• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ادکلن VERSACE pour homme اصل دست دوم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hostironi

Registered User
لایک‌ها
22
همونطور که از اسم تاپیک معلوم هست ادکلن 100 میل ورساچی آبی که یک مقدار استفاده شده اما متاسفانه زیاد از پخش شوندگیش خوشم نیومد می خوام بفروشمش
قیمت سایت چاره هم از اینجا می تونید ببینید
آرایشی و بهداشتی :: عطر و ادکلن :: ادکلن مردانه :: ادکلن مردانه Versace Pour Homme - چاره: فروشگاه اینترنتی
قیمت 77 تومن
IMG_0878.JPGIMG_0881.JPG
IMG_0892.JPG

Last edited:

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
جسارت بارکدش رو برام ارسال کنید
ممنون

varona

Registered User
لایک‌ها
0
بابا این مدل بوی خوبی داره تو versache ها این از همه بهتره مابقی دیگه به درد نمیخوره. اگه راه میای من میخوامش من تو مروی قیمت 85 دارم.

hostironi

Registered User
لایک‌ها
22
جسارته، منظورم این بود که مشکلش چیه؟ زود بوش ازبین میره؟ یا نه بوش میمونه و زیاد پخش میشه اذیت میکنه، یا میمونه اما کم پخش میشه؟

بوش تابلو نیست :p

بابا این مدل بوی خوبی داره تو versache ها این از همه بهتره مابقی دیگه به درد نمیخوره. اگه راه میای من میخوامش من تو مروی قیمت 85 دارم.

آره بوش خوبه تا چند روزم اون لباسو بو می کنی بوی خوب می ده
این همه پول می دم می خوام میرم تو جمع یه نمه تابلو باشه :p که نیست :( به زور می فهمن :(
جون داداش کمتر ترجیح میدم نگهش دارم خودم استفاده کنم برا مصرف کننده خوبه یه نمه ارزونتر در میاد اینم تقریبا پره

varona

Registered User
لایک‌ها
0
ولی پیشنهاد میکنم نگهش داری فصل این عطر تو تابستونه اون موقع دیگه کسی عطر تند نمیزنه عطرهای خنک رو بورسه پیشنهاد میکنم نگهش داری مطمئن باش ضرر نمیکنی

hostironi

Registered User
لایک‌ها
22
ولی پیشنهاد میکنم نگهش داری فصل این عطر تو تابستونه اون موقع دیگه کسی عطر تند نمیزنه عطرهای خنک رو بورسه پیشنهاد میکنم نگهش داری مطمئن باش ضرر نمیکنی

حالا ببینیم مشتری اصلا پیدا می شه براش

varona

Registered User
لایک‌ها
0
مشتریش پیدا میشه دوست عزیز.

varona

Registered User
لایک‌ها
0
کار خوبی کردی برو از بوش لذتشو ببر

وضعیت