• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرهنگ رانندگی

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود

یه هفته بوق رو قطع میکنید و به همین سادگی ترک میکنید
سپاس،

بوق رو فقط برای ماشینهای پراید میزنم. نه راهنما میزنن این پراید دارهای عزیز و نه نگاه میکنن. اصلا انگاری سوار اتومبیل نیستن. مشهد هم رانندگی خیلی درهم برهمه. پرایدی های مشهد افتضاح ترین راننده های دنیا رو دارن. صد رحمت ب روستاهای سراسرِ کشور.

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
سپاس،

بوق رو فقط برای ماشینهای پراید میزنم. نه راهنما میزنن این پراید دارهای عزیز و نه نگاه میکنن. اصلا انگاری سوار اتومبیل نیستن. مشهد هم رانندگی خیلی درهم برهمه. پرایدی های مشهد افتضاح ترین راننده های دنیا رو دارن. صد رحمت ب روستاهای سراسرِ کشور.

اي پرايد عشقه منه :) اگ بابام يكي يرام بخره انگار لامبورگيني اونتادور بهم دادن^_^

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
اي پرايد عشقه منه :) اگ بابام يكي يرام بخره انگار لامبورگيني اونتادور بهم دادن^_^

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

شما سعی کن کار کنی پس انداز کنی خودت ماشین بخری
باور کن اگه با پول خودت دوچرخه هم بخری ارزشش خیلی بیشتر از ماشین های مدل بالاست
مطمئن باش

Sent from my GT-I9100

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
مطمئن باش

Sent from my GT-I9100

با آب طلا باید نوشت . . .

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
مطمئن باش

Sent from my GT-I9100

قراره یه همچین اتفاقایی بیوفته :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
بوق زدن بعضی وقت ها لازمه . ولی بعضی ها مثلا پشت چراغ قرمز که هنوز چند ثانیه به سبز شدن چراغ مونده شروع به بوق زدن میکنن :wacko:

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
من خیلی کم از بوق استفاده می کنم. اما تنها برای اون افرادی دستمو می ذارم روی بوق و برنمی دارم که وقتی چراغ قرمز میشه و طرف میره لاین آخر سمت راست نگه می داره و جلوش جا داره و هر چی چراغ می دی نمی ره جلو که شما برین سمت راست! اونجاست که بوق ممتد می زنم تا طرف بره جلو. این بوق ممتد هم به معنای فحش می باشد:دی

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام
امروز تو جاده شاهرود یه تصادف شده بود یعنی ماشین مگان از جاده خارج شده بود,ولی سرنشینان همه سالم بودن
طبق معمول همه واسه تماشا واستاده بودن(کمکی هم از دست کسی بر نمیمد)
واسه همین جاده شلوغ بود و ترافیک که یهو یه بنز(ماشین بزرگا) با سرعت خیلی بالا اومد و همه رو درو کرد و بعدم آتش گرفت
جلو چشام دیدم سرنشینای مظلوم اون ماشینی که بنز بهشون زد چطوری داشتن زنده زنده میسوختن:-(
تا الانم اخبار ١٠ تا کشته و ١٢ تا زخمی اعلام کرد
خداوکیلی یجا تصادف میشه واسه تماشا وا نستید سرعتتونو کم کنید:-(بخاطر یه بی احتیاطی ساده ١٠ نفر جونشونو از دست دادن:-(
خیلی سخته یکی جلو چشات بسوزه نتونی هیچ کاری کنی:-(
یکم دقت کنید...به حق امام حسین(ع) خدا به خوانوادشون صبر بده...:-(

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

new24

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
امروز تو جاده شاهرود یه تصادف شده بود یعنی ماشین مگان از جاده خارج شده بود,ولی سرنشینان همه سالم بودن
طبق معمول همه واسه تماشا واستاده بودن(کمکی هم از دست کسی بر نمیمد)
واسه همین جاده شلوغ بود و ترافیک که یهو یه بنز(ماشین بزرگا) با سرعت خیلی بالا اومد و همه رو درو کرد و بعدم آتش گرفت
جلو چشام دیدم سرنشینای مظلوم اون ماشینی که بنز بهشون زد چطوری داشتن زنده زنده میسوختن:-(
تا الانم اخبار ١٠ تا کشته و ١٢ تا زخمی اعلام کرد
خداوکیلی یجا تصادف میشه واسه تماشا وا نستید سرعتتونو کم کنید:-(بخاطر یه بی احتیاطی ساده ١٠ نفر جونشونو از دست دادن:-(
خیلی سخته یکی جلو چشات بسوزه نتونی هیچ کاری کنی:-(
یکم دقت کنید...به حق امام حسین(ع) خدا به خوانوادشون صبر بده...:-(

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

شوما هم نیگاه میکردی خو!
الآن بگم "یه فیلمی چیزی ازش میگرفتید تا عبرت بشه!"چه چیزایی بارم نمیکردید،پس نمیگم :)
واقعا کار مزخرفی هست،یدفعه با پدرم رفته بودیم بهنام کیت(مشهدیا 100درصد میدونن کجاست!-یعنی همه مشهدیا میدونن کجاست-)و همون سمتا یه مردی داشت یه دختر جوونیو میکشید از توی یه ماشین بیرون و داد و هوار
همه هم داشتن نگاه میکردن و کلا خیابون بند اومده بود(3لاینه)فقط دیدم یکی سرشو از طبقه 4 یکی از ساختمونای اداری کرده بیرون و میگه جداشون کنید و...
کلا ایرانی ها (بغیر از من!)توی تماشاچی بودن استعداد خاصی دارن!بحث عمل که میاد وسط فقط توی عملیش میمونن!

