من تحقیق کردم و میخوام اس3 بخرم.داداش چرا میخوای بفروشی؟ به نظرت s3 بهتره؟(چون خودم بین s3 و one x موندم پرسیدم)
از همون اول باید S3 میخریدی
این گوشی One X اینقدر به مشکل خورده که دیگه محبوبیتش رو از دست داده
مشکلاشم نرم افزاری نیست که بشه با آپدیت حل کرد
همش سخت افزاریه!
نه داداش اونایی که مشکل دارن حسابش جداس ولی وقتی گوشی مشکلی نداره به نظر من همین وان ایکس خیلی بهتره من با همشون کار کردم
بله بعضیهاشون دارند .
ممنونم دوست عزیز
ممنونم. قابل شما رو هم نداره .
شنیدم سری جدید ها این مشکلات رو ندارند دیگه دوست عزیز .
شنیدن کی بود مانند دیدن
Up
من همون سری اولش که تازه اومد تو بازار خریدم (اردیبهشت) تا یک ماه پیش دستم بود (بهمن یا دی) ببخشید اینو میگم مثل خر ازش کار میکشیدم ولی آخ نگفت نه مشکل سخت افزار از وای فای نه زردی داشت تمامی بازی های چی دی رو راحت بالا میاورد من که خیلی ازش راضی بودم هنوزم عاشقشم اگر دوباره پول دستم بیاد باز میخرمش چون الان لپ تاپ خریدم من از اس3 قبلا خوشم میامد ولی الان نظرم برگشت چون کیفت ساخت از جمله بدنه خیلی پایینه دقت کرده باشی 90درصد اس3 های که حتی کمتراز یک ماه کار کردن پشتشون خش داره که خودشون هم میگن طبیعی هست زیاد مهم نیستو مطمئن باش یکبار از دستت بی افته دیگه بیشتراز 800 ازت نمیخرن چون 100درصد حله میشه اون هم ال سی دی اگر سابقه بازارچه زیادی داشته باشی باید خیلی دیده باشی اس3 شکسته رو برای فروش گذاشتن من که تا الان بالای 8 تا اس3 شکسته دیدم ولی خدایش یک وان ایکس هم ندیدم بر اثر ضربه بشکنه چون مال خودم دوبار محکم روی آسفالت افتاد که اس3 بود حتما منفجر میشد ولی آخ نگفت خش هم روی ال سی دیش نیافتاد شما به من بگید اس3 چه نقطه قوتی نسبت به وان ایکس داره که خیلی سر هست؟
من همون سری اولش که تازه اومد تو بازار خریدم (اردیبهشت) تا یک ماه پیش دستم بود (بهمن یا دی) ببخشید اینو میگم مثل خر ازش کار میکشیدم ولی آخ نگفت نه مشکل سخت افزار از وای فای نه زردی داشت تمامی بازی های چی دی رو راحت بالا میاورد من که خیلی ازش راضی بودم هنوزم عاشقشم اگر دوباره پول دستم بیاد باز میخرمش چون الان لپ تاپ خریدم من از اس3 قبلا خوشم میامد ولی الان نظرم برگشت چون کیفت ساخت از جمله بدنه خیلی پایینه دقت کرده باشی 90درصد اس3 های که حتی کمتراز یک ماه کار کردن پشتشون خش داره که خودشون هم میگن طبیعی هست زیاد مهم نیستو مطمئن باش یکبار از دستت بی افته دیگه بیشتراز 800 ازت نمیخرن چون 100درصد حله میشه اون هم ال سی دی اگر سابقه بازارچه زیادی داشته باشی باید خیلی دیده باشی اس3 شکسته رو برای فروش گذاشتن من که تا الان بالای 8 تا اس3 شکسته دیدم ولی خدایش یک وان ایکس هم ندیدم بر اثر ضربه بشکنه چون مال خودم دوبار محکم روی آسفالت افتاد که اس3 بود حتما منفجر میشد ولی آخ نگفت خش هم روی ال سی دیش نیافتاد شما به من بگید اس3 چه نقطه قوتی نسبت به وان ایکس داره که خیلی سر هست؟
الان واست میگم چرا S3 بهتره!!
