• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپ KICKER ZX2500.1

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
آمپ KICKER ZX2500.1 قویترین آمپ سری ZX کیکر هست . خیلی هم کمیابه
آمپ تقریبا مثل آک هست فقط تست شده (کلا 5 دقیقه کار کرده ) . حتی پیچ هم نشده کوچکترین خط و خش هم نداره تمام مدت تو کمد بوده

تو بازار که نیست قیمت جهانیش هم تقریبا 1000 دلاره این هم تقریبا مثل آک هست . 20% پایینتر میزارم
قیمت : 2800

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قیمت 2700 + تخفیف پای معامله

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عکس ریموت کنترل بیس و فیوز آمپ استفاده نشده

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قیمت 2500 + تخفیف پای معامله

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

دوست عزیز اینایی که شما گذاشتید جلوش نوشته Used = یعنی کارکرده بنده قیمت نوش رو گفتم . البته الان دیگه تولید نمیشه تو تمام فروشگاه ها هم جلوش نوشته discontinue = یعنی توقف تولید

قبلا که تولید میشد بالای 1000 دلار بود (نو)

ولی توی این فروشگاه ظاهرا هنوز فروخته میشه :

http://www.bigdogaudio.de/car-hifi-verstaerker/kicker-zx25001-zx-25001-mono-endstufe-der.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی سایت آمازون هم که خودتون بالا گذاشتید نوشته 2used from 499$ یعنی 2 تا استفاده شده از قیمت 499 کلیک کنید وارد بشید این صفحه میاد

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B004SBHYCE/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used
اونی که 499 هست کار کرده Acceptable مدل kx هست 499 $
دومی کارکرده Very Good هست قیمت 1100 $

سوال یا ابهام دیگه ای بود بفرمایید

Last edited:

Ahmad.athari

Registered User
لایک‌ها
114
ببخشید احمد جان فیوز و ریموت مال خود آمپ هست جدا نیست
بله متوجه شدم ولوم بیس مال آمپتون هست
بنده قیمت فیوز هولدرو پرسیدم که خارج از پکیج آمپ هست
با این حال ممنون بابت جوابتون

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بله متوجه شدم ولوم بیس مال آمپتون هست
بنده قیمت فیوز هولدرو پرسیدم که خارج از پکیج آمپ هست
با این حال ممنون بابت جوابتون

احمد جان فیوز هولدر هم مال خود آمپ هست

farhadk

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزیز اینایی که شما گذاشتید جلوش نوشته Used = یعنی کارکرده بنده قیمت نوش رو گفتم . البته الان دیگه تولید نمیشه تو تمام فروشگاه ها هم جلوش نوشته discontinue = یعنی توقف تولید

قبلا که تولید میشد بالای 1000 دلار بود (نو)

ولی توی این فروشگاه ظاهرا هنوز فروخته میشه :

http://www.bigdogaudio.de/car-hifi-verstaerker/kicker-zx25001-zx-25001-mono-endstufe-der.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی سایت آمازون هم که خودتون بالا گذاشتید نوشته 2used from 499$ یعنی 2 تا استفاده شده از قیمت 499 کلیک کنید وارد بشید این صفحه میاد

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B004SBHYCE/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used
اونی که 499 هست کار کرده Acceptable مدل kx هست 499 $
دومی کارکرده Very Good هست قیمت 1100 $

سوال یا ابهام دیگه ای بود بفرمایید

ابهام من دو مورده.1 اینه که شما گفتی امپت کار کردست حالا شما میگی 5 دقیقه کسی هست که ثابت کنه 5 دقیقه کار کرده؟مسلما نه.پس به عنوان کار کرده تاپیک زدی .ضمن اینکه ظاهرا جعبه هم نداره.معمولا دستگاهی که تست شده فقط جعبش موجوده.البته شاید جعبش هست ولی شما نه عکس گذاشتی نه اشاره کردی به اینکه با جعبست
2. قیمت جهانی اک زدی که من بعید میدونم تو دنیا هم جنس دست دوم حدود 60 درصد کم شه چون توی ebay ط 430 دلار گذاشته.درسته؟من اجناس دیگرو نگاه میکنم که اکبندش قیمت جهانیش مشخصه هیچ کدوم 60 درصد کم نکرده.
البته دستگاه شما بی نظیره و روش نمیشه قیمت گذاری کرد .قیمتش چیزیه که شما تعیین میکنی ولی استنادتون چیز منطقی نبود.ماکه وسعمون نمیرسه که امپ حدود 800 دلاری سوار شیم .مبارک صاحب جدیدش باشه

