سلام بر دوستان گرامی اومدم که به تک تک سوالات شما صادقانه پاسخ بدم. سوال اول در مورد درآمد و هزینه ماهیانه پرسیده بودن: توی توضیحاتم گفتم که بنری از کسی نگرفتم و بنر ها مال خودمن، البته یه مدت بنر سیستم مشارکت در فروش رو قرار دادم که بعضاً فروش هایی هم داشتم ولی هدف من راه اندازی و فروش بود! در مورد هزینه هم باید بگم که فکر نکنم هزینه خاصی داشته باشه، یه هاست اشتراکی جواب میده که اونم هزینه اش سالیانه است. (برخلاف سرویس بلاگ دهی که خودم اونم راه اندازی کرده ام، فضای زیادی نمی خواهد) اما سوال سوم : گوگل فارسی جزء اولین دامنه هایی که ثبت کردم و تقریباً عمرش برابر با عمر سرویس هست. از کلمات کلیدی مناسبی برای متا تگ ها استفاده کردم و به همه ی دوستان و آشنایان توصیه کردم که از این آدرس استفاده کنند تا بتونن مستقیم نتایج جستجوی خارجی رو ترجمه کنند! دیگه این که لینکش رو توی اینترنت پخش کردم و بک لینک هایی گرفت. در نهایت دیدم رتبه اش این شده! دیگه این که یه سایتی رو میدیم مردم زیاد باهاش کاردارن، سریع آدرس کوتاه شده اش رو که با سرویس ساخته بودم پخش می کردم و اونم رتبه می گرفت، مثل k.760.ir که کوتاه شده ی
www.karmandiran.ir هستش. و فکر کنم رتبه اش 5 هست. دوست دوم پرسیدن اسکریپت اختصاصی است یا رایگان، که باید بگم این اسکریپت رایگان است ولی چون خیلی وقته که نصب کردم یادم نمی یاد از کدوم سایت اسکریپت رایگان گرفته ام! دوست آخری در مورد مشکل www اول آدرس های ارائه شده توسط اسکریپت گفته اند، که باید بگم من بعد از چند هفته تلاش تونستم این مشکل رو حل کنم! از دوست گرامی، درویش هم که منبع اسکریپت رو معرفی کردن تشکر می کنم. (کپی رایت اصلاح شد! البته با درج نام بهینه ساز اسکریپت)