mostafa.98
Registered User
- نوشتهها
- 147
- لایکها
- 18
سلام اقای پیام جناب امپ ام تی ایکس 904 موجود یا تو هم کاران موجود دارید اصلا گیر میاد
ممنون
ممنون
سلام خیر من ندارم.سلام اقای پیام جناب امپ ام تی ایکس 904 موجود یا تو هم کاران موجود دارید اصلا گیر میاد
ممنون
سلامسلام پیام جان
kenwood u456
kenwood u356
kenwood u256
موجود هست؟قیمت؟فرقشون هم بهم بگی ممنون میشم.
بله قیمت هم 98080prs موجود دارین؟
قیمت؟
سلامپیام جان این مدلا هیچکدوم بلوتوث دارن؟ارزونترین مدل که بلوتوث داره رو هم بهم قیمت بده مرسی.
سلامیک عدد هدیونیت کنوود u456 از داش پیام خریداری و امروز تحویل گرفتم.
همه چیز عالی بود آقا پیام هم بسیار باشخصیت و دقیق و خیلی با حوصله با مشتری برخورد میکنه و واقعا دمش گرم.
امتیاز مثبت بازارچه نوش جونت داداش
سلامسلام..
ببخشید جناب این پرایدای جدید ضبط روشون نمیزارن..میخواستم یه چیزی بهم معرفی کنین که دقیقا مثل همون ضبط فابریکیش جا بخوره و نیاد جلو تر شکم بندازه!..کلا مثل همون جا بخوره...ضبط فابریک یو اس بی خور فابریکم که گیر نمیاد.. گیرم نمیاد..
ممنون میشم یه مدل زیر 230 تومن بهم معرفی کنین..با دوتا باند که داخل خود باندای عقب جا بخورن..فقط میخوام کیفیتشون از باندای خود فابریکی بهتر باشه و راحت جا بخوره...
یه دنیا ممنون..
سلامسلام عزیز کنوود x400 موجود دارین ؟
فردا تماس بگیرید باید سوال کنم.سلام آقا پیام
بار جدید محصولات گلیدن براتون رسیده یا خیر ؟
تو باری که میرسه امکان فروش دو تا قاب دور اسپیکر CO 609 ( منظورم همون قاب پلاستیکی دور باند هست که پیچ روش بسته میشه ) براتون مقدور هست ؟
بله از گلیدن میارم.سلام.دوست عزیز ساب اکتیو چیزی دارید.؟ترجیحا کم حجم و جمو جور.
اخوی یه مقدار گرون نمی دین ؟
سلام ببخشید دوست عزیز من قیمت رو اشتباه دیدم. قیمت 330 تومن هست. ازتون عذرخواهی میکنم.اخوی یه مقدار گرون نمی دین ؟
امشب خیلی کمتر از این خرید کردم از بچه های انجمن ...