• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه دوربین مدار بسته و سییستم های حفاظتی و حریق منازل و اماکن تجاری

arsan11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
میخواستم بدونم این کار شغل خوبی هست یا نه میزان سودش چقدره ؟ چقدر سرمایه میخواد ؟ بدی های این شغل چیه؟ و اطلاعاتی که منو بیشتر راهنمایی کنه رو میخواستم بدونم

eghana

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوست من ..
بنده شغلم نصب دوربین های مداربسته هست ...بازار این شغل بدجور خرابه ..یعنی خیلی وقتا حتی ماهی یدونه کارم نیست..
رفیقم که خودش چند ساله کارش اینه به من گفت این برج و برج قبل یدونه کارم نداشتم ..لازم به ذکره این دوستم مغازه هم داره..و تو کارش خیلی حرفه ایه ..
متاسفانه این کار دست توش واقعا زیاده ...البته این تجربیات منه ..خودتون میتونید از اونایی که تو این کارن بپرسید

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
از سر کنجکاوی و تفریح یک مدت دوره اموزشیش رو می رفتم . شرکتی که اموزش میداد خودش کننده کار هم بود . مدرسش که سابقه کار بالایی هم داشت معتقد بود اونقدر لیسانسه بیکار تو این کار وارد شدند که شده کاری در حد سیم کشی ساختمون و واسه گرفتن کار حاظرن باقیمتایی کاررو انجام بدن که سود پایینی داره و یا حتی سربه سره.

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
سلام دوست من ..
بنده شغلم نصب دوربین های مداربسته هست ...بازار این شغل بدجور خرابه ..یعنی خیلی وقتا حتی ماهی یدونه کارم نیست..
رفیقم که خودش چند ساله کارش اینه به من گفت این برج و برج قبل یدونه کارم نداشتم ..لازم به ذکره این دوستم مغازه هم داره..و تو کارش خیلی حرفه ایه ..
متاسفانه این کار دست توش واقعا زیاده ...البته این تجربیات منه ..خودتون میتونید از اونایی که تو این کارن بپرسید
تهران که باید خوب باشه که ؟ یکی از دوستام داداشم کارش نصب هست فقط و از کارش هم راضیه ! چطور میشه؟

eghana

Registered User
لایک‌ها
33
تهران که باید خوب باشه که ؟ یکی از دوستام داداشم کارش نصب هست فقط و از کارش هم راضیه ! چطور میشه؟
شما به ده نفر که کارشون اینه تو تهران زنگ بزن بپرس ببین حتی یک نفرشون راضی هست یا نه؟
الان واسه اکثر اونایی که تو این کارن بازار خرابه ..ولی کسایی هم هستن با سابقه بالا که راضیند ..

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
مشکل این صنف اینه که یه عده مفتی کار میکنن و به سود های حداقلی راضی شدن طرف میشناسم دوربین رو با اختلاف 5 هزار تومن داره میفروشه . هدفش هم اینه که دارم میفروشم چقدر سود میکنه رو نمیدونه

arsan11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعا باید به این مسئولانی که ما دارم جایزه نوبل بدن ایران کی میخواد درست بشه خدا میدونم ما که سی سال از عمرمون رفت هنوز یه شغل هم نداریم

grants

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
96
داداش اگر میخوای معمولی باشی و از صفر شروع کنی در این شغل هیچ وقت به جایی نمیرسی و صحبت های دوستان هم کاملا درسته
من الان توی این کار هستم که دارم بهت میگم. من الان شرکت توی ایران دارم،دبی دارم،توی چین هم دارم باهاشون کار میکنم(البته دفتر چین از خودم نیست)
این کار واسه تعداد انگشت شماری که بازار دستشونه و به قول گفتنی کله گنده های این بازار هستند خوبه.من ازش راضی هستم،چون پرسنل و وابسته به من زیاد دارم.نصاب بیکار هم تا دلت بخواد میان واسه کار.
اگر سرمایه زیاد داری و چندتا شریک قابل اعتماد هم داشته باشی(چون دست تنها نمیشه و نیاز به سهامدار هم داری) و تخصص بالایی هم داشته باشی، اون وقت سود داره.
ولی اگر بخوای نصاب بشی،به نظر من واسش کار نیست،چون علاوه بر اینکه دوستان عرض کردند و بازار شدیدا پر شده،هر شرکتی خودش نصاب و پرسنل ثابت داره.

توی این رشته اگر وسعت پیدا کنی سود داره،چرا؟چون این رشته بر خلاف دیگر رشته ها مثل موبایل فروشی و ... شما با مردم عادی ارتباطی ندارید که بتونید به تنهایی و از صفر شروع کنید.خریدارای اصلی شما چه کسانی هستند؟مغازه دار،کارخونه دار،شرکت دار،بازاریاب،و کلا کسانی که شاغل هستند که فقط فکر منافع و اعتبارشون هستند.شما فروشنده مثلا ایکس باکس و کنسول بازی بشی،مشتریاتون 99.99درصد افراد معمولی هستند و کارتون خیلی راحت تر هست.مثلا موبایل 50درصد مردم عادی هستند.

سود هم توی پروژه سنگین هست نه توی فروش یه مردم و مغازه دار. مثلا کارخونه دار هم نمیاد پروژه به یک نصاب بده یا اون را به عنوان حتی یک بازاریاب قبول کنن.اونا خودشون با یک تعداد شرکت خواص کار میکنن.البته این را از من یادت باشه،اگر شم و بینش اقتصادی و بیزینسی داشته باشی همه جا جات هست و پر و خالی نداره و همچنین باید زنگ و تلاش گر باشی

این را هم یادت نره که پولدار شدن شانسی نیست

این را هم بگم که نیای بگید داداش فاز منفی میدی و...، رقیب اصلی من یا دیگر شرکت ها،شرکت های هم تراز خودشون هستند و اینجوری بازار واسه ما کسادی نمیاره، حالا میخواد همه مردم بیان توی کار مداربسته و مغازه بزنند و نصاب بشن هیچ ضرری واسه من نوعی نداره و حتی سود هم داره(چون فروشم بیشتر میشه به اونها)

امیدوارم این همه تایپ کردن من واست مفید بوده باشه
اگر هم سوالی داشتی یا خواستی واقعا وارد این بازار بشی میتونی زنگ بزنی تا راهنماییت کنم(من هم یه زمانی همین وضعیت را داشتم که یه خدا بیامرزی زیر دستم را گرفت و راهنماییم کرد)
09176164026

Last edited:
بالا