• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آموزش بازیسازی و انیمیشن سازی (UDK,MAYA,3ds Max,Photoshop,....)

parhammm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یکسری آموزش دارم که مخصوص بازی سازی و انیمیشن سازی و برنامه نویسی و جلوه های ویژست اینجور کاراست. یسری از این ها هم در غالب تمرین(به عنوان مثال یک شخصیت رو میسازه و در حین پروژه توضیحات و یسری آموزش میده). راستی آموزش ها همه بصورت فایل ویدئویی که کیفیت خوبی هم داره. همه آموزشا زبان انگلیسی هست اگه غیر از این بود میتویسم جلوش. همه این آموزش ها با بدبختی تهیه شده خیلی ها با اینترنت زعالی ایران خیلی ها با قیمت های بالا خریداری شده و خیلی ها هم از افراد دیگه گرقته شده و در کل کمیاب خیلی از آموزش ولی البته به درد بخور. هدفم هم از فروش این بود که هم پیشرقتی توی این امر تو کشور باشه و هم به دلیل مالی.
لیست آموزش ها
میتونید از این لینک دانلود کنید
آموزش هایی که به تازگی اضافه شده
1.1GB) VTC Autodesk Maya 2011)
Digital Tutors- Introduction to Modeling in Maya 2012 (2gb
روش خرید
در حال حاضر دو روش برای خرید وجود داره.
روش خرید از طریق هارد
فعلا دوستان تهرانی فقط از طریق هارد بزودی هم ممکنه دوستانی که در شهرستان هستن بتونن از این روش خرید کنن.
اول PM بدید و هماهنگ کنی که کی هارد رو بفرستید. بعد با پیک می فرستید بعد هماهنگی بعد لیست آموزش هایی که میخواید رو یا تو هارد توی فایل TXT یا PM کنید بعد من آموزش هارو ظرف چند روز میریزم بسته به حجم فایل های درخواستی بعد من به شما میگم که ریخته شده و شماره حساب میدم شما پول رو واریز می کنید بعد از تائید و هماهنگی با پیک یا پست بسته به درخواست شما فرستاده میشه امکان این هم وجود داره که بصورت حضوری این کار انجام بشه. برای شهرستان ها فعلا از این لحاظ نمیشه که برای شهرستان هارد رو باید با پست فرستاد و من تا بعد از ظهر خونه نیستم و به همین علت نمی تونم بسترو دریافت کنم ولی تا بعدا یه فکری به حال این مشکل می کنم تا بتونم از همه جا سفارش بگیرم.
روش خرید از طریق DVD
این روش هم برای دوستان تهرانی و هم دوستانی که در شهرستان ساکن هستند هستش.
اول یه توضیحی در مورد این روش بگم . در حال حاضر چون هیچ سفارشی درسافت نکرد و متقضی این طور آموزش ها خیلی کم من نمی تونم DVD بصورت عمده بگیرم در نتیجه مجبورم DVD رو از طریق تک فروشی ها که گرونتر میشه بگیرم.مگر اینکه دوستان سفارش دادن هارو شروع کنن که بتوم بصورت عمده بگیرم که ارزونتر شه. و این روش گرونتر میشه از طریق هارد چون هم هارد دیگه هزینه DVD نداره و زحمت کپی به روی هارد خیلی کمتر. و بالاخره روش. اول لیست رو pm می کنید من هزینرو بهتون اطلاع میدم و شماره حساب بعد از واریز و تائید شروع می کنم به رایت کردن DVD ها بعد از تموم شدن رایت من براتون با پست می فرستم. حالا اگه ساکن تهرانید با پیک هم میتونید یا این که حضوری.
قیمت
قیمت روی هارد گیگی 200 تومن
قیمت روی DVD هم به 2 صورت
1- اگه DVD بصورت تک فروشی خریده شد باشه که فعلا سفارشا کم از همین طریق خریده میشه قیمت dvd بعلاوه 1000 تومن میشه و چون قیمت دقیقی نداره DVD خام بصورت تکی برای هر بار سفارش قیمت به شما گفته میشه
2-اگه DVD بصورت عمده خریده شده باشه که فعلا این طوری خریده نمیشه مگه اینکه سفارشتون خیلی زیاد باشه (مثلا کل آرشیو) اونوقت DVD بصورت عمده تهیه میشه در نتیجه قیمت پایین تر میشه. اگه سفارش بالا داشتید اطلاع بدید تا قیمت dvd بصورت عمده رو بهتون بگم
اطمینان سازی
برای اطمینان سازی هم فک میکنم شماره حساب و شماره تلفن و اسم مشخصات کافی باشه ولی برای دوستان تهرانی احتمالش هست که طوری بشه که بتونید پول رو به پیک بدید ( فعلا همچین امکانی نیست ولی بزودی همچین امکانی برای رفاه حال دوستان خواهد بود.)
آرشیو
آرشیو ما تقریبا خیلی خوب هست و روز به روز داریم گسترش میدیم.و اگه چیزی به آرشیو اضافه شد حتما اطلاع رسانی میشه. اگه درخواست آموزشی رو داشتید اگه آموزش ارزشمند بود حتما دانلود میشه و یا خریداری میشه و در همینجا به قیمت همیشگی فروش خواهد رقت. از لحاظ آپدیت آموزشا مطمئن باشین چون خود منم احتیاج شدیدی به آموزشا دارم چون خودم دارم رو بازیسازی کار میکنم. راستی اگه انجین بازی سازی یا نرم افزار مرتبط خواستید به احتمال بالا من دارم.
توضیحات
دوستان یه تعداد زیادی آموزش PDF هم هست که خیلیش هم مربوط به ساخت کاراکتر و بیشتر به درد افراد حرفه ای میخوره همه جور کاراکتری هم توش هست و بیشتر فقط یسری توضبحات داده شده چون تعدادشون خیلی خیلی زیاده شما اسم کاراکتر یا موضوعی که میخواین رو بگین من تو آرشیوم میگردم براتون. تکرار می کنم بیشتر به درد افراد حرفه ای میخوره و فقط یسری عکس از مراحل کار و توضیحات کلی هست که افراد تازه کار رو یه مقدار گیج میکنه بعدا یه نمونش رو میزارم براتون. یکسری از این آموزش ها به زبان فارسی است منظورم PDF ها یسریشون به زبان فارسی هست. برای سفارش PDF به علت حجم کم تعداد PDF های درخواستیتون باید بالا باشه. حالا بعدا حداقل تعداد سفارش رو مینویسم.

دوستان اگه سوالی بود در خدمتم در همین تاپیک بپرسید با در پ.خ

یسری آموزش فارسی 3ds max هم پیدا کردم اگه کسی بخواد میتونم دانلود کنم ولی یکم طول میکشه دانلودش خیلی خوبه آموزشاش ولی کیفیتا همچین تعریفی نداره و خوبیش اینه که از اول شروع می کنه.
دوستان در مورد حجم هر آموزشی سوال داشتید در خدمتم هر چند با یه سرچ کوچولو هم میشه فهمید

Last edited:

parhammm

Registered User
لایک‌ها
0
چند بسته در حال دانلودند
1. آموزش Maya 2011 از شرکت Lynda شامل مباحث

01. New Features:
02. Essential Training:
03. Lighting and Rendering in Mental Ray:
04. Creating Textures and Shaders:
05. Modeling a Character:
06. Creating Natural Environments:
07. Character Animation Fundamentals with Maya:
08. Creating Particle and Fire Effects with Maya:
09. Game Character Creation in Maya:
و آموزش بعدی 36 گیگ آموزش بازیسازی هست که آموزش شرکت NOEISIS هست که SoftImage , 3ds Max , Maya رو هم تو این مجموعه تدریس میکنه

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
یکبار در روز آپ کنید!

بالا