آژانس هواپیماییexchanging

فرمانهای داس (XP )

شروع موضوع توسط Pac_ginobat ‏15 جولای 2005 در انجمن بایگانی

  1. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    هر چیز جالبی در این مورد دارین بزارین
    هر چیز که میدونین به درد میخوره
    واسه مثال اگه کسی از تل نت میدونه بیاد توضیح بده.

    مثلا یه نمونه از دستوراش هستن که اول همه شون Net هست
    مثل net user و Net accounts و ...
    که خیلی به درد میخورن
    من یه چیزایی در مورد رجیستریش میدونم سر وقت میگم
    اینا هم مینویسم یه مدت تو امضام نوشته بودم , واسه درست کردن یه کاربر توی ایکس پی هستن:
    net user reza 376895 /add

    این خط بالایی یه کاربر درست مینه به اسم رضا با پسورد 376895
    net localgroup administrators reza /add

    این یکی کاربر رضا از نوع لیمیت به ادمین تبدیل میکنه.
    البته خودم یه مشکلاتی توی اینا دارم که بعدا سر وقت اگه کسی میدونست ازش میپرسم
    :happy:
     
  2. athar

    athar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    968
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    In the waves
    تاپیک بسیار جالبی خواهد شد. ازت بابت باز کردنش ممنونم. این فرمان هم که خودت معرفی کردی خیلی جالب بود. فقط امیدوارم هرزه گو ها سروکلشون اینجا پیدا نشه و اینجا رو خراب نکنن.
    من خودم زیاد در مورد فرامین داس سررشته ندارم اما اون رو به مجیط گرافیکی ترجیح میدم. در مورد تل نت هم یه چیزایی میدونم. کلیاتش این هست که telnet hostname(orIP) port(optional)
    تل نت هم سرویس دهنده هست و هم سرویس گیرنده. توی فرمان بالا HostName نام ماشینی هست که میخواییم بهش وصل بشیم. این اسم توی شبکه مشخص هست و در صورتی که روی شبکه جهانی اینترنت باشه دامین هست که میشه به جای این دو از آی پی هم استفاده کرد. قسمت بعدی پورتی هست که میخواییم با تل نت بهش متصل بشیم. پورتی هست که میخواییم سرویسی که روی اون پورت هست رو با تل نت تحت کنترل بگیریم. در صورتی که پورتی رو مشخص نکنیم این فرمان به پورت Default تل نت که متاسفانه الان یادم نیست (فکر کنم 20 بود) متصل میشه. این پورت روی ماشین ها در صورتی که ادمین اون رو غیر فعال نکرده باشه مال سرویس دهنده تل نت هست. اما بعضی از مواقع هست که میخواییم به یه پورت دیگه متصل بشیم. مثلا برنامه NetCat رو توی مود سرویس دهنده روی ماشین مورد نظر اجرا کردیم و اون رو طوری تنظیم کردیم که روی پورت 4444 گوش به فرمان باشه. به همین خاطر برای اتصال به این پورت اون رو بعد از Hostname مشخص میکنیم. مثلا:
    telnet hhoster.com 4444
    این فرمان شما رو به سرور HHoster.com متصل میکنه و بعد از اتصال در صورتی که نیاز باشه احراز هویت میشه و بعد از اون شما به سیستم مورد نظر دسترسی دارید و میتونید فرمان های خودتون رو از این طریق روی اون سیستم اجرا کنید.
    قابل ذکره که ادمین روترها هم برای دسترسی از راه دور از تل نت بهره میگیرن.
     
  3. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    خواهش میکنم.
    ودستت درد نکنه واسه تل نت

    منتظر هستیم که شاید دوستای دیگه هم ایده ی جدیدی داشته باشن

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    من تو روزنامه خوندم داس 2005 اومده !

    كسي نداره مقاله اي ، لينكي چيزي ازش؟
     
  5. sota

    sota کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2003
    نوشته ها:
    207
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    طهرون
    توی خط فرمان XP از یکی از قابلیتهای سیستمهای Unix الهام گرفته شده و اون AutoComplete هست. تا حالا حتما شده که بخواین توی داس اکس پی اسم یک فایل یا شاخه رو که ممکنه طولانی هم باشه تایپ کنید... خوب قبل از اینکه کامل تایپش کنید کلید tab رو بزنید.... دیگه لازم نیست خودش کامل میکنه فقط اگر دو تا فولدر داشتید که حروف اولشون یکی بود باید تا جایی از اسم رو که فرق داره تایپ کنید که بتونه تشخیص بده. امیدوارم واضح گفته باشم.

    اینم از من :)
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    حالا بايس نيم ساعت آي كيو بسوزونيم كه فرق دوتا فلدر رو وارد بكنيم؟

    خوب اسمشو تايپ ميكنيم حله ديگه !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    پيدامون شد! من و اين!

    ولي منتظر من باشين. يه سري دستورات توپ از command prompt ميذارم اينجا.
     
  9. spymac

    spymac کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 جولای 2005
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    ایول فقط یه جوری باشه منم سر در بیارم!
     
