فرم Login در داخل تمپلیت وبلاگ

شروع موضوع توسط Soular ‏25 فوریه 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Soular

    Soular کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    سلام

    آقا من ميخوام توي قالب وبلاگ يه فرم بذارم تا نويسنده هاي وبلاگ از اين قسمت بتونن وارد مديريت ام تي بشن! ميشه همچين كاري كرد؟ :blink:

    كوچيك شما
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    خوب مي توني براي راحتي اونو به صورت لينك بذاري
     
  4. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    چرا نميشه اين كارو كرد . . .
    امتي خودتو كجا نصب كردي
    آدرس بده تا كد فرم رو برات بنويسم . . .
     
  5. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    کد:
     <form action="http://www.p30world.com/cgi-bin/mt/mt.cgi" method="post">
          <p><font class="title">Username<br>
          <input name="username" size="20"> <br>
          Password<br>
          <input type="password" value name="password" size="20"> <br>
          <input class="button" type="submit" value="Log In">&nbsp; </p>
        </form>
    اين فرمي هست كه ميتونه بذاري تو صفحه اصلي سايت كه كاربر ها بتونن وارد بشن . . .
    البته آدرس فايل mt.cgi رو عوض كن.ببين براي خودت چي هست همون رو بذار
    ايني كه اينجا هست فرم ورود به سايت خودمه . . . :p
     
  6. Soular

    Soular کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    مشاهیر جان مرسی بخاطر راهنمایی هایی که این چند روزه کردی! افتادین تو زحمت! :blush:
    عزیز من یه لینک به ../../mt.cgi دادم ولی دوست داشتم کمکی حرفه ای بشه و با وارد کردن یوزر و پسوورد از همان صفحه اول صراط مستقیم وارد بخش مدیریت بشه! :(
    با تشکر از توجه شما :)
     
  7. Soular

    Soular کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0

    سلام سینا خان! این کد html که دادین فکر کنم یه چیزیش ناقص باشه! چون بازم همون صفحه ای باز میشه که وقتی mt.cgi رو اجرا میکنیم باز میشه و باید دوباره یوزر و پسوورد رو بزنین تا وارد قسمت مدیریت MT بشه! :(
    مرسي بخاطر جوابتون :)
     
  8. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    ولي من تست كردم كار كرد . . .
     
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,620
    محل سکونت:
    Internet
    من خودم تاحالا اينو تست نكردم... ولي تمپليت مربوط به صفحه لاگين قسمت مديريت اينجاست:
    cgi-bin/mt/tmpl/cms/login.tmpl (البته با فرض اینکه فایلهای مووبل تایپ توی cgi-bin/mt باشن)

    الان میرم تست می کنم ببینم که این کدها توی یه تمپلیت جواب میده یا نه.
     
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,620
    محل سکونت:
    Internet
    خب من تست كردم. درست كار ميكنه... يه چيزي تو مايه هاي هموني كه سينا نوشت. با اين تفاوت كه لينك به action رو من لوکال دادم. یعنی اینجوری:
    کد:
    <form method="post" action="cgi-bin/mt/mt.cgi">
    <font class="title">Username<br><input name="username" size="20"><p>
    <font class="title">Password<br><input type="password" name="password" size="20"><p>
    <font class="title">Remember me?<input type="checkbox" name="remember" value="1"><p>
    <input class="button" type="submit" value="Log In">
    </form>
    باز هم با فرض اینکه فایلهای مووبل تایپ در cgi-bin/mt باشن. :)
    راستی من عنوان این بحث رو عوض می کنم.
     
  11. Soular

    Soular کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    سلام

    آقا احسان و آقا سينا مرسي از كمكتون! پيدا كردم اشكال كار از كجا بيد!

    فعلا ام تي رو روي لوكال نصب كردم. در action فرم من اينجوري مينوشتم: http://localhost/cgi-bin/mt/mt.cgi براي همين هم كار نميكرد! اونو عوض كردم به cgi-bin/mt/mt.cgi كار كرد!

    در نگاه اول ok هست ولي در نهايت اوني نشد كه من ميخوام! چون اگه يكي يوزر و پسوورد اشتباه بزنه ميره به همون صفحه login ام تي و آدم رو ضايع ميكنه! :(

    من اومدم خود تمپليت ام تي رو رديف كردم فقط حالا نميدونم چطوري بايد توي قالب اصلي include كنم! وقتي با php اونو اينكلود ميكنم بجاي نشون دادن فرم محتويات mt.cgi رو نشون ميده! از طرفي هم نمي خوام از iframe ها استفاده كنم!

    اگه ميدونين لطفن راهنمايي كنين! كوچيك همگي :)
     
  12. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,620
    محل سکونت:
    Internet
    سولار جان از اونجایی که فایلهای cgi برای اجرا شدن نیاز دارند که در یک دایرکتوری با permission مناسب برای execute شدن باشن (مثلا همون دایرکتوری cgi-bin) برای همین خارج از اون اجرا نخواهند شد. بازم توصیه میکنم یه چرخی توی گوگل بزن شاید برای این مورد خاص یه پلاگین یا تکنیک خاصی وجود داره.
     
  13. Soular

    Soular کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    سلام

    آقا من كه از google هم نا اميد شدم! چون هرچي لينك در اين رابطه بود همشون مثل همين فرم بودن!

    راستي آقا احسان اگه سوالي در مورد google و ثبت وب سايت يا وبلاگ در google داشته باشم كدوم قسمت بايد بذارم؟

    يا حق!
     
  14. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,620
    محل سکونت:
    Internet
    پس ظاهرا در اين مورد كسي كاري نكرده...
    سوالت هم ميتوني توي قسمت موضوعات متفرقه مرتبط با كامپيوتر بپرسي :)
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون