• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیپاد 4 8 گیگ فوق العاده تمیز وبدون خش

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
سلام دوستان یه آیپاد 4 8 گیگ هست مال یکی از دوستان فوق العاده تمیز وکم کارکرد در حدی که اگه در جعبش پلمپ باشه کسی نمیفهمه این کارکردس!!!
عکسها گویای تمیزی این دیوایس میباشد
همچنین یک عدد شارژر اصلی به همراه آیپاد تحویل داده میشود
دارای شیلد محافظ
دارای گارد پشت
گارانتی تا ماه 5 سال 91
معامله در تهران وبیرجند حضوری ودر سایر شهرها با پست انجام میپذیرد(پس از دریافت کل مبلغ)
قیمت رو باتوجه به قیمت نوی این دستگاه و شارژر اصلی که واسش خریداری شده میذارم به پای خودتون و خواهشمندم پیشنهادات در تاپیک مطرح بشه
خوهشمندیم دنبال خرید بز نباشید!باتوجه به تمیزی دستگاه و تاپیکهای مشابه لطف کنید منصف باشید

عکسها مثل همیشه در پیکو فایل آپ شده (بدلیل آپ نشدن در سایت)

http://s2.picofile.com/file/7314387632/IMG_6403.jpg

http://s2.picofile.com/file/7314387846/IMG_6405.jpg

عکس بیشتر نیازی نیست چون همین دو تصویرگویای همه چیز هستند........

Last edited:

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
چند داداش؟

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
عزیزان این کار دیگه بی احترامی به حضرت استیو جابزه.دستگاه بوده پشتش انگار منبت کاری شده بود 270 فروختن.این 290-320 میارزه.

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
اقا من 280 هستم
اینم اخرین پیشنهادم

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
عزیزان این کار دیگه بی احترامی به حضرت استیو جابزه.دستگاه بوده پشتش انگار منبت کاری شده بود 270 فروختن.این 290-320 میارزه.

خدارو شکر اینجا یه نفر باانصاف پیداشد که ارزششو دونست.خداییش شماهایه لحظه اینو با آیپادای تاپیکای دیگه مقایسه کنید و بعد قیمت بزنین اون آیپادی که توی امضام هست رو فروختم 265 که پشتشم خیلی خش داشت

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
خدارو شکر اینجا یه نفر باانصاف پیداشد که ارزششو دونست.خداییش شماهایه لحظه اینو با آیپادای تاپیکای دیگه مقایسه کنید و بعد قیمت بزنین اون آیپادی که توی امضام هست رو فروختم 265 که پشتشم خیلی خش داشت

لطف داری داداش.چند روز پیش از پوریا خان یه دونه مثل این رو خریدم.5 تومن ازش تخفیف گرفتم و خلاص.تازه همون رو هم توی پ خ گفتم.دوستان این طوری قیمت می گن،یکی زیاد تو جریان نباشه باورش می شه همین قدر میارزه.

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176

لطف داری داداش.چند روز پیش از پوریا خان یه دونه مثل این رو خریدم.5 تومن ازش تخفیف گرفتم و خلاص.تازه همون رو هم توی پ خ گفتم.دوستان این طوری قیمت می گن،یکی زیاد تو جریان نباشه باورش می شه همین قدر میارزه.

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
انصافا شدید تمیز هستش
خیلیییی اپپپپ

بالا