aso_asw
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,021
- لایکها
- 115
با عرضِ سلام خدمتِ دوستایِ خوبم.
مدلِ دقیقِ لبتاب acer ultrabook s3-951
http://www.amazon.com/Acer-Aspire-S3-951-6646-13-3-Inch-Ultrabook/dp/B005MR58MG
یه دونه الترابوکِ acerبا مشخصاتِ core i5/4gb/500gb/intel hd 3000 دارم برا فروش.
قسمتِ پایه رو 1250میزارم و امیدوارم دوستانِ قیمتِ منصفانه پیشنهاد بدن که ایشالا هردو طرفمون راضی باشیم.
در موردِ قیمتِ نوِ این مدل از لبتابایِ ایسر که برایِ رقابت با مکبوکِ اپل توسط شرکتacer طراحی شدن باید بگم که اگه دوستان به وبسایتِ خودِ acerمراجعه کنن میتونن مشاهده کنن که تقیمتِ نوِ این لبتابایِ زیرِ 1100دلار که پولِ ما میشه 3100تومان نیست.
که البته در وبسایتِ amazon.comهم قیمتِ همین مدل از لبتابایِ منرو زده 852دلار که به پولِ ما میشه یه چیزی در حدودِ دو میلیون و هفتصد هزار تومان.
اما در موردِ لبتاب باید بگم که کارتونشو ندارم ، می تونم به جا کارتون یه دونه فاکتور به اسمِ خودِ خریدار تحویل بدم.
لبتاب هم فقط برا تعویضِ هارد باز شده و اصلا تعمیری نیست .
تنها ایرادِ لبتاب باطریشه که متاسفانه بیشتر از 20دقیقه نگه نمیداره ، البته خودم احساس میکنم که باطریش قابلِ تعمیر هست.
باطریه این مدل شبیه تبلت هست و واسه خودم خیلی عجیب بود که چرا خراب شده ، باطریِ اکِ این مدل بالایِ 6ساعت شارژ نگه میداره.
لبتاب کمتر از 1.4کیلوگرم وزن داره و صحفه مانیتورِشم 13.3اینچ هستش.
بدنه لبتاب هم از جنسِ آلومنیم هستش و در کل لبتاب شیک و شکیلی هستش .
اگه سوالی بود در خدمتتونم.
مدلِ دقیقِ لبتاب acer ultrabook s3-951
http://www.amazon.com/Acer-Aspire-S3-951-6646-13-3-Inch-Ultrabook/dp/B005MR58MG
یه دونه الترابوکِ acerبا مشخصاتِ core i5/4gb/500gb/intel hd 3000 دارم برا فروش.
قسمتِ پایه رو 1250میزارم و امیدوارم دوستانِ قیمتِ منصفانه پیشنهاد بدن که ایشالا هردو طرفمون راضی باشیم.
در موردِ قیمتِ نوِ این مدل از لبتابایِ ایسر که برایِ رقابت با مکبوکِ اپل توسط شرکتacer طراحی شدن باید بگم که اگه دوستان به وبسایتِ خودِ acerمراجعه کنن میتونن مشاهده کنن که تقیمتِ نوِ این لبتابایِ زیرِ 1100دلار که پولِ ما میشه 3100تومان نیست.
که البته در وبسایتِ amazon.comهم قیمتِ همین مدل از لبتابایِ منرو زده 852دلار که به پولِ ما میشه یه چیزی در حدودِ دو میلیون و هفتصد هزار تومان.
اما در موردِ لبتاب باید بگم که کارتونشو ندارم ، می تونم به جا کارتون یه دونه فاکتور به اسمِ خودِ خریدار تحویل بدم.
لبتاب هم فقط برا تعویضِ هارد باز شده و اصلا تعمیری نیست .
تنها ایرادِ لبتاب باطریشه که متاسفانه بیشتر از 20دقیقه نگه نمیداره ، البته خودم احساس میکنم که باطریش قابلِ تعمیر هست.
باطریه این مدل شبیه تبلت هست و واسه خودم خیلی عجیب بود که چرا خراب شده ، باطریِ اکِ این مدل بالایِ 6ساعت شارژ نگه میداره.
لبتاب کمتر از 1.4کیلوگرم وزن داره و صحفه مانیتورِشم 13.3اینچ هستش.
بدنه لبتاب هم از جنسِ آلومنیم هستش و در کل لبتاب شیک و شکیلی هستش .
اگه سوالی بود در خدمتتونم.
Last edited: