• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
ولی من این مشکل رو با IDM دارم. :rolleyes:
تعداد connection ها رو هم دقیقاً بخاطر همین مشکل تقریباً دو ماهی میشه، روی یک گذاشتم، ولی از وقتی این سرویس جدیدشون راه افتاده، نمی دونم چی شده برای من ترافیک رو اینجوری حساب میکنه !
راستی با تعداد connection یک، سرعت خیلی افت میکنه، پس چه فرقی بین اکانت Premium و free هست !:blink:

به نظر من این مسئله در درجه اول برمیگرده به ساعات پیک و غیر پیک رپیدشیر و همینطور حجم فایل و مدت زمانی که دانلود به صصورت مداوم انجام میشه...البته شاید عوامل دیگه ای هم دخیل باشه که واقعا کار رو برای دانلودر ها پیچیده کردند و به همن راحتی نمیشه فرمول حجمی که رپید برای دانلودها در نظر میگیره رو پیدا کرد.
مثلا من دیشب ساعت 2 یه فایل 32 مگی رو دانلود کردم توی پنل زد 38
اما بعدش یه فایل 26 مگی رو گرفتم که حدود 36 حساب کرد.
الان که ساعت 12 هست یه فایل 50 مگی رو حدود 5 حساب کرد! یعنی فقط 10 درصد ...

فکر کنم ساعات غیر پیکش بین 5.5 تا 12.5 به وقت ما باشه.
حالا دوستان دیگه هم تست کنند. این رو هم بگ که از idm با 8 کانکشن بصورت تک فایل تک فایل استفاده میکنم.

Last edited:

987654

Registered User
لایک‌ها
1
من یه اکانت یک ماهه میخوام
قیمت و شرایط رو بگین

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
من هم از IDM استفاده می کنم و همین مشکل رو دارم برای رفع این مشکل باید تک فایل دانلود کرد و تعداد کانکشن ها رو یکی کرد واقعآ نامردی هست

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
من هم از IDM استفاده می کنم و همین مشکل رو دارم برای رفع این مشکل باید تک فایل دانلود کرد و تعداد کانکشن ها رو یکی کرد واقعآ نامردی هست

اونم میدونه مصرف کننده کدوم دانلود منیجرها بیشتره و این کار را برای کم کردن فشار روی سرورش انجام میده (به جای افزایش توان)

بگذریم که به هر حال در همین حد هم خیلی کار کرده!!! سرانگشتی حساب کنیم میبینیم چه عظمتی را داریم میبریم زیر سوال!!! :p

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
آقایون من الان اکانت هاتفایل گرفتم
متاسفانه بازم ف.ی.ل.ت.ر میشه
ولی یه راهی هست که الان تست کردم و جواب داد

مثلا" :

این لینک رو میخوام دانلود کنم
کد:
http://hotfile.com/dl/44710486/7645e68/A.l.p.h.a._.P.r.o.t.o.c.o.l._.P.A.L._.R.F._.X.B.O.X.3.6.0._.WwW.TheRebels.Biz.By.Coelho.part3.rar

که لینک اصلیش این میشه :
کد:
http://s371.hotfile.com/get/7998fe7a607113381c8ea430e5487058537016fa/4c2cf6e4/1/be66758413ba3ea8/2aa3a56/2553976/A.l.p.h.a._.P.r.o.t.o.c.o.l._.P.A.L._.R.F._.X.B.O.X.3.6.0._.WwW.TheRebels.Biz.By.Coelho.part3.rar
حالا شما کافیه که این آدرس رو s371.hotfile.com پینگ کنید
حالا بعضی از آی اس پی ها پینگ رو میبندند
شما میتونید با دستور nslookup و بعدش server hotfile.com یا server s371.hotfile.com آپی را بدست بیارید

جالب اینجاست که واسه دامنه hotfile.com
4 تا آیپی داره که 4 تاشو نشون میده
ولی پینگ کردن فقط یه آیپی میده

PHP:
> server hotfile.com
Default Server:  hotfile.com
Addresses:  74.120.10.109, 74.120.10.110, 74.120.10.111, 74.120.10.112
مثلا" آدرس s371.hotfile.com این آیپی رو میده : 74.120.10.233

حالا این لینک رو تو دانلود منجر خوتون اد کنیـــد

که این میشه

کد:
http://74.120.10.233/get/f2daf728920be39361c9a72a70689ede6dc0c81d/4c2cf56c/1/be66758413ba3ea8/2aa3a56/2553976/A.l.p.h.a._.P.r.o.t.o.c.o.l._.P.A.L._.R.F._.X.B.O.X.3.6.0._.WwW.TheRebels.Biz.By.Coelho.part3.rar

الان یه تستی کنید ببینید میتونید اینو دانلود کنید ؟ حجمش 999 مگ هست
من بدون یوزر و پسورد دارم دانلود میکنم ( البته فقط لینک آخری رو )
اینطوری میتونیم لینکم مستقیم کنیم واسه دوستان

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان میگید چیکار کنیم ؟ پوینت ها رو تبدیل کنیم به این رپیدز یا هنوز منتظر باشیم ؟ اون رایگانش رو هم که به سلامتی حذف کرد! خیال همه رو راحت کرد ! روزی 4 رو حتما داری!! تازه با این شرایط کم کم آرشیو رپیدشیر محدود میشه. چون همه برای اینکه پوینت هاشون مصرف نشه احتمالا روی 60 روز قرار میدن و بعدم دیلیت !

R3B

Registered User
لایک‌ها
161

خير دوست عزيز سيستم هات فايل بر اساس آي پي هست يعني فايلي كه لينك مستقيمش در مي ياد مخصوص همون آي پي هست و با آي پي ديگه نميشه داونلود كرد شما ميتونيد براي خلاص شدن از شر فيل تر ابتدا لينكها رو با چيز پي ان بديد به داونلود منيجرتون زماني كه لينك اصلي در اومد چيز پي ان رو قطع و عادي داونلود كنيد

دوستان میگید چیکار کنیم ؟ پوینت ها رو تبدیل کنیم به این رپیدز یا هنوز منتظر باشیم ؟ اون رایگانش رو هم که به سلامتی حذف کرد! خیال همه رو راحت کرد ! روزی 4 رو حتما داری!! تازه با این شرایط کم کم آرشیو رپیدشیر محدود میشه. چون همه برای اینکه پوینت هاشون مصرف نشه احتمالا روی 60 روز قرار میدن و بعدم دیلیت !

پيشنهاد ميكنم تبديلش كنيد به رپيدز يك زمان ديديد تبديل پرميوم پوينت به فيري پوينت رو هم برداشتند و پوينتهاتون سوخت ميشه

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
ولی یه راهی هست که الان تست کردم و جواب داد

تا جایی که اطلاعات من میگه الان تو ایران کسی پشت فیلتر نمیمونه! چرا اینقدر خودتون را اذیت میکنید؟ حتما کسانی هستند که میتونن کمکتون کنند

نکته جالب:
من در یک اکانتم بیشتر از 32000 تا free points دارم ولی هیچکاریشون نمیتونم بکنم!!!!

Last edited:

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
خير دوست عزيز سيستم هات فايل بر اساس آي پي هست يعني فايلي كه لينك مستقيمش در مي ياد مخصوص همون آي پي هست و با آي پي ديگه نميشه داونلود كرد شما ميتونيد براي خلاص شدن از شر فيل تر ابتدا لينكها رو با چيز پي ان بديد به داونلود منيجرتون زماني كه لينك اصلي در اومد چيز پي ان رو قطع و عادي داونلود كنيد

دوست عزیز خودم میدونم با چیز پی ان تو لیست بذارم

ولی بعد از اینکه تو لیست منجر خودم گذاشتم ( با چیز پی ان ) این لینک اصلی میشه s371.hotfile.com

ولی بدون چیز پی ان ف.ی.ل.ت.ره

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
الان یعنی دیگه نمیشه اکانت بدون پوینت ساخت؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
امكان انتقال رپيدز از يك اكانت به اكانت ديگه وجود نداره

امكان ساخت اكانت بدون پوينت وجود نداره

سيستم پوينت دهي كنسل و امكان اضافه شدن پوينت هم وجود نداره

اكانتها هم همانهايي هستند كه از قبل ساخته شده اند

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
پس اگر دیگه امکان ساختن پوینت نباشه باید فاتحه رپیدشیر رو خوند
چون تقریباً 40-50 درصد کاربراش فقط برای درآمد از پوینتش باهاش کار میکردن

به خاطر همینه که توی سایتهای ریلیز اصلاً لینک رپید پیدا نمیشه

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
من یک اکانت پرمیوم HotFile دارم که یورز و پس رو هم تو IDM وارد کردم (http:\\Hotfile.com) ولی وقتی لینک یا لینک هایی رو می خواهم به IDM اضافه یا دانلود کنم تمام لینک ها رو بصورت HTML دانلود یا اضافه می کنه . من تو پنلم تیک Direct Downlod رو هم زدم ولی فایده ای نداشت . از DAP هم استفاده کردم ولی نتیجه یکی بود.
من از IDM 5.19.3 استفاده می کنم.
کسی می دونه مشکل از کجا است ؟ آیا این ایراد از سرور های HF است ؟

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
من یک اکانت پرمیوم HotFile دارم که یورز و پس رو هم تو IDM وارد کردم (http:\\Hotfile.com) ولی وقتی لینک یا لینک هایی رو می خواهم به IDM اضافه یا دانلود کنم تمام لینک ها رو بصورت HTML دانلود یا اضافه می کنه . من تو پنلم تیک Direct Downlod رو هم زدم ولی فایده ای نداشت . از DAP هم استفاده کردم ولی نتیجه یکی بود.
من از IDM 5.19.3 استفاده می کنم.
کسی می دونه مشکل از کجا است ؟ آیا این ایراد از سرور های HF است ؟

مطمئن هستید که لینک هنوز سالمه؟
اگر همه چیز درست باشه این اتفاق برای لینکهایی که پیام دارند میافته.

بالا