• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه اینترنتی بازیسرا به فروش می رسد

84edu

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان وقت همگی بخیر
قصد دارم -فروشگاه اینترنتی خودم رو بفروشم. دلیل اصلی اون هم فعالیت در شاخه طراحی سایت و البته بلاگم هست و فروشگاه جدیدی که دارم آماده میکنم.
میشه گفت بازیسرا روزانه به طور متوسط 1 سفارش پرداخت در زمان تحویل داره (که البته من نمیفرستم و این آمار تقریبی، مربوط به دو هفته پیش هست که هنوز قراردادم با ایران مارکت سنتر تموم نشده بود) و هر 5 6 روز یک سفارش پرداخت آنلاین البته باید توجه داشته باشید که هیچ تبلیغی برای این فروشگاه انجام نمیشه و تمام دار و ندارش از گوگل هست!
برای کیوردهای زیر صفحه اول گوگل هست:
خرید اینترنتی بازی
خرید اینترنتی بازی کامپیوتر
خرید اینترنتی بازی کامپیوتری
خرید پستی بازی
فروشگاه اینترنتی بازی
فروش اینترنتی بازی
خرید بازی ترسناک

برای کیوردهای زیر صفحه دوم گوگل هست:
خرید بازی کامپیوتر
خرید بازی کامپیوتری
فروش بازی
فروش آنلاین بازی

البته حتماً توجه دارید که کیوردهای فوق همگی جز suggestion های گوگل هستند و بسیار محبوب
بازم تکرار میکنم هیچ زمانی برای این فروشگاه گذاشته نمیشه و مدتهاست بازی جدیدی اضافه نشده (از لیست بازی ها مشخص هست)
پیج رنک (که برای یک فروشگاه به نظر من کاملاً بی ارزش هست) 3 هست
رنک الکسا هم که خب وقتی بازدیدکننده ها عمدتاً گیمر هستن پس نباید انتظار داشته باشید خوب باشه
نکته بعدی اینکه بازیسرا از اندک فروشگاههای اینترنتی هست که لوگوی اختصاصی داره
هاست بازیسرا تمومه به گمونم
200 مگ بود که 190مگ روش اطلاعات هست و زمانش رو میگم که فکر کنم تمومه
اما دومین حدود 11 ماه اعتبار داره
سبد خرید برنامه نویسی شده سایت به تنهایی 150هزار تومان هزینه داشته
.
.
خلاصه اینکه بازیسرا یک بیزینس آماده هست که تنها چیزی که لازم داره، تبلیغات مناسبه تا حسابی درآمدزایی کنه
بازی سرا | خرید اینترنتی بازی کامپیوتری

اگر کسی تمایل به خرید سایت داشت، توی همین تاپیک شرایط مد نظرش رو بگه
قیمت پایه با سبد خرید 500
بدون سبد خرید 350

تعداد حدود 218 دیسک تماماً اورجینال با قیمت هر حلقه 500 تومان هم در کنار فروشگاه موجود است (تقریباً یک نسخه از تمام محصولات موجود در فروشگاه به اضافه چند بازی اضافه نشده) که این بازیها به خریدار تعلق میگیرد و بدون فروش سایت فعلاً به فروش نمیرسد.

84edu

Registered User
لایک‌ها
3
سایت مگه وردپرس نیست؟
رنک سایت هم که میگید بی ارزشه!
بازدید هم که نداره!
پس برای چی انقدر قیمتش رو بالا میگید؟

ببخشید سایت صفحه اول و دوم گوگل هست برای کلمات کلیدی اصلی برای همچین فروشگاه اینترنتی

دلیل بازدید نداشتن هم تبلیغ نکردن هست چون نمیرسم بهش

من ادعایی که مطرح کردم رو با سند اثبات کردم
کیوردهای بالا رو توی گوگل تست کنید

یک فروشگاه با حدود 200 بازی توی صفحه اول گوگل فقط تبلیغات کمی لازم داره تا سوددهی اصلیش رو داشته باشه. الآن با همین وضعیت هم تقریباً روزی 1 سفارش پرداخت در زمان تحویل داره یعنی تقریباً روزی 7 8 تومن درآمد بدون هیچ عملی

یک چنین فروشگاهی نمی ارزه با این قیمت؟
یا شاید هم شما چندین سایت صفحه اول و دوم گوگل دارید که میگید این ارزش نداره آره؟

قیمت خیلی منصفانه هست و خیلی پایین
بذارید یه جور دیگه بگم:
سئو سایت: 200 تومن (سایت برای کلمات کلیدی اصلی صفحه اول گوگل هست)
لوگوی سایت: 35 تومن
سبد خرید آنلاین: 150 تومن
حدود 200 بازی ثبت شده: حداقل هر بازی 500 تومن برای ثبتش به صورت بهینه یعنی 100 تومن
تنظیمات انجام شده برای سایر قسمتها: 100 تومن (مثل نقشه سایت، فوتر سفارشی و seo friendly، تنظیم نمایش حرفه ای محبوب ترین مطالب هر روز و ...)
حالا قیمت منطقی هست یا نه؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
شما مگه نمیگی سایت فروش داره؟ خوب چرا پس داری یه فروشگاه دیگه میزنی اینو میفروشی؟ خوب سود داره فروختن نداره که چه کاریه یه دونه دیگه بزنی؟! همینو نگهش دار

84edu

Registered User
لایک‌ها
3
شما مگه نمیگی سایت فروش داره؟ خوب چرا پس داری یه فروشگاه دیگه میزنی اینو میفروشی؟ خوب سود داره فروختن نداره که چه کاریه یه دونه دیگه بزنی؟! همینو نگهش دار

ببینید دوست عزیز، اول اینکه ممنونم از توصیه شما
آره حق با شماست تا حدودی اما موضوع فروشگاه یعنی فروش بازی هایی که تماماً کرک شده توسط شرکتهای ایرانی و به قولی د.ز.د.ی هستند اصلاض چیزی نیست که من به عنوان یک مدعی رعایت کپی رایت بتونم باهاش کنار بیام
البته منم مثل خیلیای دیگه از ویندوز کرک شده و خیلی نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنم اما خب ترجیح میدم توی فروشش درگیر نباشم. اینجوری کمی جرمم رو سبک میکنم پیش وجدانم وگرنه فروش بازی سود خیلی خوبی داره
ضمن اینکه فروشگاه جدید رو با کسی شریک شدم و دارم راه اندازی میکنم که کارهای پشتیبانی مشتریان و ارسال محصولات با ایشون هست و من درگیریم خیلی کم میشه
من یک بلاگرم و بلاگینگ فعالیت اصلی من توی نت بوده از 6 سال پیش و تازگی ها هم مدیر فروش یک شرکت طراحی سایت شدم که خب این دو مورد اصلاض وقتی برای بازیسرا باقی نمذاره حالا فروشگاه جدید هم جای خود داره

ضمناً فروشگاه جدیدم یا بهتره بگم جدیدمون کارش فروش محصولات اورجینال سلامتی هست و دیگه خوشبختانه بحث نقض کپی رایت در بین نیست

84edu

Registered User
لایک‌ها
3
وقت همه دوستان عزیز بخیر
دوستانی بودند که قیمتهایی رو پیشنهاد دادند و عزیزانی هم مشتاق دونستن قیمتهای پیشنهادی بودند
ببینید دوستان گلم، بازیسرا فرئشگاهی هست که کاملاً آماده هست و داره سوددهی میکنه
مثلاً همین امروز 6 تومن سفارش داشت یا روز جمعه 6 تومن دیگه
ببینید بچه ها، خیلیها که مبادرت به فروش سایت میکنند به خاطر مشکلات مالی هست ولی خوشبختانه من در حال حاضر مشکل مالی ندارم که بخوام به خاطرش بازیسرا رو بفروشم
من شخصاً نه روش COD رو قبول دارم و نه فروش بازی و نرم افزارهای کرک شده رو. علاوه بر این سه سایت دیگه هم هستن که کارشون تخصصی هست و مدیریت و اضافه کردن مطلب بهشون وقت زیادی میگیره
بازیسرا در روز با همین وضعیت بدون تبلیغش (هیچ تبلیغی انجام نمیشه) تقریباً 1 سفارش پرداخت در زمان تحویل داره که با آپدیت بازیها و البته تبلیغات میشه اینو به شدت گسترش داد ولی عرض میکنم که من وقتش رو ندارم و از نوع کالای فروشی هم خوشم نمیاد
بازیسرا یه تجربه شیرین برای من بود تا به همه اثبات کنم بدون هیچ سرمایه ای میشه به درآمد خوب رسید و همین طور هم شد
اسفند 89 که اوج بازیسرا بود و من تبلیغ میکردم تقریباً (فقط سیستم همکاری در فروش ایران مارکت سنتر)، حدود 500 تومن سود کردم (البته دقت دارید که تبلیغات بازیسرا فقط و فقط همون سیستم همکاری در فروش ایران مارکت سنتر بود و بس) و اون موقع رنک گوگل هم بود البته و چون آخر اسل بود، فروش ها خوب شده بود
دلیل تمام این صحبتها اینه که به دوستان عرض کنم، بنده تحت هیچ شرایطی زیر قیمت اعلام شده در این تاپیک سایت رو واگذار نمیکنم و البته در نظر داشته باشید که سایت رو اگر بهش بچسبم میتونه 350تومن حداقل قیمت اعلام شده رو، ظرف حدکثر 2 هفته بهم برگردونه ولی خب نمیخوام و دوست ندارم این کار رو بکنم
میخوام بازیسرا رو واگذار کنم به کسی که بخواد پول در بیاره ولی نه مفت (هرچند 500 تومن و 350 تومن هم به شدت مفته)
کسی هست یه سایت رو از پایه برسونه به صفحه اول گوگل فقط با 500 تومن؟!!!!! عمراً اگرم سوادش رو داشته باشه، عمراً چنین کاری بکنه
دوستان قصدم فقط روشن کردن وضعیت بود و میبخشید که زیاده گویی کردم
عکس زیر رو هم از پنل مدیریت زرین پال میذارم تا به دوستان اثبات بشه که همین امروز درآمد داشته این سایت!
zarinpal.jpg

84edu

Registered User
لایک‌ها
3
لیست آخرین قیمتهای پیشنهاد شده تا این لحظه:
بدون سبد خرید:
150
200
با سبد خرید:
500
800

84edu

Registered User
لایک‌ها
3
از اونجایی که برای استفاده از زرین پال، باید هر کسی برای خودش یک مرچنت کد مجزا بگیره، و این نیاز به دریافت آی پی سرور جدید و تغییرات توی سبد خرید داره که خب کار من نیست، در نتیجه برای دوستانی که بخوان سایت رو خریداری کنن و به سرور جدید انتقال بدن، سبد خرید اصلاً هزینه منطقی نیست. اما کسانی که بخوان همین هاست رو تمدید کنن خب قضیه فرق میکنه و کار تنظیم سبد خرید خیلی ساده تر میشه
این رو عرض کردم برای دوستانی که روی سبد خرید حساسیت داشتن
و یک نکته دیگه هم اینکه: من اصلاً برنامه نویسی بلد نیستم که بخوام کارهای سبد خرید رو خودم انجام بدم و در نتیجه باید هزینه برای این مورد صرف بشه که خب هم هزینه طراحی اولیه (150 تومن) و هم هزینه تنظیم روی سرور جدید، اصلاً برای خریدار سایت منطقی نخواهد بود.

ضمناً در حال حاضر آخرین قیمت پیشنهادی 500 و 650 با سبد خرید است.
بدون سبد خرید آنلاین هم فعلاً همون دو پیشنهاد قبلی بوده. 150 و 200

ممنونم

84edu

Registered User
لایک‌ها
3
آخرین قیمت پیشنهادی بدون سبد خرید:
350 هزار تومان

بازیسرا در شرف واگذاری می باشد

بالا