1. kiarashiiii

    kiarashiiii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2014
    نوشته ها:
    3,067
    تشکر شده:
    936
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. alimogharehabed

    alimogharehabed کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2017
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    2
    سلام.
    قیمت یک کیت 16 گیگ رم ها چقدر میشه؟واینکه با رم corsair vengeance led 16gb 3200 تعویض ندارید؟
     
  4. kiarashiiii

    kiarashiiii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2014
    نوشته ها:
    3,067
    تشکر شده:
    936
    سلام دوست من 2 تومن سر بده ببرشون یا ۱۶ گیگشو ببر دو تومن.
    به شرطی که رمت گارانتی داشته باشه
     
  5. mohy6281

    mohy6281 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2014
    نوشته ها:
    932
    تشکر شده:
    262
    محل سکونت:
    قم
    سلام
    میشه از پاور یه لینک بدید؟
     
    kiarashiiii از این نوشته تشکر کرده است.
  6. kiarashiiii

    kiarashiiii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2014
    نوشته ها:
    3,067
    تشکر شده:
    936
    .
     
    Last edited: ‏20 ژانویه 2019
    mohy6281 از این نوشته تشکر کرده است.
  7. god_over

    god_over کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    کولر گرین چقدر کار کرده؟؟متعلقات و خمیر سیلیکونش موجودن؟؟
     
  8. kiarashiiii

    kiarashiiii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2014
    نوشته ها:
    3,067
    تشکر شده:
    936
    پ خ شد خدمتتون
     
  9. rooh_1368

    rooh_1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2016
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    1
    ببخشید یه سوال
    دوتا رم dual channel رو که الان پک جدا هستن رو میشه quad استفاده کرد؟
     
    kiarashiiii از این نوشته تشکر کرده است.
  10. kiarashiiii

    kiarashiiii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2014
    نوشته ها:
    3,067
    تشکر شده:
    936
    مادربردتون این قابلیت رو داشته باشه بله میشه
     
    rooh_1368 از این نوشته تشکر کرده است.
  11. rooh_1368

    rooh_1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2016
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    1
    آره من یه asus rampage v دارم. الان رم هام 4x4 GB Gskill ripjaws V 2400mhz عه که quad عه.
    میخواستم ببینم اگه این دوتا کیت dominator platinum که هر کدوم dual هستن quad هم بیان بالا بگیرم.
     
  12. rooh_1368

    rooh_1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2016
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    1
    بنده رم ها رو خریدارم.
    احیانا تعویض هم دارین؟
     
  13. kiarashiiii

    kiarashiiii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2014
    نوشته ها:
    3,067
    تشکر شده:
    936
    دوست من فروخته شد رم ها
     
  14. god of shadows

    god of shadows کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    33
    محل سکونت:
    تهران
    رم ها دیروز خریداری شد. ممنون از آقا کیا عزیز
     
    kiarashiiii از این نوشته تشکر کرده است.
  15. evrin1941

    evrin1941 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    145
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    شیراز
    خریداری شد/
     
    Last edited by a moderator: ‏20 ژانویه 2019
    kiarashiiii از این نوشته تشکر کرده است.
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون