• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیفون 5 اس 16 گیگ گلد در حد آک !

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
به نام خدا

قصد فروش آیفون 5 اس 16 گیگ رنگ گلد رو دارم همینطور که از عنوان تاپیک معلومه گوشی با آک برابره فقط یه نقطه بسیار ریز در قسمت بالاش داره که توی عکس ها مشخصه .
موارد تعویض: آیفون 6 در حد

قیمت رو 1.500 میزارم که بسیار مناسب هست مخصوصا برای مصرف کنند

توجه: هرگونه بحث کارشناسی، نظر های بی مورد،قیمت پرت دادن، دلال بازی و بز خری مشاهده بشه گزارش میشه پس خودتون رعایت کنید

نکاتی در مورد معامله با افرادی که در استان های دیگه زندگی میکنن
بنده به هیچ وجه اول ارسال جنس رو ندارم آشنا داشته باشید در اصفهان در خدمتتون هستم در غیر این صورت
امکان اول ارسال به هیچ وجه وجود نداره حتی اگر فروشنده معتبر باشید یا امتیازتون بالای +99999 باشه
فقط اول واریز بعد ارسال یا از طریق رابط

تصاویر:

Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
درود گرامی
بزرگوار بنده و شما سر قیمت 1425 به توافق رسیدیم، مشکلی نبود که بگید پشیمون شدید و میخواین بیشتر بفروشید! چرا گفتید قصد تعویض دارید اما الان تاپیک فروش!
در هرصورت موفق و پیروز باشید.

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
درود گرامی
بزرگوار بنده و شما سر قیمت 1425 به توافق رسیدیم، مشکلی نبود که بگید پشیمون شدید و میخواین بیشتر بفروشید! چرا گفتید قصد تعویض دارید اما الان تاپیک فروش!
در هرصورت موفق و پیروز باشید.
سلام. دوست من بحث سر قیمت نیست منکه نمیتونم 1.425 بزنم قیمت فروشم رو توی تاپیک در ضمن اگر دقت میکردید بنده نوشتم با آیفون 6 تعویض دارم .تنها موردی که من در معامله با شما مشکل داشتم اینکه اول ارسال ندارم چون نمیتونم به کسی اعتماد کنم (یبار اعتماد کردم واسم گرون تموم شد) الانم اگر اشنا در اصفهان دارید در خدمتتون هستم

m2n69

Registered User
لایک‌ها
45
HTC M8
تعویض دارین ؟؟
اصفهانم

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام. دوست من بحث سر قیمت نیست منکه نمیتونم 1.425 بزنم قیمت فروشم رو توی تاپیک در ضمن اگر دقت میکردید بنده نوشتم با آیفون 6 تعویض دارم .تنها موردی که من در معامله با شما مشکل داشتم اینکه اول ارسال ندارم چون نمیتونم به کسی اعتماد کنم (یبار اعتماد کردم واسم گرون تموم شد) الانم اگر اشنا در اصفهان دارید در خدمتتون هستم
بزرگوار ما که اصلن بحثی در مورد ارسال نکردیم :(
حالا من @SILENT_66A رو میفرستم سراغتون حضوری معامله کنید

بالا