  10. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    چیز جالبی هست دستت درد نکنه





    حالا این:
    فرمان Echo
    echo [{on|off}] [message]

    {on|off} برای نشان دادن , یا ندادن پیغام یا فرمان هست
    مثال:
    @Echo Off
    format a:/y /q
    شما اگه اینو توی بتچ فایل بنویسی فلاپی رو فرمت میکنه اما مراحل کار رو دیگه نشون نمیده
    [message] پیغامی که میخواهید نشان بده:
    مثال:
    @Echo Ready for format
    format a:/y /q
    شما اگه این بالایی رو توی بتچ فایل بزاری و اجرا کنی
    اول اینو میگه( Ready for format) بعد کار فرمت رو انجام میده
     
  11. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    عزیز دل!
    هنوز نگرفتی جریان چیه! بابا اگه اسمش 2 km بود میخوای چی کار کنی؟
    باز هم میخوای بنویسیش؟



    این هم از این:


    در این مورد زیاد چیزی نمیدونم
    ولی جالبه:
    call superapp>c:\pepsi.bat
    start notepad c:\pepsi.bat
    اگه شما اینا رو توی بتچ فایل ها بزاری و اجرا کنی
    یه فایل با اسم pepsi.bat توی درایو C ایجاد میکنه و بلا فاصله اونو با نوت پد باز میکنه و آماده واسه ی ادیت
     
  12. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    خدا از دهنت بشنوه! منتظریم ببینیم چی کار میکنی
    [​IMG]



    یه چیز به درد بخور
    برای اجرا کردن داس ایکس پی
    توی ران بنویسید Cmd بعد اینتر
    بهتر از اینه که از تو منو استارت اجراش کنی
     
  13. sota

    sota کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2003
    نوشته ها:
    207
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    طهرون
    خود Run رو هم با میانبر : windows+R لود کن که دیگه سریعتر بشه :D
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    ای به ولت
    [​IMG]
     
  16. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    shutdown
    shutdown [{-l|-s|-r|-a}] [-f] [-m [\\ComputerName]] [-t xx] [-c "message"] [-d[p]:xx:yy]
    اگه به این صورت بنویسید:
    shutdown -l
    کاربری که الان با اون لوگ این کردید لوگ آف میشه
    اگه به این صورت بنویسید:
    shutdown -s
    این کامپیوتر رو خاموش میکنه
    اگه به این صورت بنویسید:
    shutdown -r
    همون کار بلاستر رو انجام میده
    اگه به این صورت بنویسید:
    shutdown -a
    عمل خاموش شدن رو کنسل میکنه
    اگه به این صورت بنویسید:
    shutdown -f
    با پس گردنی کامپیوتر رو لوگ آف میکنه :d

    بقیه اش همه خودتون ببینین
     
  17. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست دارين خروجي دستوري كه تو command prompt اجرا ميكنين به صورت اتوماتيك داخل يه فايل text قرار بگيره؟ كافيه آخر دستور اول يه جاي خالي و بعد علامت < و دوباره يه جاي خالي و بعد اسم فايل (به همراه مسيرش اگه ميخواين جاي ديگه اي ذخيره بشه) رو بنويسين!
    مثلا فرض كنين ميخوايم كل فولدرهاي داخل فولدر C:\Windows\System32 رو داخل يه فايل text ليست كنيم. اين رو بنويسين :
    dir /ad /b C:\Windows\System32 > C:\list.txt​
     
  18. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اخ اخ من اينارو توي 2وم دبيرستان بلد بودم دهن هر چي سيستم بود صاف ميكردم . حساب كنيد ورودي به فرمان فرمت ميدادم [​IMG]
     
  19. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    خوب اينجا چه كاراي عجيبي كه نميكنن..دستورات تل نت رد و بدل ميشه.. :D

    من خدايش يك كلمه سر در نيوردم..ولي مطابق معمول ميخوام نظر جواتي بدم..

    نصب ريكاوري كنسول در ويندوز ايكس پي:(خوب بيشتر بدرد سخت افزار دوستان ميخوره..البته من خودم خيلي
    استفاده نكردم با اينكه قابليت زياد داره...)


    1. Insert the Windows XP CD into the CD-ROM drive.
    2. Click Start, and then click Run.
    3. In the Open box, type d:\i386\winnt32.exe /cmdcons where d is the drive letter for the CD-ROM drive.
    4. A Windows Setup Dialog Box appears. The Windows Setup Dialog Box describes the Recovery Console option. To confirm the installation, click Yes.
    5. Restart the computer. The next time that you start your computer, "Microsoft Windows Recovery Console" appears on the startup menu. ​


    خوب ترجمه كه نميخواد...

    ولي بگم واسه اونا كه حال نيگا كردن هم ندارن(امثال خودم :D )
    1.سي دي ويندوز رو داخل درايو بزاريد..
    2.منوي استارت گزينه ران اتخاب شود(همون ويندوز كي +ار)
    3.اين عبارت داخلش كپي شود..:X:\i386\winnt32.exe /cmdcons ....ايكس همون درايو سي دي ميباشد.. :D
    4.yes رو بزنيد تا شروع به نصب كنه..(چه مطالب مهمي .. :blink: :D )البته بگم جاي نصب بهتره خارج از درايو ويندوز باشه...
    5.ريستارت كنيد تا منوي بوت دوگانه رو ببينيد..

    دستورات اين كنسول رو تو هلپش ببينيد..(بريد توش هلپ بزنيد ديگه :D )

    كاربرداشم انشالله بعدا.. :blink:
    5.بعد از نصب ريستارت كنيد
     
  20. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يادش بخير !

    يادته؟ تازه ياد گرفته بوديم بچ فايل بنويسيم !

    اكو آف ميزديم و تو اتو اگزه دات بت هم اضافش ميكرديم ! :D
     
  21. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    قبل از echo off هم يه دونه @ ميذاشتيم كه خود echo off رو هم نشون نده و ضايع نشيم :D
     
  22. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آره ! من يكي از اينا رو تو مسنجر واسه يكي از دوستام فرستادم اونم اجراش كرد ! درايو d ش با همه ي ام پي تري هاي توش پريد ! :lol: