• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیپد 1---wifi 16 در حد نو و استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[Photo0101.jpgPhoto0102.jpgمشاهده پیوست Photo0103.jpgPhoto0104.jpgمشاهده پیوست Photo0105.jpgB]

سلام دوستان...یدونه آیپد 1 مدل 16 wifi دارم در حد آک بدون هیچگونه خط و خشی روی بدنه و صفحه...به همراه کیس اورجینال 70 تومنی و اسکین اصل 40 تومنی...به ندرت استفاده شده و کلن 10 بارم شارژ نشده...
ios 5.0.1 با جیلبریک آنتتر به همراه بهترین برنامه ها و بازیا...یکی از دوستان از دبی برام آورده ..الانم اگه مشتری خوب باشه میفرشمش وگرنه نگهش میدارم...
با توجه به تمیزیش و وسایل جانبیش قیمت پایه رو 600 میزارم و کاری به اینم ندارم که بقیه چقدر میفروشن...اگه اونا ارزونتر میدن برید ازشون بخرید..
به قیمت پایینتر از پایه هم جواب داده نمیشود...در ضمن ساکن خوزستانم/

قیمت پایه آیپد به همراه وسایلش : 600 هزار تومن پول رایج مملکت(دلار الان 1700 تومنه...بیشتر یا کمتر بشه قیمت تغییر نمیکنه)[/B]

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوست عزيز اخه ايپد ١ اونم ١٦ !! ٦٠٠ ؟؟
جنس دسته دوم كه ربطي به دلار نداره.
به هر حال من زير قيمت پايه ٥٠٠ خريدارم.
اپ حساب كن.
:D

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

دوست عزیز بازم به معرفت شما...
با توجه یه تمیزیش و لوازمش 600 مناسبه...کمتر نمیفروشم..کلن تمام محصولات چه قیمت نوشون و چه قیمت کارکردشون به قیمت دلار بستگی دارن..
مرسی از آپ دادنت...

mego

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
من بدون لوازم ٤٥٠ خريدارم
آيپد يك با عرضه آيپد ٣ در نهايت ٤٥ روز آينده ديگه ساپورتش قطع ميشه

Sent from my iPhone4s using Tapatalk{TT}

دوست عزیز حالا حالا ها ایپد 1 ساپورت میشه خیالت جمع.چون سخت افزارش دقیقا مشابه ایفون 4 هستش در حالی که 3gs هنوز داره مثل توپ ساپورت میشه.

ایپد ایشون هم تمیزه و به نظرم 550 مییرزه.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوست عزیز حالا حالا ها ایپد 1 ساپورت میشه خیالت جمع.چون سخت افزارش دقیقا مشابه ایفون 4 هستش در حالی که 3gs هنوز داره مثل توپ ساپورت میشه.

ایپد ایشون هم تمیزه و به نظرم 550 مییرزه.

تشکر از راهنماییت دوست عزیزم....

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
کمترین قیمتی که یک آیپد در این فاروم فروخته شده 500 بوده . همین دیروز هم آیپد یک 64 720 تومن فروخته شد .

مشابه همین آیپد هم با لوازم جانبی کمتر سه روز پیش 500 فروخته شد . آیپد ایشون هم 540 تا 550 ارزش داره

واقعا دیگه بعضی ها شورش رو درآوردند .

بله تقریبا درست میگن بنده یه 64 3g رو خریدم دیشب 710 و به نظرم این آیپد هم 700 میارزه.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شما با خودت موشکل داری!!!!!!!!!!!!!!!!! شهرداری شومایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنده واقعا 750 میخرم لطفا استارتر یه جوابی بوقی دوغی چیزی باور کن راست میگم.

دوست عزیز چرا جنس 600 تومنی رو ...750 بخری؟؟من همون 600 تقدیمت میکنم...با باقی پولم وسیله دیگه بخر..نحوه فروشم مثل عرف تمام معاملات سایت...موفق باشی....

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
فکر میکنم تمامی پست ها از جمله این پست بنده باید به عنوان اسپم پاک بشه ،

اما مطمئن باشید چه تعریف چه توو سر مال زدن در فروش جنس تأثیری نداره ، جنسی که تمیز هست و با آک فرقی نمیکنه ( منظورم این آیپد نیست چون از نزدیک ندیدم ) همیشه مشتری خودش رو داره و به قیمت به فروش میره.

نکته بعدی هم اینه که هر دستگاهی قیمت به عرف خودش داره پس مطمئن باشید اگر هم کسی گرون بده فروش نمیره چون اینترنت جایی نیست که بشه جنسی رو در یک فروم گرون تر از بقیه فروشنده ها فروخت و حواس همه به قیمت ها هست!

عذر میخوام بابت اسپم.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز چرا جنس 600 تومنی رو ...750 بخری؟؟من همون 600 تقدیمت میکنم...با باقی پولم وسیله دیگه بخر..نحوه فروشم مثل عرف تمام معاملات سایت...موفق باشی....

عزیز شوما با خودت......از پول بدتون میاد ؟ بنده 750 میخوام بخرم اگر اشکالی داره بگید از تاپیک میرم بیرون ولی واقعیت رو گفتم 750 میخرم بچه های اینجا هم میدونن حرف بزنم سر حرفم هستم دیشب خودم اون تاپیکو میاوردم بالا پایش 550 بود خودم آپش کردم ونتیجه این شد که 160 تومن بالای پایه بخرم و الانم میگم 750 میخرم یعنی میخرم.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فکر میکنم تمامی پست ها از جمله این پست بنده باید به عنوان اسپم پاک بشه ،

اما مطمئن باشید چه تعریف چه توو سر مال زدن در فروش جنس تأثیری نداره ، جنسی که تمیز هست و با آک فرقی نمیکنه ( منظورم این آیپد نیست چون از نزدیک ندیدم ) همیشه مشتری خودش رو داره و به قیمت به فروش میره.

نکته بعدی هم اینه که هر دستگاهی قیمت به عرف خودش داره پس مطمئن باشید اگر هم کسی گرون بده فروش نمیره چون اینترنت جایی نیست که بشه جنسی رو در یک فروم گرون تر از بقیه فروشنده ها فروخت و حواس همه به قیمت ها هست!

عذر میخوام بابت اسپم.

تمام نظرات دوستمون تایید میشه..کاملن موافقم...ممنون از درک و شعور بالات دوست عزیزم...موفق باشی...

vive

Registered User
لایک‌ها
31
خدا نكنه زبونتو گاز بگير كي كفته شما مشكل داري
من فقط پيشنهادم رو اندازه وسعم دادم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خدا نكنه زبونتو گاز بگير كي كفته شما مشكل داري
من فقط پيشنهادم رو اندازه وسعم دادم

دوست عزیز بگرد انشالا گیرت میاد..جوینده یابندست...موفق باشی...

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575

abnabat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
توشیبا تریو دارم 10 اینچ (toshiba thrive) اگه قصد تعویض داری من در خدمتم الان 10 روز خریدم 800 هزار تومان استفاده خاصی ازش نکردم اکه خواستی یه تماس کوچیک با من بکیر ممنون 09351799112

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
....................................

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
با ایپد 2 3جی 16 گیگ و اسمارت کاور چرم اصل عوض میکنی؟؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من جواب بنده رو بدید.. پخ فرستادم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا