• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
لاگین بفرمائید بزرگ وسط صفحه نوشته دورشم کادر کشیده ندیدی؟؟؟؟؟ :blink:

HappyHour at RapidShare.
Daily from 02:00 to 10:00 CEST - only 10% of the consumed traffic will be charged

میگم لینک بذاره که بتونیم بریم از اونجایی که خونده ، ما هم بخونیم.

خودم زیاد در موردش مطلب پیدا کردم ، حتی کپه این جمله ی انگلیسیشو هم یکی دو جا دیدم اما تاریخ مصرفشون

تموم شده بود ، مربوط میشدن به 2-1 سال پیش.

گفتم یه لینک در مورد این موضوع با تاریخ به روز بذاره که مطمئن شیم درسته و هنوزم فعاله.

HappyHour at RapidShare.
Daily from 02:00 to 10:00 CEST - only 10% of the consumed traffic will be charged

شما توی این تاریخ میبینی؟ شاید ماله 10 سال پیش باشه! :D

Last edited:

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41

http://rapidshare.com/news2009.html

اینجا یه چیزایی نوشته اما خیلی قدیمیه!

2009 July که میشه 1 سال پیش. فکر نکنم تا الان کار بده، مخصوصا با تغییرات اخیری که داده.

فردا تست میکنم ببینم میشه یا نه. :happy:

اما بعید میدونم

Last edited:

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87

واقعا خسته نباشی! :lol:

عزیز من کور که نیستم. میبینم چی نوشته! ولی میگم لینک بذاره که بتونیم بریم از اونجایی که خونده ، ما هم بخونیم.

خودم زیاد در موردش مطلب پیدا کردم ، حتی کپه این جمله ی انگلیسیشو هم یکی دو جا دیدم اما تاریخ مصرفشون

تموم شده بود ، مربوط میشدن به 2-1 سال پیش.

گفتم یه لینک در مورد این موضوع با تاریخ به روز بذاره که مطمئن شیم درسته و هنوزم فعاله.

HappyHour at RapidShare.

شما توی این تاریخ میبینی؟ شاید ماله 10 سال پیش باشه! :D

خب وقتی توی خود پنلتون زده ، یعنی هست دیگه ، لینک نمیخواد خودش یه پا لینک موثقه! در ضمن از اول هم بوده و من تست کردم که 10 درصد حساب میکنه که با توجه به کیلویی حساب کردن رپید توی دانلود 8 کانکشنه ، حدود 20 درصد حساب میکنه.

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
يكي به من كمك مي كنه من الان چكار كنم. پوينتها را بايد چكار كرد؟الان اكانتم تا كي فعال است.زياد تو كار دانلود هم نيستم . يه روز مي بيني اصلا دانلود ندارم يه روز 1 گيگ شايد دانلود كنم
من الان 21718 فري رپيد پوينت دارم
3740 پرميوم پوينت دارم.
4031 رپيدز دارم.
نوع بسته را هم زده مديوم رپيد.
لطفا يكي هم من را راهنمايي كند

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
خب وقتی توی خود پنلتون زده ، یعنی هست دیگه ، لینک نمیخواد خودش یه پا لینک موثقه! در ضمن از اول هم بوده و من تست کردم که 10 درصد حساب میکنه که با توجه به کیلویی حساب کردن رپید توی دانلود 8 کانکشنه ، حدود 20 درصد حساب میکنه.

جدا؟

خیلی جالبه ، آخه منم خیلی وقته از رپید دانلود میکنم ولی اینو نشنیده بودم. کاش همون موقع یکی به ما میگفت اینو.
:lol:

اما الان که دیگه کار نمیده آره؟

Last edited:

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
يكي به من كمك مي كنه من الان چكار كنم. پوينتها را بايد چكار كرد؟الان اكانتم تا كي فعال است.زياد تو كار دانلود هم نيستم . يه روز مي بيني اصلا دانلود ندارم يه روز 1 گيگ شايد دانلود كنم
من الان 21718 فري رپيد پوينت دارم
3740 پرميوم پوينت دارم.
4031 رپيدز دارم.
نوع بسته را هم زده مديوم رپيد.

پوینتاتو که زودتر به رپید تبدیل کن چون فک کنم اگه تا 3-4 روز دیگه نکردی ، همش میپره.

نوع بسته رو هم با توجه به دانلود روزانت تنظیم کن دیگه.​

Last edited:

Mohsen-6558

Registered User
لایک‌ها
36
شما هیچ کاری نمی تونی با پوینت هات فعلا بکنی چون حداقل باید 5000 تا پریمیوم داشته باشی که نداری
پس
از بخش Setting یکی از تعرفه ها رو برحسب مقداری که در روز دانلود می کنی انتخاب کن تا روزانه از رپیدز شما کم بشه بعد استفاده کن

برای مثال اگه روزانه تا پنج گیگ نیاز داری روزی ازت 20 تا ریپدز کم می شه پس تا 200 روز می تونی استفاده کنی

بهتره امیدوار باشی که پوینت هات سوخت نشه و رپیدشیر یه فکری براش بکنه
موفق باشی

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
شما هیچ کاری نمی تونی با پوینت هات فعلا بکنی چون حداقل باید 5000 تا پریمیوم داشته باشی که نداری
پس
از بخش Setting یکی از تعرفه ها رو برحسب مقداری که در روز دانلود می کنی انتخاب کن تا روزانه از رپیدز شما کم بشه بعد استفاده کن

برای مثال اگه روزانه تا پنج گیگ نیاز داری روزی ازت 20 تا ریپدز کم می شه پس تا 200 روز می تونی استفاده کنی

بهتره امیدوار باشی که پوینت هات سوخت نشه و رپیدشیر یه فکری براش بکنه
موفق باشی

برای من الان در یکی از اکانتهام یک آیتم ساخت اکانت جدید اضافه شده با پوینتهام. (در این یکی پرمیوم پوینت داشتم)

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
من نفمیدم منظورش از این متن چیه؟ دیروز رو ازم 2 تا رپید کم کرده بود به جای 4 تا:
More options for Hosting Packages

July 01, 2010
RapidShare has added another option to its new product model: Our customers can now benefit from an automatic package downgrade according to their wishes. Furthermore, an upgrade will postpone the next billing so it only takes place after 24 hours. Customers can check their status and the time of the next billing in the Premium Zone. Due to the change, we only charge half the price in today's billing cycle
.

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
دوست عزیز

من توی خبرا نخوندم این مطلبو !
چون خودش بالای قسمت اخبار سایت با قرمز نوشته که خبر ها هنوز آپدیت نشده !

شما وقتی توی اون ساعت
یعنی 4:30 صبح تا 12:30 ظهر به وقت ایران
لاگین کنی
تو قسمت Account Overview پایین اون 2 تا نمودار این جمله رو میبینی

HappyHour at RapidShare.

...این سیستمش هنوز هم فعاله
به دو دلیل

1 اینکه تو پنل کاربری قسمت Account Overview رو به کلی عوضش کردن ! پس حتما" هنوز سیستم فعاله که این پیغامو دوباره اونجا قرار دادن

2 من خودم امتحان کردم و واقعا" کار هم کرد

برای اینکه خیالتون راحت بشه امشب یه تست میزنم و با عکس میزارم تو تاپیک

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
یه سوالی داشتم
اگه من تمام پوینت ها م رو به رپیدز تبدیل کنم می تونم بعدش هیچ پکیجی رو انتخاب نکنم ؟ و بذارم همنطور بمونه چون نیازی به دانلود با این اکانتم ندارم یا انکه حتما باید یه پکیج رو انتخاب کنم ؟

Blue-Sky

Registered User
لایک‌ها
8
یه سوالی داشتم
اگه من تمام پوینت ها م رو به رپیدز تبدیل کنم می تونم بعدش هیچ پکیجی رو انتخاب نکنم ؟ و بذارم همنطور بمونه چون نیازی به دانلود با این اکانتم ندارم یا انکه حتما باید یه پکیج رو انتخاب کنم ؟
نه نمیشه !
اینو خودم تست کردم
فقط حالا موندم بعد 6 ام چی میشه ! کلا هرچی پوینته می پره یا اینکه میشه نگهشون داشت تا بعدا تبدیلشون کنیم ؟ :eek:

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
r.jpg

یه همچین پیغامی ...

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال من الان 4031 رپیدز دارم. اگر رپید اسمل را انتخاب کنم تا 1007 روز دیگه می تونم از اکانتم استفاده کنم؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
یه سوال من الان 4031 رپیدز دارم. اگر رپید اسمل را انتخاب کنم تا 1007 روز دیگه می تونم از اکانتم استفاده کنم؟
با محدودیت روزی 1 گیگ یعنی پکیج small میتونید 1007 روز استفاده کنید

Benygh

Registered User
لایک‌ها
9
هنوز دقیق نمیدونم اما فکر کنم این شکلی باشه که مثلا تو 5-6 هزارتومان میدی ( البته اگه گرونتر نفروشن!!!) بدش
400 تا رپید میگیری، حالا فرض میکنیم میخوای 4.5 گیگ دانلود کنی ( که نمیکنی! آخه با این اینترنت مزخرف....) پس
20 تا رپیدت رو تبدیل میکنی به بسته ی RapidMedium و تا هر چند روزی که خواستی ازش استفاده میکنی تا به سقف
5 گیگ برسه ، بدش دیگه قطع میشه اما هنوز تو 380 رپید دیگه داری که میتوونی به همین شکل استفاده کنی.
من فکر میکنم خیلی به نفع ما میشه. شایدم نه :D
در پست زير همانطوري که خودم تصور ميکردم گفته ميشه که روزانه ما حق داريم 5 گيگ دانلود کنيم، يعني اگر امروز 5 گيگ رو دانلود رو نکنيم و اگر روز بعد بخواهيم مقداري دانلود کنيم چون پکيج انتخابي ما Medium بوده باز هم 20 تا کم ميشه ...

شرکت رپيد فارس هم در قسمت ساپورتشون به من اين رو گفتند ...

به هر حال اگر کسي در حال حاضر داره از سيستم جديد استفاده ميکنه ممنون ميشم توضيحاتي دقيق ارائه بده ...
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2883482&postcount=3

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
در پست زير همانطوري که خودم تصور ميکردم گفته ميشه که روزانه ما حق داريم 5 گيگ دانلود کنيم، يعني اگر امروز 5 گيگ رو دانلود رو نکنيم و اگر روز بعد بخواهيم مقداري دانلود کنيم چون پکيج انتخابي ما Medium بوده باز هم 20 تا کم ميشه ...

به هر حال اگر کسي در حال حاضر داره از سيستم جديد استفاده ميکنه ممنون ميشم توضيحاتي دقيق ارائه بده ...

اين فايل آموزشي رو امروز نوشتم

شايد ناقص باشه منتها شايد بدردتون بخوره
اگه سوالي بود خوشحال ميشم كمكتون كنم

براي استفاده همه علاقه مندان يك فايل آموزشي با توضيحات و تصاوير گويا درست كنم كه همه استفاده كنند تا اونجا كه ميتونستم سعي كردم به سوالات رايج پاسخ بدم.

به هر حال اگر نواقصي ديديد ببخشيد و اگر نظر اصلاحي داشتيد به ايميلم كه تو مقاله ذكر شده نظراتتون رو بفرستيد

داونلود فايل 13 صفحه با حجم 1.4 مگا بايت

تمام لينكها از سرورهاي گوناگون مربوط به يك فايل هست و داونلود از يك سرور كفايت ميكنه
]

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41

درسته رفیق. حق با شماست. اون پست قدیمیه :happy:

Last edited:
بالا