان قزوین( موقت ) در حال تست
2- عدالت طهماسبی نماینده شهرستان مرودشت ( ثابت با پیش از 5 سال همکاری)
3- امین نیری نماینده استان بوشهر (ثابت با بیش از 6 سال همکاری)
4- milijj نماینده استان البرز ( ثابت با بیش از 4 سال سال همکاری)

Last edited:

jfareba

Registered User
لایک‌ها
17
سلام منم بندرعباسم ولی زیاد متوجه نشدم

ramannet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام خسته نباشید من هم هستم !!!!! الان باید چیکار کرد؟؟؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام خسته نباشید من هم هستم !!!!! الان باید چیکار کرد؟؟؟

نحوه شروع کار :
5- مشتریانی که تماس میگیرند رو مشاوره دهید ( به شما در مورد محصولات توضیح خواهیم داد) به مشتری بیشتر مشاوره دهید و آنها را مجبور به خرید نکنید بگذارید احساس امنیت داشته باشند.در مورد مشخصات فنی محصول توضیح دهید و به آنها پیشنهاد بدهید که چه چیزی لازم دارند. و بر اساس خواسته انها بگویید من پیشنهاد میکنم مثلا فلان جنس برای شما بهتر است.اگر سوال فنی مشتری مطرح کرد که شما بلد نبودید با شجاعت بگویید متاسفانه از این موضوع اطلاعی ندارم و بهتر است از سامانه با کارشناسان ما سوالشان را بپرسند.شماره سامانه هم 300099000000 میباشد. پیامک ارسال کنند ما جواب خواهیم داد.
6- پس از گرفتن آدرس آن را در سیستم از پنل خودتان ثبت میکنید تا پورسانت به شما تعلق بگیرد.

khiarshor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام من کرج هستم 24 ساعت انلاین شماره موبایل کار دارم همه مناطقم میشناسم میتونم ببرم بدم روابط عمومی هم خیلی بالا

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فقط با این تفاوت که ما رایگان برای شما تبلیغات میکنیم و شما راحت پول در میاورید!!!

البته واقعیتش اینه که شما برای کالای خودت تبلیغ میکنی , نه برای بازاریاب :blush:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
البته واقعیتش اینه که شما برای کالای خودت تبلیغ میکنی , نه برای بازاریاب :blush:

خیر . هیچ عهدی اینکارو انجام نمیده! هر کسی که بخواهد تبلیغ ماهواره ای بده از ادم های خودش استفاده میکنه که سود کنه. اما من با توجه به اینکه پرسنل کافی برای این امر دارم از وبمسترهای خودم هم استفاده میکنم.

کدام مدیر، رایگان به ملت بدون اینکه کاری انجام بدهد جایزه میدهد؟ آن هم به جای 110 نفر 500 نفر!!!!
[h=3]فقط 110 نفر هدیه رایگان از ما دریافت کنند.فقط از ایران امیر[/h] و اینکه این طرح دل بخواهی است و کسانی که مایل به همکاری هستند شرکت میکنند و طبیعتا این دوستان نیز سود خواهند کرد.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام من کرج هستم 24 ساعت انلاین شماره موبایل کار دارم همه مناطقم میشناسم میتونم ببرم بدم روابط عمومی هم خیلی بالا

استان البرز نماینده خیلی خوبی داریم. شما هم میتوانید کار کنید مشکلی نیست .
لطفا موارد زیر را انجام دهید
نحوه شروع کار :

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
تبلیغات ماهواره ای که فرقی نداره کدوم استان و شهر باشین. یکی دو تا شماره میزنین تو تبلیغ تماس میگیرند ارسال میکنین دیگه. خرید حضوری نیست که بگیم نمایندگی در هر شهر باید باشه.
من متوجه نشدم دقیقا.
من تبریز هستم.
لطفا اگر براتون ممکنه توضیحات دقیق و کامل رو بفرستین برام.
و جواب این سوال هم:
شما روزانه چند مشتری وا3 ما میفرستید؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
تبلیغات ماهواره ای که فرقی نداره کدوم استان و شهر باشین. یکی دو تا شماره میزنین تو تبلیغ تماس میگیرند ارسال میکنین دیگه. خرید حضوری نیست که بگیم نمایندگی در هر شهر باید باشه.
من متوجه نشدم دقیقا.
من تبریز هستم.
لطفا اگر براتون ممکنه توضیحات دقیق و کامل رو بفرستین برام.
و جواب این سوال هم:
همشهریان تبریزی با شما که تبریزی هستید تماس میگیرند. بالاخره همشهری هستید و راحتتر میتوانید مشاوره بگیرید.
دوم اینکه ما میخواهیم کار افرینی کنیم. و گرنه کاری نداره خودم هم میتونم جواب بدهم

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
وقتی مشتری مبلغ واریز کنه شما می فرستین ؟

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
ممنون می شوم تعداد تقریبی و تخمینی تماس های روزانه رو بفرمایید
و اینکه میشه تعیین کرد بین ساعت فلان تا فلان تماس بگیرید! یا 24 ساعته با ید پاسخگو بود
من مشهد هستم

بالا