• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ادکلن ام7 نسخه قدیم *** M7 BY YVES SAINT LAURENT ***

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
سلام خدمت دوستان

نسخه قدیم ادکلن مشهور ام7 هست که اثری با ارزش از سه عطر ساز مشهور (تام فورد-آلبرتو موریلاز-جاکوئست کاوالیر) هست و متاسفانه این روزها بسیار کمیاب شده و تولیدش خیلی کم شده. در مورد رایحه و موندگاری و ... احتمالا اکثر دوستان آگاه هستند. اگر کسی باز سوالی داشت در خدمتشون هستم

حجم 100 میل

قیمت 290

Last edited:

Hotaxis

Registered User
لایک‌ها
45
اگر جعبش باز شده لطفا عکس از شیشه و برچسب ته شیشه قرار بدید ، بچ نامبرش رو میتونید بگید چی هست؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
درود
با اجازه استارتر
محض اطلاع دوستان عرض کنم که این ادکلن بوی بسیار مردونه ای داره و کمتر دیدم جوونها از این ادکلن استفاده کنن.مثلا پدر خودم از این ادکلن استفاده میکنه. بنظرم جوون پسند نیست ( البته کاملا سلیقه ایه )
واسه هدیه دادن به مردان بالای 40 سال بسیار عالیه.
اما ناگفته نماند که مارگ ایو سن لورنت یکی از بهترین و مشهورترین مارک های دنیاس که قدمت بسیار طولانی داره.
ضمن عرض پوزش از استارتر گرامی
اگر دستور دادین بنده ویرایش میکنم

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
درود
با اجازه استارتر
محض اطلاع دوستان عرض کنم که این ادکلن بوی بسیار مردونه ای داره و کمتر دیدم جوونها از این ادکلن استفاده کنن.مثلا پدر خودم از این ادکلن استفاده میکنه. بنظرم جوون پسند نیست ( البته کاملا سلیقه ایه )
اما ناگفته نماند که مارگ ایو سن لورنت یکی از بهترین و مشهورترین مارک های دنیاس که قدمت بسیار طولانی داره.

صاحب اجازه هستید

از تمامی نظرات دوستان استقبال میشه

از اینکه برداشت خودتون رو قرار دادید ممنونم

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
البته این نکته رو هم عرض کنم که بوی ادکلن کاملا سلیقه ایه
همینجوری که از هرکسی بپرسی چه رنگی رو دوس داری یه رنگی رو میگه
مثلا خودم بوهای سرد دوست دارم
اگر دنبال بوی گرم مردونه هستین این ادکلن پیشنهاد خوبیه. خیلی بوی مردونه قشنگی داره. وقتی به لباس میزنی احساس میکنی مرد شدی :D
قیمت دوستمونم رو حساب اینکه میگن 100 میله و اصلیم هست واقعا خوبه.
این ادکلن یه برادر کوچیک هم داره به اسم M7 Absolu که بنظرم نتونست جای داداش بزرگشو بگیره ;)

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
البته این نکته رو هم عرض کنم که بوی ادکلن کاملا سلیقه ایه
همینجوری که از هرکسی بپرسی چه رنگی رو دوس داری یه رنگی رو میگه
مثلا خودم بوهای سرد دوست دارم
اگر دنبال بوی گرم مردونه هستین این ادکلن پیشنهاد خوبیه. خیلی بوی مردونه قشنگی داره. وقتی به لباس میزنی احساس میکنی مرد شدی :D
قیمت دوستمونم رو حساب اینکه میگن 100 میله و اصلیم هست واقعا خوبه.
این ادکلن یه برادر کوچیک هم داره به اسم M7 Absolu که بنظرم نتونست جای داداش بزرگشو بگیره ;)

هر چند M7 Absolu هم کار با ارزشی هست ولی من هم با شما هم عقیده هستم که نتونست جایگزین خوبی برای نسخه اولیه باشه

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
تولید بعد از 2006 هست

یعنی 4 طرف شیشه مات هست؟؟یا نه؟؟
اگه مات باشه فرمول اول هست که به نظرم قیمتش تا 400 تومن هم جا داره...چون بالای 100 دلار خرید و فروش میشه...

درود
با اجازه استارتر

من خودم رو خیلی درگیر بحث سن و سال نمیکنم..هر عطری رو خوشم بیاد مصرف میکنم...
البته کلا چند سال اخیر گرایش به عطرهای ساده و اکواتیک - فروتی خیلی بین جوانها زیاد شده و به اصطلاح به این عطرها جوان پسند میگن...عطرهایی با بوی ملایم و خنک و بدون شخصیت که همه گیر شده...
عطرهایی با فرمول پیچیده تر و عمیق تر رو هم میگن برای سنین بالا مناسبه...
ولی برای اکثر عطرباز ها عطرهای پیچیده که معمولا بوهای خاص و سنگین دارند خیلی جذاب تر هستند..چون اوج هنر عطاری جهان رو باید در این دسته از عطرها جستجو کرد...
عطر ام 7 هم یکی از همین عطرهاست که شاهکار عطاری دیزاینر محسوب میشه...اولین عطری بود که عود رو وارد عطاری دیزاینر کرد و عطاری دیزاینر رو که داشت رو به نابودی میرفت رو متحول کرد..
این کار هم فقط از آلبرتو موریلاز معروف به کمیکال آلبی بر میومد که با همکاری عطار مشهور کاوالیر و تحت مدیریت تام فورد این عطر جاودانه رو خلق کنه...
این عطر تولیدش متوقف شده و تنها نسخه Absolu تولید خواهد شد...طرفداران این عطر در سراسر دنیا بعد از شنیدن خبر توقف تولید این عطر از سال پیش شروع به بک آپ گیری و خرید این عطر کردند به طوری که دیگه در کمتر عطر فروشی ای میشه این عطر رو پیدا کرد....
به نظرم قیمت مناسب هست چون 50 میلش رو الان نزدیک 200 میفروشند....

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
یعنی 4 طرف شیشه مات هست؟؟یا نه؟؟
اگه مات باشه فرمول اول هست که به نظرم قیمتش تا 400 تومن هم جا داره...چون بالای 100 دلار خرید و فروش میشه...

من خودم رو خیلی درگیر بحث سن و سال نمیکنم..هر عطری رو خوشم بیاد مصرف میکنم...
البته کلا چند سال اخیر گرایش به عطرهای ساده و اکواتیک - فروتی خیلی بین جوانها زیاد شده و به اصطلاح به این عطرها جوان پسند میگن...عطرهایی با بوی ملایم و خنک و بدون شخصیت که همه گیر شده...
عطرهایی با فرمول پیچیده تر و عمیق تر رو هم میگن برای سنین بالا مناسبه...
ولی برای اکثر عطرباز ها عطرهای پیچیده که معمولا بوهای خاص و سنگین دارند خیلی جذاب تر هستند..چون اوج هنر عطاری جهان رو باید در این دسته از عطرها جستجو کرد...
عطر ام 7 هم یکی از همین عطرهاست که شاهکار عطاری دیزاینر محسوب میشه...اولین عطری بود که عود رو وارد عطاری دیزاینر کرد و عطاری دیزاینر رو که داشت رو به نابودی میرفت رو متحول کرد..
این کار هم فقط از آلبرتو موریلاز معروف به کمیکال آلبی بر میومد که با همکاری عطار مشهور کاوالیر و تحت مدیریت تام فورد این عطر جاودانه رو خلق کنه...
این عطر تولیدش متوقف شده و تنها نسخه Absolu تولید خواهد شد...طرفداران این عطر در سراسر دنیا بعد از شنیدن خبر توقف تولید این عطر از سال پیش شروع به بک آپ گیری و خرید این عطر کردند به طوری که دیگه در کمتر عطر فروشی ای میشه این عطر رو پیدا کرد....
به نظرم قیمت مناسب هست چون 50 میلش رو الان نزدیک 200 میفروشند....
خیر فقط یک طرف شیشه مات هست

البته همین نمونه توی آمازن 199 دلار هم قیمت خورده. ولی خوب قیمت فروشش تو بازار اگر گیر بیاد تو همون رنج قرار میگیره.

Amazon.com: M7 By Yves Saint Laurent For Men. Eau De Toilette Spray 3.3 Oz.: Yves Saint Laurent: Beauty

دلیل قیمتش توی آمازن هم اینه که گویا آمار موجودی 100 میلش نسبت به 50 میلش خیلی خیلی خیلی کمتر هست توی دنیا. اکثر جاها 50 میل دارند.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
آقا فرید میشه عکس پست اول رو درست کنی نمیاد واسه من
بوی این عطر عالیه و فوق عجیب !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا