• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت ویژه، مزایده سرویس زیردامنه رایگان

m-k

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان گرامی سلام سرویس موفق زیردامنه رایگان هفتصد و شصت دات آی آر (ساب دامین رایگان www.760.ir ) رو واسه فروش گذاشتم. موفقیت این سرویس رو می تونید به راحتی متوجه بشوید. * بیش از دو هزار زیر دامنه * معرفی به عنوان پایگاه مفید در سایت پیوندها (در بخش خدمات وب می توانید لینک سایت را ببینید.) اطلاعات بیشتر: 760.ir Site Info 760.ir قیمت پایه: پنجاه هزار تومان (خیلی کم گفتم!) گام افزایش: پنج هزار تومان واگذاری 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد هزینه های انتقال بر عهده خریدار می باشد. علت فروش: اصلا ساخته بودم که بفروشم! میزان درآمد: بنرها مال خودمند و از کسی آگهی نگرفتم. توجه: چنانچه حداکثر تا دو هفته بعد از تاریخ امروز مزایده به نتیجه نرسد، فروش را در این سایت پیگیری نخواهم کرد!

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
درآمد ماهیانه؟
هزینه ماهیانه؟
پ.ن: از چندین ماه پیش این سوال توی ذهنم بود و به جوابش نرسیدم، لطفا اگر دوست دارین به اینم جواب بدین
گوگل فارسی
چرا رنک 6 داره؟

amira4

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اسکریپتش اختصاصی است یا رایگان ؟!

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
درآمد ماهیانه؟
هزینه ماهیانه؟
پ.ن: از چندین ماه پیش این سوال توی ذهنم بود و به جوابش نرسیدم، لطفا اگر دوست دارین به اینم جواب بدین
گوگل فارسی
چرا رنک 6 داره؟

جون تو فکر کنم خودشم نمیدونسته:D
قیمتو بردی بالا

درويش

Registered User
لایک‌ها
203
داداش من این سکریپت رو هر کاریش کردم جواب نداد.
بدون www سایت اعضا رو میاره ولی با www بر میگرده به صفحه اصلی سایت.
واسه وایلد کارد دی ان اس هم تو سی پنل *.domain.tld رو ریدایرکت کردم رو domain.tld
رو دوتا هاستینگ مختلف هم امتحان کردم هردو این مشکل رو داشتن.
شما سکریپت رو دستکاری کردی یا مشکل جای دیگه ست؟

...
گوگل فارسی
چرا رنک 6 داره؟

http://www.google.com/#hl=en&safe=o....,cf.osb&fp=22554257339ab534&biw=1440&bih=676

سلام
اسکریپتش اختصاصی است یا رایگان ؟!

http://partoweb.com/index.php?op=24

Last edited:

m-k

Registered User
لایک‌ها
95
سلام بر دوستان گرامی اومدم که به تک تک سوالات شما صادقانه پاسخ بدم. سوال اول در مورد درآمد و هزینه ماهیانه پرسیده بودن: توی توضیحاتم گفتم که بنری از کسی نگرفتم و بنر ها مال خودمن، البته یه مدت بنر سیستم مشارکت در فروش رو قرار دادم که بعضاً فروش هایی هم داشتم ولی هدف من راه اندازی و فروش بود! در مورد هزینه هم باید بگم که فکر نکنم هزینه خاصی داشته باشه، یه هاست اشتراکی جواب میده که اونم هزینه اش سالیانه است. (برخلاف سرویس بلاگ دهی که خودم اونم راه اندازی کرده ام، فضای زیادی نمی خواهد) اما سوال سوم : گوگل فارسی جزء اولین دامنه هایی که ثبت کردم و تقریباً عمرش برابر با عمر سرویس هست. از کلمات کلیدی مناسبی برای متا تگ ها استفاده کردم و به همه ی دوستان و آشنایان توصیه کردم که از این آدرس استفاده کنند تا بتونن مستقیم نتایج جستجوی خارجی رو ترجمه کنند! دیگه این که لینکش رو توی اینترنت پخش کردم و بک لینک هایی گرفت. در نهایت دیدم رتبه اش این شده! دیگه این که یه سایتی رو میدیم مردم زیاد باهاش کاردارن، سریع آدرس کوتاه شده اش رو که با سرویس ساخته بودم پخش می کردم و اونم رتبه می گرفت، مثل k.760.ir که کوتاه شده ی www.karmandiran.ir هستش. و فکر کنم رتبه اش 5 هست. دوست دوم پرسیدن اسکریپت اختصاصی است یا رایگان، که باید بگم این اسکریپت رایگان است ولی چون خیلی وقته که نصب کردم یادم نمی یاد از کدوم سایت اسکریپت رایگان گرفته ام! دوست آخری در مورد مشکل www اول آدرس های ارائه شده توسط اسکریپت گفته اند، که باید بگم من بعد از چند هفته تلاش تونستم این مشکل رو حل کنم! از دوست گرامی، درویش هم که منبع اسکریپت رو معرفی کردن تشکر می کنم. (کپی رایت اصلاح شد! البته با درج نام بهینه ساز اسکریپت)

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام بر دوستان گرامی اومدم که به تک تک سوالات شما صادقانه پاسخ بدم. سوال اول در مورد درآمد و هزینه ماهیانه پرسیده بودن: توی توضیحاتم گفتم که بنری از کسی نگرفتم و بنر ها مال خودمن، البته یه مدت بنر سیستم مشارکت در فروش رو قرار دادم که بعضاً فروش هایی هم داشتم ولی هدف من راه اندازی و فروش بود! در مورد هزینه هم باید بگم که فکر نکنم هزینه خاصی داشته باشه، یه هاست اشتراکی جواب میده که اونم هزینه اش سالیانه است. (برخلاف سرویس بلاگ دهی که خودم اونم راه اندازی کرده ام، فضای زیادی نمی خواهد) اما سوال سوم : گوگل فارسی جزء اولین دامنه هایی که ثبت کردم و تقریباً عمرش برابر با عمر سرویس هست. از کلمات کلیدی مناسبی برای متا تگ ها استفاده کردم و به همه ی دوستان و آشنایان توصیه کردم که از این آدرس استفاده کنند تا بتونن مستقیم نتایج جستجوی خارجی رو ترجمه کنند! دیگه این که لینکش رو توی اینترنت پخش کردم و بک لینک هایی گرفت. در نهایت دیدم رتبه اش این شده! دیگه این که یه سایتی رو میدیم مردم زیاد باهاش کاردارن، سریع آدرس کوتاه شده اش رو که با سرویس ساخته بودم پخش می کردم و اونم رتبه می گرفت، مثل k.760.ir که کوتاه شده ی www.karmandiran.ir هستش. و فکر کنم رتبه اش 5 هست. دوست دوم پرسیدن اسکریپت اختصاصی است یا رایگان، که باید بگم این اسکریپت رایگان است ولی چون خیلی وقته که نصب کردم یادم نمی یاد از کدوم سایت اسکریپت رایگان گرفته ام! دوست آخری در مورد مشکل www اول آدرس های ارائه شده توسط اسکریپت گفته اند، که باید بگم من بعد از چند هفته تلاش تونستم این مشکل رو حل کنم! از دوست گرامی، درویش هم که منبع اسکریپت رو معرفی کردن تشکر می کنم. (کپی رایت اصلاح شد! البته با درج نام بهینه ساز اسکریپت)

مرسی از پاسختون

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
رنک 6 پارک شده هست

info:htp://google.760.ir/

m-k

Registered User
لایک‌ها
95
رنک 6 پارک شده هست info:htp://google.760.ir/
دوست عزیز، اگه توی هفتصد و شصت دات آی آر بروی میبینی آخرین ارسال های زیبافروم رو طوری تنظیم کرده ام که به آدرس talar.freejar.ir نشان می دهد و روی هر ارسال کلیک کنید، تغییر مسیر داده و به زیبافروم می رود. در گوگل که تایپ کنی: info:talar.freejar.ir می بینی که زیبافروم را می نویسد. در مورد ساب دامین ذکر شده، من این دامین را در سرویس ثبت کردم، و مطمئناً هر بار که وارد این صفحه می شوید یک صفحه از گوگل را در حقیقت باز کرده اید ولی پارک نشده است. چون من این امکان که زیر تمام ساب دامین های ثبت شده تبلیغات قرار دهم را برای خود محفوظ گذاشته ام. برخی دوستان در پیام خصوصی می گویند:« آخرش چند؟ اسکریپتش که رایگانه» من حداقل قیمت رو گفتم و پایین نمیام. فکر کن یه دامین خالی با این همه بازدید و این رنک رو میخوای بخری، این که دیگه چونه زدن نداره. ضمن این که من دستکاری هایی کردم و بهترش کردم.

m-k

Registered User
لایک‌ها
95
پایان مهلت مزایده
فعلاً برنامه هایی برای رشد هرچه بیشتر سایت دارم و از فروش منصرف شدم.

بالا