• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیفون4اس آندرویدی زیر قیمت

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
فعلا تا 13فروردین فروش نمیره
سلام دوستان یه آیفون 4اس مشکی تک سیم و حرارتی موجوده،که فقط تست شده،آندروید 5.1.1 نوشته اما فک کنم 2.3 باشه،دوربینش هم تو روز درحد 5هستش اما شب در حد2مگاپیکسل،عینه اصلیه،همه برنامه هاشم عینه اصلیه،فقط از about phone میشه فهمید آندرویده اونم چون خودش نوشته،سنگینیش ،قاب ،کیفیت در حد اصلیه،دورش فلزیه،cpu نوشته فرکانس1938 ک همون2باید باشه،ram256 ،ویدیو های باکیفیتو بدون لک باز میکنه،انصافا الان با این قیمت میشه یه wildfire گرفت ک اصلا به پای این نمیرسه،چندتا بازی باحجم40 50 مگابایت نصب کردم روون اجراش کرد،بدون کوچکترین لکی،کیفیت تاچ و ال سی دیش هم خیلی خوبه،خلاصه گوشیه توپیه،الان تو سایت 350میدن،منم زیر قیمت میدمش،پیشنهاداتونو همینجا اعلام کنید ممنون
قیمت پایه 310،فوری هم با دوستان
بخاطر عکسای بی کیفیت معذرت میخوام دوربین نداشتم اما گوشی آکبنده نیاز به عکس هم نداره،بخاطر تعطیلات فروش فعلا تا 13ام کنسل شده،بعد 13ام پیشنهاد بدید ممنون،رنگ مشکیش فروش رفته،سفیدش موجوده ک عینه همینه

Last edited:

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
سلام
با امضام تعویض داشتی بگو

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
شما نبودی تاپیک گلایه از مدیران باز کرده بودی که چرا به وضعیتت رسیدگی نمیکنن. و یه گوشی برا نامزدت خریدی که اول چک کردی درست بود اما رسید دست نامزدت گفت battery زود خالی میکنه ؟؟
الان battery این گوشیو عوض کردی یا همونه ؟

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
سلام. باتریش تا چند روز نگه می داره؟
اندازه مثل اصلی هست یعنی گارد 4s می خوره؟
سلام باتریش نمیدونم فقط تستش کردم،اما من که چندساعتی باهاش بازی کردم خیلی کم مصرف شده بود،اندازه ک هیچی،حتی وزنش هم عینه اصلیه ،پشت و رو ضدخش مات داره

شما نبودی تاپیک گلایه از مدیران باز کرده بودی که چرا به وضعیتت رسیدگی نمیکنن. و یه گوشی برا نامزدت خریدی که اول چک کردی درست بود اما رسید دست نامزدت گفت battery زود خالی میکنه ؟؟
الان battery این گوشیو عوض کردی یا همونه ؟
سلام بله درسته من بودم،البته اون گوشیه الجی 4x بود،عاقبت اعتمادم اینطوری شد،دیدم هیشکی رسیدگی نکرد،40تومن دادم یه باطریه نو گرفتم

Last edited:

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
Ba gooshi sony ericson Xperia x2 Taviz dashten behem pm b,Eden

dia

Registered User
لایک‌ها
0
حافظه داخلی داره یا مموری میخوره ؟

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
با امضام داشتی بگو
راستی اون باتری به کجا رسید؟باتری موتورولا ریزر که واسم سفارش داده بودی؟!!!

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
من یک هفتس منتظرم گوشی رو برام پست کنید...
دقیقا یک هفته!!
دوست من تو خود تاپیک هم عرض کردم تا 13ام این ماه فعلا قصدفروش ندارم

با امنیا2 امضام
بررسی میکنم و نتیجه رو پخ میکنم

سلام
با امضام داشتی بگو
راستی اون باتری به کجا رسید؟باتری موتورولا ریزر که واسم سفارش داده بودی؟!!!
به خودتون هم ک گفتم،بعد تعطیلات سفارشارو قبول میکنیم

dia

Registered User
لایک‌ها
0
حافظه داخلی داره یا مموری میخوره ؟ اگه کم تر بدی خریدارم

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
حافظه داخلی داره یا مموری میخوره ؟ اگه کم تر بدی خریدارم
حافظه داخلیش 8گیگه،اما پشتشو تعمیرکارمیتونه باز کنه و ارتقاش بده،رم میکرو میخوره

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دوست من تو خود تاپیک هم عرض کردم تا 13ام این ماه فعلا قصدفروش ندارم
دوست عزیز من هرروز به شما اس دادم.اوایل میگفتی تا شهر 260 کیلومتر راهه و صبر کنید پست باز کنه.بعد صبر کردیم دوباره گفتیم..
بعد گفتی فردا میفرستم.فردا میفرستم..
از روز عید تا حالا ما منتظریم شما برامون بفرستی و شماره کارتت رو بدی..
حتی یکبار هم به من نگفتی تا 13 ام نمیفروشم.هر دفعه میگفتین باشه..بعدم من قبل از اینکه پست اولو ویرایش کنید (و بگید تا 13 ام فعلا نمیفروشم) چند روز قبلش گفتم میخوامش وشمام توافق کردین سر قیمت ولی بعدش انقدر بد قول شدین..
داداش این رسمشه؟

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
دوست عزیز من هرروز به شما اس دادم.اوایل میگفتی تا شهر 260 کیلومتر راهه و صبر کنید پست باز کنه.بعد صبر کردیم دوباره گفتیم..
بعد گفتی فردا میفرستم.فردا میفرستم..
از روز عید تا حالا ما منتظریم شما برامون بفرستی و شماره کارتت رو بدی..
حتی یکبار هم به من نگفتی تا 13 ام نمیفروشم.هر دفعه میگفتین باشه..بعدم من قبل از اینکه پست اولو ویرایش کنید (و بگید تا 13 ام فعلا نمیفروشم) چند روز قبلش گفتم میخوامش وشمام توافق کردین سر قیمت ولی بعدش انقدر بد قول شدین..
داداش این رسمشه؟

داداشم حرف شما درست،من اهل هشترودم ،یکی از شهرستانهای تبریزه،130کیلومتر با خود تبریز فاصله دارم،اما خداییش چندنفرهم پخ دادن بهشون گفتم بعد تعطیلات،تو هم بهم گفتی لنگم و گوشی ندارم گفتم باشه،خداشاهده وقت نشده،وگرنه من از خدامه گوشیمو بفروشم تا اینکه گوشه ی اتاق بمونه،بعد تعطیلات من در خدمتم،انشاال.. از خجالتت هم درمیام

بالا