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ابهام من دو مورده.1 اینه که شما گفتی امپت کار کردست حالا شما میگی 5 دقیقه کسی هست که ثابت کنه 5 دقیقه کار کرده؟مسلما نه.پس به عنوان کار کرده تاپیک زدی .ضمن اینکه ظاهرا جعبه هم نداره.معمولا دستگاهی که تست شده فقط جعبش موجوده.البته شاید جعبش هست ولی شما نه عکس گذاشتی نه اشاره کردی به اینکه با جعبست
2. قیمت جهانی اک زدی که من بعید میدونم تو دنیا هم جنس دست دوم حدود 60 درصد کم شه چون توی ebay ط 430 دلار گذاشته.درسته؟من اجناس دیگرو نگاه میکنم که اکبندش قیمت جهانیش مشخصه هیچ کدوم 60 درصد کم نکرده.
البته دستگاه شما بی نظیره و روش نمیشه قیمت گذاری کرد .قیمتش چیزیه که شما تعیین میکنی ولی استنادتون چیز منطقی نبود.ماکه وسعمون نمیرسه که امپ حدود 800 دلاری سوار شیم .مبارک صاحب جدیدش باشه
فرهاد جان
1-این آمپ پیچ نشده رد پیچ هم نداره فقط تست شده . آمپی به این درازی که هیچوقت پیچ نشده به نظر شما ممکنه خیلی کار کرده باشه شما یه جوری داری حرف میزنی انگار این آمپ رو دزدیدم آمدم تاپیک فروش زدم . ریموت و فیوز و دفترچه هم همش هست جعبش هم الان گم شده شاید بعدا پیدا کنم
2- توی همون سایت آمازون که خودتون گذاشتید قیمت 1100 دلار زده کارکرده

شما ظاهرا در مورد این آمپ اطلاعی ندارید و انتظار دارید قیمت این آمپ رو مثلا هم قیمت یه آمپ 4 کانال چینی بزارم .

پشتکار شما برای کوبوندن جنس قابل تحسین هست . درحالی که خریدار نیستید !!!!

پست های دیگه تون رو هم که چک میکنم کارتون راه افتادن تو تاپیکاست و کوبوندن جنس مردمه

ضمنا شما اگر یه آمپ دیگه مثل مال من پیدا کردید به من معرفی کنید ممنون میشم

Last edited:

farhadk

Registered User
لایک‌ها
35
من جواب سوال بالامو راجب سایت ای بی که 430 دلار زده کار کردشو نگرفتم.من جنس شمارو نکوبوندنم و تو پست قبلیم گفتم این امپ با ارزشه و نمیشه روش قیمت گذاشت منهتی شما موجود بی منطقی هستی که به محض اینکه دیدی من موضع خوب گرفتم شما موضع تهاجمی گرفتی!!وامپت جعبه نداره کار کرده دست دومه.کسی صحبت از دزدی نکرد ظاهرا به خودت شکم داری.گفتم جنسی که میره برا تست جعبش هست .این امپم چیزی نیست که کسی بخواد جای دیگه نگهش داره و تو جعبش نگهش نداره.بزار واقعیتشو بهت بگم مشخصه امپ و جعبه مدت زیادی از هم دور بودن .مطمینا این مدت طولانی امپ تو کمد نبوده و جعبه تو انبار .بستن امپ بدون اینکه رد یچ بیوفته هیچ کاری نداره شما هم خوب میدونی اینو!!!!
خیلی سادست شما این امپو خریدی از جعبش دروردی 5 دقیقه تست کردی بعد دوباره ذاشتی کجا؟تو جعبش؟
.دست دومش 440 دلار تو سایت ای بی با کارتن تازه هست.اگر جایی حرفم اشکالی داره میتونید گزارش بزنید .من انتظار ندارم به قیمت 4 کانال چینی که 200 300 تومنه بدی من انتظار دارم این امپو به قیمت جهانیش نهایت بشه تهییه کرد.همه میدونن معمولا خرید اجناس از ای بی و امازون به مبلغی بالاتر تموم میشه تا از ایران .شما دو برابر سایت ای بی گذاشتی و فقط فرافه کنی میکنی.شما به قیمت بده ببین من خریدارم یا نه.البته مالته هر قیمتی دوس داری میتونی بزاری ولی قیمت غلط از قول سایت های جهانی نمیتونی بدی
خواهشا اگه خواستی این پست رو جواب بدی باز از امازون صحبت نکن.یکم از ebay بگو تا از نقطه نظرات جنابتان کمال بهره رو ببریم سپاس
در مورد اینکه گفتی کارت کوبیدن جنساس شما کلا داری راجب یه امپ دو کاناله ممفیس داری صحبت میکنی اونم بحث رو ساخت چینی بودنش بود نه قیمت پس الکی سعی نکن بخوای بگی مشکلی دارم من یا چیز دیگه خوت گفتی ابهامی داره سوال کن و ابهام من قیمت 440 دلاریش تو سایت ebay بود که اخرم بر طرف نشد.موفق باشی خدا نگه دار خودت و امپت

Last edited:

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ببین آقا فرهاد شما ملاکت قیمت تو ebay هست.خب از ebay سفارش بده بیارن یه لطفی کن ساب dd9518 با قیمت 475 دلار http://www.ebay.com/itm/digital-designs-9518-dd-18-inch-sub-carbon-fiber-m3a-/171024971827 رو هم برای من بخر یا دسته دومش رو تو ایران برای من با قیمت 475 دلار تهیه کن ممنون

من جواب سوال بالامو راجب سایت ای بی که 430 دلار زده کار کردشو نگرفتم
شما خودت جنس الکتریکی دسته دوم از ای بی میخری ؟؟؟؟؟؟؟؟

حرف شما مثل این میمونه من برم تو بنگاه های فروش خودرو تو شهر با فروشنده ها دعوا راه بندازم چرا داری ماشینتو 500 میلیون میفروشی همین ماشین تو ای بی 70 میلیونه !!

majiddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فرهاد خان آمدی گرد و خاک کردی رفتی جواب منو ندادی شما که استاد قیمتی
چرا ساب dd که تو ایران بالای 4 میلونه دست دومش تو ebay هست 475 دلار ؟؟؟؟

اول کلید کردی آمپ 1000 دلار نیست دیدی که نوش هست . بعد کلید کردی که قیمت دست دو های سایت آمازون رو قبول نداری فقط از ای بی . حالا شما به من بگو چرا ساب 4 میلیونی dd تو ای بی این قیمته ؟؟؟؟ چرا بنزی که تو ایران 200 میلیونه توی ebay هست 10 هزار دلار ؟؟؟؟؟؟

خب شما که ملاکت ای بی هست از ای بی جنس بخر بگو برات از اونور دنیا پست کنند :general304:

Ahmad.athari

Registered User
لایک‌ها
114
فرهاد خان آمدی گرد و خاک کردی رفتی جواب منو ندادی شما که استاد قیمتی
چرا ساب dd که تو ایران بالای 4 میلونه دست دومش تو ebay هست 475 دلار ؟؟؟؟

اول کلید کردی آمپ 1000 دلار نیست دیدی که نوش هست . بعد کلید کردی که قیمت دست دو های سایت آمازون رو قبول نداری فقط از ای بی . حالا شما به من بگو چرا ساب 4 میلیونی dd تو ای بی این قیمته ؟؟؟؟ چرا بنزی که تو ایران 200 میلیونه توی ebay هست 10 هزار دلار ؟؟؟؟؟؟

خب شما که ملاکت ای بی هست از ای بی جنس بخر بگو برات از اونور دنیا پست کنند :general304:
دوست عزیز قیمت آمپ شما تو ایران در همین حدوده حالا اگه کسی پایین تر میفروشه مالشه و اختیارشو داره
اونی که ۲۵۰۰ تا لازم داره واقعا براش حکم طلارو داره و اگه من بودم نمیفروختمش این جواهرو
اونیم که تا حالا داخل آمپای کیکرو از نزدیک ندیده بهتره اصلا نظر نده
همون ۴۷۵ دلارو اگه از enay سفارش بدی دقیقا با پستش دلاری ۱۰ هزار براش هزینه داره اونم بدون این که بتونه تست بگیره و خرید کنه
هرکی این آمپو داشته باشه و بتونه جفتش کنه به جرات میگم تمام نمایشگاهارو با دوتا سولو ایکس ۱۸ میزاره رو سرش
خوب بفروشی دوست عزیز

بالا