1.صفحش بزرگتره
2.Video Light داره
3.باتری بهتره داره (300mah)
4.باتری قابل تعویض داره
5.سنسور CMOS داره
6.دوربین دوم بهتری داره
7.رکورد ویدیو با 30فریم انجام میده(HTC با 24فریم در ثانیه)
8.سرعت دانلودش بیشتره
9.اسلات رم داره
10.CPU بهتر و جدیدتری داره
One X فقط جنس بدنش بهتره اونم واسه کسی که میخواد باهش کشتی بگیره و الا یه گارد بزنی S3 ردیف میشه
در ضمن صفحه هر 2تا ضد خشه و خش نمیشه!
در مورد هر کدوم از سنسورهاییم که گفتم اگه خواستی بگو واست توضیح بدم
بسه اینا؟
شما به عنوان یک مصرف کننده ایرانی که میگم خیلی از استفاده کننده های گوشی حداقل تو ایران نمیخوان از حداکثر توان یک گوشی استفاده کنند یا اصلا نیمی از کسانی که اس3 یا وان ایکس دارن شاید حتی یک بازی یا یک برنامه درست درمون روش نصب نکردن بیشتر برای کلاس و پز دادن گوشی دست میگیرند حالا شما میگید اس3 سخت افزاری جدیدتری داره یعنی قادرهست از وان ایکس بیشتر تو کار های سنگین استفاده بشه ؟ الان هر دو گوشی سنگین بهترین بازی های سه بعدی اندروید رو تو بهترین شکل اجرا میکنند حالا اس3 شاید 0/0001 ثانیه زودتر باشه برای شما این زمان خیلی مهم هست خوب بگو اس3 بهتره گوشی بهتر هست . گوشی باید تو ایران که از همه نظر قابل اعتمادی باشه . ببخشید این دلیل های بچه گانه نگید که واقعا خنده دار هست صفحه بزرگتری داره اس3 یعنی چی چه اهمیتی داره حالا 0/1 اینچ بزرگتر هست مهم هست پس اینطوری رزولوشن وانیکس بیشتراز اس3 هست خوب شدحالا کی گفته بزرگی مزیت هست؟ شایت معایب باشه از نظر بعضی افراد اگر مزیت بود که هنوز گوشی های اپل با اون 3.5 تا 4 ایچ تو اوج فروش نبودن جان من دیگه از دوربین جلو حرف نزن تو خدای بگو دوربین جلو گوشیتو چندبار استفاده کردی منطقی فکر کن ببین واقعا نقطه قوتی هست اون هم تو ایران اصلا استفاده نمیشه من دیگه حوصله ندارم بخوام دلیل های غیر منطقی شمارو جواب بدم که درگاه سیم نداره یا باتریش عوض نمیشه خودت یکم بهش فکر کنی به جوابت میرسی اگر بازهم متوجه نشدی اون ها هم برات توضیح میدم درضمن وان ایکس با سخت افزارهای جدید و آپدیت های جدید رو برو تو دیجی کلا برسی های که بین گوشی هادنیا داشته رو ببین میبینی که وان ایکس تو 10 آزمایش 8 بار از اس3 بهتر و بالاتر بود میتونی بری نگاه کنی اگر میخوای لینک بدم که راحت تر کلیپ تصویریشو ببینی درضمن گوشی وان ایکس ارزون تر از اون گوشی پلاستیکی هست درمورد فروش اس3 بگم که چرا فروش زیادی داره گوشی های سامسونگ نه بخاطر کیفیت فقط بخاطر استفاده از رسانه به سود خودشون هست شرکت سامسونگ این قدر تبلیغ گوشی هاشو میکنه مثلا برای گوشی اس4 حدود 6 ماه از قبل اینقدر تبلیغ یا شایعه درست میکنه که میانگین روزی یک خبر بین مردم درمورد گوشی مورد نظر میشه مردم به مرور زمان به اون گوشی شرتی میشن و بلافاصله به بازار اومد مردم بدون هیچ تحقیقی و بررسی این گوشی رو میخرند بعضیا که شورش در آوردن که هنوز هم میگن اس3 بهترین گوشی دنیا هست حتی میگن از آیفون5 بهتره عزیزان اگر مقایسه این دوگوشی رو دیده باشی آیفون 5 از 2.5 تا 10 برابر بهتراز اس3 تو آزمایشات ظاهر شد این همان کارهای تاکتیکی رسانه ای است که واقعا جواب داده