alireza tr

Registered User
لایک‌ها
143
من با این دوستمون موافقم چرا ما اینجوری هستیم تا یه تصادف میشه مایستم تماشا کنیم که چه مگه سینماست بابا بزارید راه باز بشه برا ماشینای امداد برسن به دادشون من بعضیا را دیدم وای میسن فیلم میگیرن بخدا زشته ما ایرانیا لایق بهترین هایم اونوقت فرهنگمون متاسفانه از کشورهای عقب افتاده تر از ما تو بعضی چیزا پاینتره

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
یه بار من داشتم میرفتم همدان،ساعت 3 شب بود.
جاده خلوت و همه تخته گاز،یه بد بختی کنترل ماشینو از دست داده بود و ماشینش ملق زده بود و رفته بود تو بیابون،
2 تا از خدا بیخبر(البته بگم نفهم خیلی بهتره)تو خط سرعت،ایستاده بودن و داشتن ماشین اون بدبختو میدیدن و دریغ از یه کمک. ما هم از همه جا بی خبر،داشتیم 110،20 تا میرفتیم و همه هم تو ماشین خواب....
جفت پا رفتم رو ترمز و به یه زوری ماشینو جم کردمو حالا همه وحشت کردن که چی شده که من اینجوری ترمز زدم.که برگشتن و ماجرارو دیدن.رفتم تو شونه خاکی و دنده عقب اومدم بهشون یه چیزی بگم،پر رو پر رو یکیشون گفت،آقا درست برو دیگه!!!!!!
دیگه ما هم بیخیال شدیمو تا خود همدان حرص خوردم که چرا نرفتم حال یکیشونو بگیرم تا حرصم خالی بشه.
کلا ما ایرانیا بیننده و شعار دهنده های خوبی هستیم......

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596

الکی که نیست سومین کشورهستیم تو تصادفات و مرگ ومیر جاده ای(اون دوتا کشوری هم که بالای ما هستن هند هستن و چین که جمعیتشون میلیاردیــــــــه)!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
من اگه یه جا تصادف بشه اونم از نوع شدید اصلا واینمیسم نگاه کنم یعنی نه دلشو دارم و نه روحیه شو سریع آمپر روحیه میاد روی E :happy: یه بار یه تصادف دیدم خیلی به هم ریختم دیگه از اون موقع با خودم عهد کردم دیگه هیچ تصادفیو نگاه نکنم
مردم هم واقعا گوسفند شدن یه بار یه موتوری زد به یه عابر پیاده لطو پارش کرد همه جمع شده بودن دور عابر پیاده فیلم میگرفتن با موبایل حساب کن از یه جمعیت 40 نفری که دور عابر پیاده حلقه زده بودن 30 نفرشون موبایلاشونه در اوورده بودن فیلم میگرفتن :( واقعا صحنه بدی بود نمیدونم چرا مردم اینقدر بی رحم و اشغال شدن :thumbsdow

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
در این تاپیک میخوایم پدیده مردم آزاری خط انداختن و آسیب زدن به ماشین دیگران رو بررسی کنیم D: ..

یه چیزی که من تجربه کردم اینه که اگر ماشین کثیف باشه با انگشت توفی روی ماشین نقاشی میکشن .. ولی اگر کارواش رفته باشه با میخ و کلید !! D:

جدیدا هم مد شده که با اسید و روغن ترمز به ماشین‌های پارک شده حمله میشه .. واقعا ما ملت به چه حیوون‌هایی تبدیل شدیم ..

m.kh1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
واقعا خیلی زشته

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
شعور و فرهنگ خانوادگی ندارن داداش
ولی یه مسئله ی دیگه ای هم که هست اینه که ما ایرانیا (به خصوص توی اصفهان) شدیدا به خط و خش و رنگ شدگی ماشین اهمیت میدیم و پدر صاحب ماشین درمیاد اگه کسی روی ماشینش خط بندازه!
اگه کمتر به خط و خش و به خصوص رنگ شدگی های بدون ضرب دیدگی اهمیت میدادیم ، اون سری از آدمهای مریض و عقده ای هم از این عادت دست بر میداشتن و خیلی کمتر شاهد این فجایع بودیم...

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
واقعا به موجودات بدی داریم تبدیل میشیم :(
فشار رو مردم بالاست ... هی از یه جا میزنه بیرون. متوجه رفتارا تو چند سال اخیر شدین که؟
حیف این ملت، حیف این خاک، حیف این ...
بگذریم...

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
یه بار ماشین بابام اسید پاشیدن....یه بار هم ماشین خودمو خط انداختن.

البته میتونم حدس بزنم خط ماشین خودم کار کیه...تقریبا مطمئن هم هستم ولی کاری نمیشه کرد که

بالا