دوستان وقت همگی بخیر
قصد دارم -فروشگاه اینترنتی خودم رو بفروشم. دلیل اصلی اون هم فعالیت در شاخه طراحی سایت و البته بلاگم هست و فروشگاه جدیدی که دارم آماده میکنم.
میشه گفت بازیسرا روزانه به طور متوسط 1 سفارش پرداخت در زمان تحویل داره (که البته من نمیفرستم و این آمار تقریبی، مربوط به دو هفته پیش هست که هنوز قراردادم با ایران مارکت سنتر تموم نشده بود) و هر 5 6 روز یک سفارش پرداخت آنلاین البته باید توجه داشته باشید که هیچ تبلیغی برای این فروشگاه انجام نمیشه و تمام دار و ندارش از گوگل هست!
برای کیوردهای زیر صفحه اول گوگل هست:
خرید اینترنتی بازی
خرید اینترنتی بازی کامپیوتر
خرید اینترنتی بازی کامپیوتری
خرید پستی بازی
فروشگاه اینترنتی بازی
فروش اینترنتی بازی
خرید بازی ترسناک
برای کیوردهای زیر صفحه دوم گوگل هست:
خرید بازی کامپیوتر
خرید بازی کامپیوتری
فروش بازی
فروش آنلاین بازی
البته حتماً توجه دارید که کیوردهای فوق همگی جز suggestion های گوگل هستند و بسیار محبوب
بازم تکرار میکنم هیچ زمانی برای این فروشگاه گذاشته نمیشه و مدتهاست بازی جدیدی اضافه نشده (از لیست بازی ها مشخص هست)
پیج رنک (که برای یک فروشگاه به نظر من کاملاً بی ارزش هست) 3 هست
رنک الکسا هم که خب وقتی بازدیدکننده ها عمدتاً گیمر هستن پس نباید انتظار داشته باشید خوب باشه
نکته بعدی اینکه بازیسرا از اندک فروشگاههای اینترنتی هست که لوگوی اختصاصی داره
هاست بازیسرا تمومه به گمونم
200 مگ بود که 190مگ روش اطلاعات هست و زمانش رو میگم که فکر کنم تمومه
اما دومین حدود 11 ماه اعتبار داره
سبد خرید برنامه نویسی شده سایت به تنهایی 150هزار تومان هزینه داشته
.
.
خلاصه اینکه بازیسرا یک بیزینس آماده هست که تنها چیزی که لازم داره، تبلیغات مناسبه تا حسابی درآمدزایی کنه
بازی سرا | خرید اینترنتی بازی کامپیوتری
اگر کسی تمایل به خرید سایت داشت، توی همین تاپیک شرایط مد نظرش رو بگه
قیمت پایه با سبد خرید 500
بدون سبد خرید 350
تعداد حدود 218 دیسک تماماً اورجینال با قیمت هر حلقه 500 تومان هم در کنار فروشگاه موجود است (تقریباً یک نسخه از تمام محصولات موجود در فروشگاه به اضافه چند بازی اضافه نشده) که این بازیها به خریدار تعلق میگیرد و بدون فروش سایت فعلاً به فروش نمیرسد.
قصد دارم -فروشگاه اینترنتی خودم رو بفروشم. دلیل اصلی اون هم فعالیت در شاخه طراحی سایت و البته بلاگم هست و فروشگاه جدیدی که دارم آماده میکنم.
میشه گفت بازیسرا روزانه به طور متوسط 1 سفارش پرداخت در زمان تحویل داره (که البته من نمیفرستم و این آمار تقریبی، مربوط به دو هفته پیش هست که هنوز قراردادم با ایران مارکت سنتر تموم نشده بود) و هر 5 6 روز یک سفارش پرداخت آنلاین البته باید توجه داشته باشید که هیچ تبلیغی برای این فروشگاه انجام نمیشه و تمام دار و ندارش از گوگل هست!
برای کیوردهای زیر صفحه اول گوگل هست:
خرید اینترنتی بازی
خرید اینترنتی بازی کامپیوتر
خرید اینترنتی بازی کامپیوتری
خرید پستی بازی
فروشگاه اینترنتی بازی
فروش اینترنتی بازی
خرید بازی ترسناک
برای کیوردهای زیر صفحه دوم گوگل هست:
خرید بازی کامپیوتر
خرید بازی کامپیوتری
فروش بازی
فروش آنلاین بازی
البته حتماً توجه دارید که کیوردهای فوق همگی جز suggestion های گوگل هستند و بسیار محبوب
بازم تکرار میکنم هیچ زمانی برای این فروشگاه گذاشته نمیشه و مدتهاست بازی جدیدی اضافه نشده (از لیست بازی ها مشخص هست)
پیج رنک (که برای یک فروشگاه به نظر من کاملاً بی ارزش هست) 3 هست
رنک الکسا هم که خب وقتی بازدیدکننده ها عمدتاً گیمر هستن پس نباید انتظار داشته باشید خوب باشه
نکته بعدی اینکه بازیسرا از اندک فروشگاههای اینترنتی هست که لوگوی اختصاصی داره
هاست بازیسرا تمومه به گمونم
200 مگ بود که 190مگ روش اطلاعات هست و زمانش رو میگم که فکر کنم تمومه
اما دومین حدود 11 ماه اعتبار داره
سبد خرید برنامه نویسی شده سایت به تنهایی 150هزار تومان هزینه داشته
.
.
خلاصه اینکه بازیسرا یک بیزینس آماده هست که تنها چیزی که لازم داره، تبلیغات مناسبه تا حسابی درآمدزایی کنه
بازی سرا | خرید اینترنتی بازی کامپیوتری
اگر کسی تمایل به خرید سایت داشت، توی همین تاپیک شرایط مد نظرش رو بگه
قیمت پایه با سبد خرید 500
بدون سبد خرید 350
تعداد حدود 218 دیسک تماماً اورجینال با قیمت هر حلقه 500 تومان هم در کنار فروشگاه موجود است (تقریباً یک نسخه از تمام محصولات موجود در فروشگاه به اضافه چند بازی اضافه نشده) که این بازیها به خریدار تعلق میگیرد و بدون فروش سایت فعلاً به فروش نمیرسد.