• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرم خريد و نظرخواهي ميخوام

foadamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظر شما من چه چوري بايد يه فرم نظر خواهي با front page بسازم :? ؟ راستشو بخواين يه فرم از bravenet دريافت كردم و يه تغييراتي هم دادم ( لينكشو در زير دادم ) ولي ميخوام يه فرمي درست كنم كه نامه ها مستقيما به آدرس خودم بياد ... يعني مشكلم اينه كه در چه قسمتي بايد آدرس ايميلم رو به اون معرفي كنم...
<a href='http://www.kitchenculturekit.blogspot.com' target='_blank'>http://www.kitchenculturekit.blogspot.com</a>يه نامه بنويسين تا بفهمين . اونايي كه ميخوان از طريق اين فرم برام نامه بنويسن بيچاره ها چي ميكشن
تونستم من زورم ( منظورم ) رو برسونم يا نه :( ...

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
براي درست كردن يه همچين چيزي بايد يه صفحه دايناميك مثلا php براي ارسال شدن نتيجه با ايميل درست کني... البته نميدونم اين BraveNet چه امکاناتي بهت ميده. اگه هنوز دوست داري داشته باشي ، بايد يه صفحه PHP يا ASP درست کني و يه فرم توش باشه و يه سري فيلد که بعد براي Action بهش بگي که نتيجه ايميل بشه. ;)

foadamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به قول قديمي " مرسي پسرم "
ولي من ميخواستم بدون php اين كار رو انجام بدم يعني اصلا وقتشو ندارم كهphp رو ياد بگيرم
اگه ميشه يه كاريش بكن ;) ...

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بدون php بايد بري از اين سرويسهاي رايگان مثل همون bravenet استفاده كني. چون يه همچين سرويسي رو با يه كم تبليغ اضافه ميده

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وقتي توي bravenet ثبت نام كردي 100 درصد يك آدرس ايميل بهش دادي. نامه هاي form to email رو به همون آدرس ميفرسته. راحت ميتوني عوضش كني.

foadamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
رضا جان
آدرس من درسته يعني به آدرس خودم ميفرسته ولي قبل از اينكه ارسال بكنه يه بار نامه رو به نويسنده نشون ميده ... اون موقع است كه مشكل بروز پيدا ميكنه يعني چون نامه رو به فارسي نوشتن . به يونيكد بهشون نشون ميده و اوناهم فكر ميكنن اشتباه نوشتن و از ارسال اون منصرف ميشن در حالي مادر مرده به من به فارسي ارسال ميكنه فقط در پيش نمايش به يونيكد نشون ميده ...

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اين فيلم confirmation رو جديداً اضافه كرده وگرنه قبلاً نبود ؟! اگه هدفش تبليغات نباشه دليل منطقي ديگه‌اي نمي‌تونه داشته باشه.

به هر حال من نتونستم راهي براش پيدا كنم. نتيجه اينكه يا باسد بري سراغ سرويس‌هاي ديگه كه كم هم نيستند يا همونطور كه دوستان گفتند كدشو بنويسي. مثلاً يك سايت هست به اسم formmail.com كه همين كار رو ميكنه.

در مورد كد php كمكي كه من ميتونم بكنم اينه كه يك نمونه ساده اينجا بنويسم. اين كد فرم بايد باشه :
[code:1]

&#60;form method=&#34;post&#34; action=&#34;send.php&#34;&#62;

Name &#58; &#60;input type=&#34;text&#34; name=&#34;name&#34;&#62;&#60;br&#62;

URL &#58; &#60;input type=&#34;text&#34; name=&#34;url&#34;&#62;&#60;br&#62;

Email &#58; &#60;input type=&#34;text&#34; name=&#34;email&#34;&#62;&#60;br&#62;

Text &#58; &#60;input type=&#34;text&#34; name=&#34;text&#34;&#62;&#60;br&#62;

&#60;input type=&#34;submit&#34; value=&#34;Send&#34;&#62;

&#60;/form&#62;

[/code:1]

و اين هم فايل php كه اسمشو تو قسمت action فرمت نوشتي
[code:1]

&#60;?php

$data = $name . &#34;n&#34; . $url . &#34;n&#34; . $email . &#34;n&#34; . $text;

mail&#40;&#34;[email protected]&#34;, &#34;Mail to Form&#34;, $data&#41;;

header&#40;&#34;location&#58;nextpage.html&#34;&#41;;

?&#62;[/code:1]

خط آخر كاربر رو ميفرسته به فايل nextpage.html يا هر چيز ديگه اي كه اونجا كدشو نوشتي. [email protected] هم كه ايميل خودته.

البته من اين كد رو تست نكردم ولي فكر كنم درست كار كنه. دوستان اگه مشكلي ميبينن بنويسن. كلي هم شاخ و برگ ميشه بهش داد اما فعلاً همين كار راه‌انداز هست به قدر كافي.

foadamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببخشيد يه سوال؟
حالا من اين كدا رو همينجوري ميتونم توي تمپليت اچ تي ام ال اضافه كنم يا بايد پي اچ پي باشه...
جون من نخند...بابا چه اشكالي داره من پي اچ پي كار نكردم ديگه

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اگه خواستي من مي تونم برات يه جا بزارمش ...

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اوه اولي html هستش من الان نگاه كردم .. كافيه تا فايل دوم يه جا باشه كه php ساپورت كنه !
البته فكر كنم ااا !

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بايد روي يك سرور باشن. كد اولي فرمي هست كه تو فايل HTML داري و كد دوم يك فايل php هست. طبيعتاً بايد سرور php رو support كنه.

بايد ببيني هاستت چه اسكريپتايي رو داره. بعد از همون استفاده كني (php - asp - perl -...)

اين كدي كه من نوشتم وقتي به دردت ميخوره كه در حد خيلي كم html و برنامه‌نويسي بلد باشي اما اگه هيچي ندوني خوب استفاده ازشون مشكله.

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من بر ات درستش ميكنم !
فقط يه چيزي من يه خورده بي سفادم ! اينو من تست كردم جواب داد ! ولي بعد اين كه پست ميكنه يه صفحه مياد كه ميگه صفحه موجود نيست(هسش نبود فارسي بنويسم)
راه حلش چيه ؟ :-/
شمام بگو به چه ميلي مي خواي فرستاده شه من برات فايل رو درست كنم بزارم رو سرور خودم .. بعد از كد اچ تا ام ال همه جا مي توني استفاده كني ...

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
علت اينكه خطاي 404 ميگيري اينه كه توي خط آخر فايل php بعد از ارسال ايميل كاربر فرستاده ميشه به يك صفحه (اونجا اسمش گذاشته شده nextpage.html) شما ميتوني اسمشو هر چي ميخواي بذاري.

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دستت درد نكنه !
شرمنده بابت بي سفادي و بي دقتي ...
آقا جان من اين رو برات الان يه جا ميزارم.
راستي بعد فرستاده شدن چه صفحه اي بياد ؟!
مي خواي يه صفحه بياد بگه مطلبتون ارسال شد بعد چند ثانيه بره توي صفحه اصلي سايتت ؟!

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ببين از اين راضي هستي ؟!
<a href='http://www.sefidary.com/pbs/foadamini/' target='_blank'>http://www.sefidary.com/pbs/foadamini/</a>
يه سوال هم از آقاي rezavalinezhad
داشتم.
مي خواستم بدونم چه جوري ميشه فرستدنده رو با همين متد تعيين كرد ؟!(from)
چون الان از طرف nobody ميفرسته به احتمال داره ياهو اسپم حسابش كنه ...
البته فكر كنم ...

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
عزيزم شمام اگه ديدي ميل ها رو دريافت نمي كني يه سر به همون bulk mail بزن چون با ميل خودم كار مي كرد ..

بالا