• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیفون 4s 32g WHITE انلاک فکتوری

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
با سلام خدمت دوستان یه آیفون 4 اس تمیز هست که رنگش سفیده و انلاک فکتوری هست با پارت نامبر LL/A فک کنم میشه انلاک فکتوری دشمن قسم خورده آمریکا
ظرفیت گوشی 32 گیگ هست حدود 2 ماه کارکرده از اول محافظ صفحه پشت و جلو روش انداخته شده و گوشی تمیز میباشد
یه خوردگی بسیار ریز دارد که واقعا تو چشم نمیاد ولی بازم عکساشو گذاشتم که به خاطره بامپر بوده
قیمت مقطوعه فروش دستگاه 1480 هست
دستگاه هیچ مشکلی نداره نه داغی نه زردی
تعویض هم با SENSATION XL OR XE
فروش هم نقدی
دوستان میتونن سابقه بنده رو تو سایت جست و جو کنن تا از خریدشون مطمئن بشن
لوازم هم که گفتم جعبه و کابل و شارژر و یو اس بی و هندزفری یه محافظ رو و پشت هست

blacknacre

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داش حمید چه خبر بابا تازه خریدی که داداش؟

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
حمید جان گلم یه فکری

1 : اول این زدگیش را کامل مشخص کن سمت راست گوشی پایینه ؟؟

2 : من یه فکری به سرم زد که به همه دیگه پیشنهاد میدم با توجه به اینکه بنده به هیچ عنوان با نهایت احترام به همه حاضر نیستم قبل از روییت کالا از نزدیک پولی واریز کنم حاضرم یه ضرر کوچیک بکنم که
یه چک به سریال و نام کالا صادر ( چک از دسته چک 50 برگی خودم با اعتبار بیش از 12 سال و معدل بالای ماهانه سالانست که می تونید استعلام کنید بدون کوچکترین برگشتی و مشل در این 12 سال از بانک صادرات ) کنم که توی هر شهری قابل نقد شدن باشه
تاریخ چک را جوری تنظیم کنم که 1 روز بعد از دریافت کالا باشه
اینجوری فروشنده هم خیالش راحته منم خیالم راحته

تشریف میبره فروشنده بانک فردای بعد از تحویل کالا و با 500 تا تک تومنی نقدش میکنه

اینجوری خدایی نکرده اگر مشکلی در کار بود بنده میتونم جلوی چک را بگیرم البته این کار اعتبار 12 سالم را خدشه دار میکنه ولی خدایی نکرده برای وقتی که مجبور بشم لااقل یه راه

این همین حالا به ذهنم رسید ضررش یه 2500 نهایت پول پسته برای من

حالا میمونه قیمت شما و اون قضیه زدگی

hmd_kaj

Registered User
لایک‌ها
0
داش حمید ایشالا خوب بفروشیش

xftm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نسبت به قيمت خيلي عاليه

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
حمید جان گلم یه فکری

1 : اول این زدگیش را کامل مشخص کن سمت راست گوشی پایینه ؟؟

2 : من یه فکری به سرم زد که به همه دیگه پیشنهاد میدم با توجه به اینکه بنده به هیچ عنوان با نهایت احترام به همه حاضر نیستم قبل از روییت کالا از نزدیک پولی واریز کنم حاضرم یه ضرر کوچیک بکنم که
یه چک به سریال و نام کالا صادر ( چک از دسته چک 50 برگی خودم با اعتبار بیش از 12 سال و معدل بالای ماهانه سالانست که می تونید استعلام کنید بدون کوچکترین برگشتی و مشل در این 12 سال از بانک صادرات ) کنم که توی هر شهری قابل نقد شدن باشه
تاریخ چک را جوری تنظیم کنم که 1 روز بعد از دریافت کالا باشه
اینجوری فروشنده هم خیالش راحته منم خیالم راحته

تشریف میبره فروشنده بانک فردای بعد از تحویل کالا و با 500 تا تک تومنی نقدش میکنه

اینجوری خدایی نکرده اگر مشکلی در کار بود بنده میتونم جلوی چک را بگیرم البته این کار اعتبار 12 سالم را خدشه دار میکنه ولی خدایی نکرده برای وقتی که مجبور بشم لااقل یه راه

این همین حالا به ذهنم رسید ضررش یه 2500 نهایت پول پسته برای من

حالا میمونه قیمت شما و اون قضیه زدگی

داش سیروس مردونه من میشناسمت بهت هم هیچ شکی ندارم گوشی خودم بود برات میفرستادم 10 روز بعد پولشو میریختی ولی مشکل اینه که گوشی من نیست نمیتونم به اون بنده خدا بفهمونم تو نت از این کارا میشه اونم قبول نمبکنه بابا یه سر پاشو بیا تهران ببینیمت دیگه
اون زدگی هم انقدر کوچیکه که دیگه بهتر از این نمیتونستم نشونش بدم عکس سوم از بالا رو ببین یه نقطه خیلی کوچیک داره

narij

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیزم قیمت آخر رو برام پیغام خصوصی کن تا معامله کنیم ضمنا خواهش میکنم یه قیمت منطقی بدید تا شرمنده نشم من پیشتون آقا حمید عزیز.چون صددرصد خریدارم قیمت منصفانه باشه...

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
دوست عزیزم قیمت آخر رو برام پیغام خصوصی کن تا معامله کنیم ضمنا خواهش میکنم یه قیمت منطقی بدید تا شرمنده نشم من پیشتون آقا حمید عزیز.چون صددرصد خریدارم قیمت منصفانه باشه...

دوست عزیز قیمت پایه رو زدم 1480 قیمت کاملا منصفانه است چرا شرمنده بشی!

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
فروخته شد به کاربر black nacre
1480

narij

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز قیمت پایه رو زدم 1480 قیمت کاملا منصفانه است چرا شرمنده بشی!

دوست من منظورم آخرین قیمتی بود که براتون میصرفه راستش اگر مایل باشید من تا 1400 میتونم این رو بردارم و یذره هم میتونیم کم و زیاد کنیم
==================
آپدیت مبارک باشه...

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
حیف که مشکی نیست خودم بر میداشتم.

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
دوست من منظورم آخرین قیمتی بود که براتون میصرفه راستش اگر مایل باشید من تا 1400 میتونم این رو بردارم و یذره هم میتونیم کم و زیاد کنیم
==================
آپدیت مبارک باشه...

راستش دو نفر تا 1440 هم بودن ولی زیر پایه نمیشد
حالا که فروش رفت ایشالا معامله های بعدی در خدمتم
یا علی

بالا