• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیفون 4s سفید 16 گیگ آنلاک فکتوری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hitman 47

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
یه آیفون 4s سفید 16 گیگ آنلاک فکتوری هست که 4 روزه از آقا رامین در همین انجمن خریداری شده از اونجایی که با سیستم عاملش حال نکردم واندروید رو ترجیح میدم بهش میخوام بفروشم
قیمت پایه 1150000 تومان تحویل حضوری چهار شنبه و پنج شنبه در اصفهان بقیه شهرها اول واریز بعد ارسال پول پست با خریدار با تیپکس هم روزای چهار شنبه و پنج شنبه امکان ارسال هست
به همراهش اسکرین پروتکتور برای جلو وپشت که به و قاب شیشه ای برا ی پشتش داده میشه
DSC00324.JPG

Last edited:

G81

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
یه آیفون 4s سفید 16 گیگ آنلاک فکتوری هست که 4 روزه از آقا رامین در همین انجمن خریداری شده از اونجایی که با سیستم عاملش حال نکردم واندروید رو ترجیح میدم بهش میخوام بفروشم
قیمت پایه 1050000 تومان تحویل حضوری چهار شنبه و پنج شنبه در اصفهان بقیه شهرها اول واریز بعد ارسال پول پست با خریدار با تیپکس هم روزای چهار شنبه و پنج شنبه امکان ارسال هست
به همراهش اسکرین پروتکتور برای جلو وپشت که به و قاب شیشه ای برا ی پشتش داده میشه
مشاهده پیوست 91667

دوست عزیز با چه گوشی مد نظرتون هست که تعویض کنید ؟

و اگر میشه پارت نامبر رو هم بگید

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
من اصفهان هستم، اگر با 3gs 32 آنلاک فکتوری عوض می کنید بقیش رو نقدا سر میدم.

Sent from my iPad using Tapatalk

Hitman 47

Registered User
لایک‌ها
1
گفتم که بیشتر اندروید رو دوست دارم وهدفم خرید گلکسی اس 2 32 گیگ هستش
پارت نامبر
md237lla

G81

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز 1 فردا حضوری هستم

یک Ace هم دارم در صورتی که خواستید می تونم باش تعویض کنم اگر هم مایل نیستید باز هم نقدی هستم

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
دوست عزیز یه اس 2 شانزده گیگ اصل یعنی i9100 دارم.چقدر سر بدم تعویض کنیم?

Hitman 47

Registered User
لایک‌ها
1
خب دو مرتبه تصمیم به فروشش گرفتم ولی قیمتهای جدید رو که میدونید چه جوری شده من قیمت پایه رو فعلا تغییر نمیدم ولی نظرم این هست که اگه واقعا خریدار هستید با توجه به قیمت روز قیمت بدید
دوستان اصفهانی هم توجه کنند فردا و پس فردا امکان تحویل حضوری هست
دوستان پیشنهادهاشون رو بگند اگه مناسب بود میفروشم اگر هم نبود و مجبور شدم بلاخره به مغازه دار میدیمش مغازه دار هم درست نخرید نگهش میداریم :D

بی همتا

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
با آیفون 4 مشکی 32 گیگ آنلاک فکتوری عوض میکنید بقیشم سر بدم؟
اصفهان هم هستم!

almatra2

Registered User
لایک‌ها
13
داداش نقد 1000000 خریدارم

Hitman 47

Registered User
لایک‌ها
1
اولویتم فروشه و نه تعویض
اول از همه بگم گوشی با اکبند مو نمیزنه به دو دلیل یکی اینکه سیمکارتم رو هنوز میکرو نکردم و دوم به هم اینکه از اولی که گرفتم فقط پلاستیک جعبه باز شده و گوشه خونه افتاده داشتم قیمتها رو در mobile.ir نگاه میکردم که 1450 قیمت امروزش بود فردا کم میشه یا زیا د نمیدونم ولی با توجه به قیمت روز قیمت بدید و در هر حال این قیمت پایه هم مربوط به زمانی هست که قیمتش پایینتر بوده ودرنظر هم بگیرید گوشی آیفون هست
دوستان توجه داشته باشند همیشه دنبال چیزی ارزونتر از قیمت واقعی خودش بودن سرانجام خوبی نداره که خودم هم چندین بارسرهمین مسئله ضرر کردم

narij

Registered User
لایک‌ها
3
اولویتم فروشه و نه تعویض
اول از همه بگم گوشی با اکبند مو نمیزنه به دو دلیل یکی اینکه سیمکارتم رو هنوز میکرو نکردم و دوم به هم اینکه از اولی که گرفتم فقط پلاستیک جعبه باز شده و گوشه خونه افتاده داشتم قیمتها رو در mobile.ir نگاه میکردم که 1450 قیمت امروزش بود فردا کم میشه یا زیا د نمیدونم ولی با توجه به قیمت روز قیمت بدید و در هر حال این قیمت پایه هم مربوط به زمانی هست که قیمتش پایینتر بوده ودرنظر هم بگیرید گوشی آیفون هست
دوستان توجه داشته باشند همیشه دنبال چیزی ارزونتر از قیمت واقعی خودش بودن سرانجام خوبی نداره که خودم هم چندین سر همین مسئله ضرر کردم

دوست من امروز در دیجی کالا 1350000 هست.اینم لینکش:

دیجی کالا: گوشی موبایل اپل
خوب با توجه به اینکه آکبند نیست و خیلی هم تمیزه شما یک میلیون 10 رو بی عدالتی میدونید؟اگه آره خوب چقدر مایل هستید تا معماله کنیم؟اگر عادلانه بگید من میخوامش صد درصد

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
اولویتم فروشه و نه تعویض
دوستان توجه داشته باشند همیشه دنبال چیزی ارزونتر از قیمت واقعی خودش بودن سرانجام خوبی نداره که خودم هم چندین بارسرهمین مسئله ضرر کردم
دوست من منتظر جوابتون هستم .

Hitman 47

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من امروز در دیجی کالا 1350000 هست.اینم لینکش:

دیجی کالا: گوشی موبایل اپل
خوب با توجه به اینکه آکبند نیست و خیلی هم تمیزه شما یک میلیون 10 رو بی عدالتی میدونید؟اگه آره خوب چقدر مایل هستید تا معماله کنیم؟اگر عادلانه بگید من میخوامش صد درصد

من دوست دارم که شما ساکن اصفهان باشید و حضوری گوشی رو ببینید اون و قت متوجه میشید که تنها فرقش فقط همون پلاستیک پاره شدش هست ونه چیز دیگه ای دیجی کالای شما هم قبول
اگه واقعا دنبال گوشی آک هستید من همون آک رو 150 زیر قیمت روزی که خودتون اعلام کردید بهتون میدم فقط زحمت پاره کردن پلاستیکش با منه میخوام بگم واقعا بوی آک بودن میده
که فکر کنم هرکس این گوشی رو 150 زیر قیمت بازار بخره تو این وضعیت برد بزرگی کرده داشتم قیمتهایی که برای گلکسی اس 2 های کا ر کرده توی همین انجمن میدیدم که با توجه به اونها فکر نکنم چیزی که من میگم زیاد باشه

narij

Registered User
لایک‌ها
3
من دوست دارم که شما ساکن اصفهان باشید و حضوری گوشی رو ببینید اون و قت متوجه میشید که تنها فرقش فقط همون پلاستیک پاره شدش هست ونه چیز دیگه ای دیجی کالای شما هم قبول
اگه واقعا دنبال گوشی آک هستید من همون آک رو 150 زیر قیمت روزی که خودتون اعلام کردید بهتون میدم فقط زحمت پاره کردن پلاستیکش با منه میخوام بگم واقعا بوی آک بودن میده
که فکر کنم هرکس این گوشی رو 150 زیر قیمت بازار بخره تو این وضعیت برد بزرگی کرده داشتم قیمتهایی که برای گلکسی اس 2 های کا ر کرده توی همین انجمن میدیدم که با توجه به اونها فکر نکنم چیزی که من میگم زیاد باشه

ممنون دوست من از کنمتون اگر منظور شما 1200 هست که من ترجیح میدم به خاطر 150 تومان خودم زحمت پاره کردن پلاستیک رو بکشم تا خیالم جمع باشه اما چون خریدارم با همون قیمت پایه اول هم(1050)چشم میخوامش اما برای من بیشتر نمیصرفه.بیشتر مزاحمتون نمیشم خواستید با اون قیمت به من پیغام خصوصی بدید...

Hitman 47

Registered User
لایک‌ها
1
خب با توجه به اینکه دوستان من رو به قیمتهای یکی دو هفته قبل ارجاع میدند که استناد به اونها درست نیست یک قیمت پایه جدید میزارم 1150 قیمت پایه جدید هست اگر کسی مایل بود پیغام بده من هم این تاپیک رو همین چند روز آپ نگه میدارم اگه فروش رفت که رفت اگر هم نرفت چون باید به امتحانام برسم بعد این چند روز فروش میره برای بعد فقط امیدوارم دوستانی که دنبال قیمتهای نامتعادل ارزون هستند به اون چیزی که میخواند برسند ودر آینده پشیمون نشند که چرا به همین قیمت نخریدند عجب چیزی این طمع

Last edited:

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
150 تومن به هیچ وجه کم نیست اون هم برای گوشی مثل آیفون که قیمتش همیشه از یه ثباتی برخوردار هست حتی دست 2 کار کرده خط و خش دارش

دوست عزیز الان برو mobile.ir قیمت نوش 1300 هست فروشگاه سانتک با 400 روز تعویض و گارانتی

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
خب با توجه به اینکه دوستان من رو به قیمتهای یکی دو هفته قبل ارجاع میدند که استناد به اونها درست نیست یک قیمت پایه جدید میزارم 1150 قیمت پایه جدید هست اگر کسی مایل بود پیغام بده من هم این تاپیک رو همین چند روز آپ نگه میدارم اگه فروش رفت که رفت اگر هم نرفت چون باید به امتحانام برسم بعد این چند روز فروش میره برای بعد فقط امیدوارم دوستانی که دنبال قیمتهای نامتعادل ارزون هستند به اون چیزی که میخواند برسند ودر آینده پشیمون نشند که چرا به همین قیمت نخریدند عجب چیزی این طمع
دقیقاً ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا