• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
من کل پستها رو نخوندم کامل ولی با این شرایط باید اول مبلغ واریز و بعد گوشی پس فرستاده بشه
ولی یه توصیه دوستانه به عزیزان بکنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان قبول نکنید که با باربری فرستاده بشه حتما حتما با پست اگه نمیتونن قید خرید رو بزنید شاید گوشی تو راه مشکلی براش پیش بیاد و داستانهای بعدی
+
من یک گوشی از ایشون خریدم تا دستم رسید هزار فحش دادم خودم رو و دست اخر 30تومن پول نجس و حروم باربری پام افتاد

سپاس از وقتی که گذاشتید
بله صحبت من هم همین هست که الان چرا بر عکس شده !!!
موقع خرید من اعتماد کردم و مبلغ رو کامل فرستادم اما جواب اعتمادم رو نگرفتم و حالا هم که مشکل از طرف دیگه بوده باز من چرا باید اول گوشی رو بفرستم !!!
من به مبلغ گوشی نهایت تا 2 یا 3 روز دیگه نیاز دارم اومدیم و پست 5 روز هم طول بکشه تحویلش تکلیف چیه ( چند باری که پست کردم از اینجا شده یک بار به 7 روز هم کشیده تحویلش )
دوستان لطفا خودتون رو جای من بزارید
تا همین حای کار ضرر کردم باز هم بیام گوشی رو بفرستم بعد به مبلغم برسم ؟!!!!
انصاف نیست واقعا

اوه اوه الان جواد مياد ميبينه چه قيامتي شده تو تايپيك اقاي خريدار شماحق داري ولي اجازه بده خودش ازسفر بياد مطمينم مشكلتو حل ميكنه .ادم حلال خوريه . اگه مصلحت ميدوني شكايت نكن براش پرونده درست ميشه بزار بياد خودش اگه رسيدگي نكرد اونوقت پيگير شو. ببخشيد اگه تو مشكلتون دخالت كردم.

نمیدونم این یعنی چی که از مسافرت بیاد جواب بده !!!
مگه قراره حضوری پاسخ بدن ! تلفن و اینترنت و اس ام اس به مسفارت مربوط نمیشه
منتظر پاسخشون بودم از صبح ولی شب پاسخ دادند اونم با لحنی که زیاد جالب نبود .

همون اول كارم ك گفتين خواست يه جوري بپيچونه يا حرف خاصي هم مبني بر پس گرفتن گوشي زدن؟
بازم ميگم معني نميده ك بخواين بگين سو تفاوت بوده و اين حرفا!
زمان دقيقي بهتون ندادن كي برميگردن؟

آخه فك نميكنم مسافرت ربطي به پس دادن پولتون داشته باشه خب مسافرت باشه شما هم ك قبل ٧٢ ساعت خبر خرابي رو دادين پس دليلي نداره ك موقع برگشت به شهرشون پولتونو بدن!برسي زيادي هم نميخواد آخه!
فك كنم نهايت هر چي هم مشكل باشه توي ٤٨ ساعت هم ميشه موضو رو بررسي كرد و وجه رو واريز كرد!

شما ميتوني تا فردا بهشون مهلت بدي شايد بتونين كنار بياين؟

بنظرم بهتره حداقل يكم زمان بدي بهشون حداقل ديگه قبول نكرد خيال خودتم راحته ك خودش زير بار نرفت!
+
گفتين همكارش ميدونست لحيم كاريه؟

از صبح که زنگ زدم و اس ام اس دادم پاسخی ندادند تا شب که اون اس ام اس ها رو دادند که موجوده همشون هم
بله اون دوست یا همکارشون گفتند که خودم هر 6 تا پایه رو لحیم دادم جالبه میگند مشکلی نیست برید دوباره درستش کنید زیاد وقت و هزینه نمیبره !!!!
اگه قرار بر حل شدن باشه من تا پس فردا هم میتونم صبر کنم ولی وقتی ایشون جای پاسخگویی و مسئولیت پذیری میان با اون لحن پیام میدن دیگه جایی میزاره برای وقت دادن و منتظر بودن برای حل شدن مشکل ؟

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
از رفيقش پرسيدي جواد ميدونست يا نه؟
كاش حداقل يه سندي از حرفاي رفيقش داشتي ك بعدا كار به جاي باريك برسه حق به شما داده بشه بي چون و چرا

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
از رفيقش پرسيدي جواد ميدونست يا نه؟
كاش حداقل يه سندي از حرفاي رفيقش داشتي ك بعدا كار به جاي باريك برسه حق به شما داده بشه بي چون و چرا

نه متاسفانه سندی ندارم چون تلفنی صحبت کردیم
اقا جواد وقتی گوشی اونم کار کرده میفروشند باید قبلش از صحت و سلامتش مطمئن باشند و در برابر مورد فروششون متعهد باشند
من تو باربری فکر کنم 4 یا 5 شهود دارم
گوشی هم که موجوده با تمام شواهد و ظواهر
2 موبایل فروش هم هستند
و ....

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
نه متاسفانه سندی ندارم چون تلفنی صحبت کردیم
اقا جواد وقتی گوشی اونم کار کرده میفروشند باید قبلش از صحت و سلامتش مطمئن باشند و در برابر مورد فروششون متعهد باشند
من تو باربری فکر کنم 4 یا 5 شهود دارم
گوشی هم که موجوده با تمام شواهد و ظواهر
2 موبایل فروش هم هستند
و ....

پس اينجوريه ديگه من كاملا حق رو بهت ميدم اگر اون شاهدات اوكي باشن

اميدوارم به پولت بدون شكايت برسي

موفق باشي

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
پس اينجوريه ديگه من كاملا حق رو بهت ميدم اگر اون شاهدات اوكي باشن

اميدوارم به پولت بدون شكايت برسي

موفق باشي

والا منم دوست دارم اقا جواد هم بیان پاسخ هاشون رو بدن ولی نیستن مثل اینکه !!!!!!
ممنونم از وقتی که گذاشتید
اگه کوتاه بیان اقا جواد منم اصراری ندارم به مراجع قانونی مراجعه کنم ولی با این شرایط این کار اجتناب ناپذیره .

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اقا يه نكته ي جالب بگم گوشي كه براي من فرستاده هم جعبش با خودگوشي نميخونه سريالش.من الان ظبق گفته دوستان شك كردم و پيگير شدم.منتظر اقا جواد هستيم براي پاسخگويي.

این مشکل رو یکی دیگه از دوستان هم داشت من تماس گرفتم به همکارشون گفتند عادی هست :)) مشکل به همین راحتی از جانبشون حل شد همون طور که به من گفتند گوشی رو ببر درستش کن :)

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
دوستان .. یطرفه به قاضی نرید ...

بزارید خودش هم بیاد ... دلیل هاش رو بگه .. مثل بر کناری رویانیان شده ..

نیست .. دارید برکنارش میکنید از پی تی .. بزارید بیاد بعد ..

بعدشم ... ایشون به من و خیلی های دیگه مثل من گوشی فروختن .. از بین این همه فروش ..

یکی این طوری شده .. خب انسان جایز الخطاس ..

ایشونم وقتی 72 ساعت مهلت تست میدن باید وقتی گوشی مورد داره پس بگیرن ..

خریدار هم نباید تا دید گوشی مورد داره با عصبانیت برخورد کنه .. من خودم فروشنده ام ..

وقتی مشتری باهام بد برخورد میکنه .. اصلا دوست ندارم بهش جواب بدم . چه برسه به بقیه ماجرا ..

نمیخوام قضاوت کنم .. چون قضاوت کار اشتباهیه .. درحدی نیستیم که درباره کسی قضاوت کنیم ..

با 1 خطا ..

ولی .. بزارید آقا جواد هم بیان .. بعد تصمیم گیری کنیم ..

در کل .. همه جا گفته شده و رسم بر اینه که حق با مشتریه ..

پس هم میتونید شکایت کنید .. و هر کاری که دلتون میخواد ..

ولی انصاف هم داشته باشید ..

فروشگاه اینترنتی دارم .. یکی از دوستان تو همین پی تی بهم تهمت کلاه برداری و دزدی زد سر همین فروشگاه اینترنتی ..

میتونستم شکایت کنم دیگه .. ولی نکردم .. چون ندونسته داشتن قضاوت ممیکردن و به اشتباهشونم پی بردن ..

امیدوارم مشکل حل بشه ... ولی در هر صورت منم اگه جای شما بودم .. اصلا نمیزاشتم کار به پی تی بکشه ..

همونجا تماس میگرفتم .. اگه جواب نمیدادن .. حتما شکایت و .. میکردم ..

((((((((( حق همیشه با مشتری است چون فروشنده به مشتری جنس فروخته و پاسخگوست ))))))))))

peyman133

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان .. یطرفه به قاضی نرید ...

بزارید خودش هم بیاد ... دلیل هاش رو بگه .. مثل بر کناری رویانیان شده ..

نیست .. دارید برکنارش میکنید از پی تی .. بزارید بیاد بعد ..

بعدشم ... ایشون به من و خیلی های دیگه مثل من گوشی فروختن .. از بین این همه فروش ..

یکی این طوری شده .. خب انسان جایز الخطاس ..

ایشونم وقتی 72 ساعت مهلت تست میدن باید وقتی گوشی مورد داره پس بگیرن ..

خریدار هم نباید تا دید گوشی مورد داره با عصبانیت برخورد کنه .. من خودم فروشنده ام ..

وقتی مشتری باهام بد برخورد میکنه .. اصلا دوست ندارم بهش جواب بدم . چه برسه به بقیه ماجرا ..

نمیخوام قضاوت کنم .. چون قضاوت کار اشتباهیه .. درحدی نیستیم که درباره کسی قضاوت کنیم ..

با 1 خطا ..

ولی .. بزارید آقا جواد هم بیان .. بعد تصمیم گیری کنیم ..

در کل .. همه جا گفته شده و رسم بر اینه که حق با مشتریه ..

پس هم میتونید شکایت کنید .. و هر کاری که دلتون میخواد ..

ولی انصاف هم داشته باشید ..

فروشگاه اینترنتی دارم .. یکی از دوستان تو همین پی تی بهم تهمت کلاه برداری و دزدی زد سر همین فروشگاه اینترنتی ..

میتونستم شکایت کنم دیگه .. ولی نکردم .. چون ندونسته داشتن قضاوت ممیکردن و به اشتباهشونم پی بردن ..

امیدوارم مشکل حل بشه ... ولی در هر صورت منم اگه جای شما بودم .. اصلا نمیزاشتم کار به پی تی بکشه ..

همونجا تماس میگرفتم .. اگه جواب نمیدادن .. حتما شکایت و .. میکردم ..

((((((((( حق همیشه با مشتری است چون فروشنده به مشتری جنس فروخته و پاسخگوست ))))))))))

رفيق الان بهش اس دادم جواب داد وقتي مشكلو گفتم ديگه جواب نميده .بعد شماميگي يه طرف به قاضي؟؟؟؟ ولي من بازم ميگم صبر كنيم شايد خودش رسيدگي كرد تااخرهفته اگررسيدگي نشد شكايت ميكنم

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
رفيق الان بهش اس دادم جواب داد وقتي مشكلو گفتم ديگه جواب نميده .بعد شماميگي يه طرف به قاضي؟؟؟؟ ولي من بازم ميگم صبر كنيم شايد خودش رسيدگي كرد تااخرهفته اگررسيدگي نشد شكايت ميكنم

خب منم که میگم حق همیشه با کسیه که خریده .. چون اندازه کسی که میفروشه از جنس مورد نظرش خبر نداره ...

نمیدونم والا ... ایشالا حل بشه مشکلات شما ..

:shades:

nadersport

Registered User
لایک‌ها
7
من تاپیک رو خوندم...
دوست ندارم نظر بدم چون اطلاع کامل ندارم فقط با یه موضوع مشکل دارم اونم امتیازه...
دلیل پاک کردن امتیاز منفی چیه؟
فلسفه امتیاز بازارچه چیه؟
من فرض میگیرم که این مشکل به خوبی حل شه و پول پس داده شه و ... فقط متوجه نمیشم چرا باید امتیاز(که در واقع فید بک خریداره)پاک شه(کار به +یا - ندارم)...
به نظر من کسی که امتیاز میده بعد واسه منافع خودش اونو تغییر میده از انصاف به دوره...
اگر اینجور حرکت ها و امتیازای بی مورد نبود و خیلیها به دلیل رودر واسی یا منافعشون و یا هر چیز دیگه امتیاز غیر واقعی نمیدادن و یا پاک نمیکردن(چه + چه - ) خیلی از مشکلات واسه بقیه به وجود نمیومد...
پ.ن:منظور من با شخص خاصی نبود امیدوارم ناراحت نشید...

Blue Marlin

Registered User
لایک‌ها
17
من تاپیک رو خوندم...
دوست ندارم نظر بدم چون اطلاع کامل ندارم فقط با یه موضوع مشکل دارم اونم امتیازه...
دلیل پاک کردن امتیاز منفی چیه؟
فلسفه امتیاز بازارچه چیه؟
من فرض میگیرم که این مشکل به خوبی حل شه و پول پس داده شه و ... فقط متوجه نمیشم چرا باید امتیاز(که در واقع فید بک خریداره)پاک شه(کار به +یا - ندارم)...
به نظر من کسی که امتیاز میده بعد واسه منافع خودش اونو تغییر میده از انصاف به دوره...
اگر اینجور حرکت ها و امتیازای بی مورد نبود و خیلیها به دلیل رودر واسی یا منافعشون و یا هر چیز دیگه امتیاز غیر واقعی نمیدادن و یا پاک نمیکردن(چه + چه - ) خیلی از مشکلات واسه بقیه به وجود نمیومد...
پ.ن:منظور من با شخص خاصی نبود امیدوارم ناراحت نشید...

دقیقآ همین طوره ، من چند بار خواستم این حرف را بزنم ولی گفتم بهتره که دخالت نکنم .
حالا که شما گفتید جسارتش رو پیدا کردم ;)
به نظر من هم کسی که از خریدش ناراضی هستش و یا اونطور جریان پیش نرفته که باید ، نباید روی حساب های دیگه + بده ، مثلآ یه دوست دیگه چند صفحه قبل در پست شمارهء 3323 نوشته بودند :

من هم بر خلاف میلم می خوام بگم که یه مشکلی با آقا جواد 2،3 ماه قبل پیش اومد و ایشون 10 روز منو اذیت کردند تا پول رو به حساب من ریختند و من هم از دستشون خیلی ناراحت شدم.ترجیح میدم گرونتر بخرم ولی استرس و ناراحتی تو زندگیم پیش نیاد.همیشه به دلم مونده بود که مطرح کنم..انشاالله مشکلتون حل بشه دوست عزیز

ایشون با این که فید بک خرید خودشون را برای بقیه نراشتن در حق بقیه هم ظلم کردند ، و الا این کار باعث میشد بقیه هم کمی محتاط تر با ایشون معامله کنند.
به نظر من در صورتی که همه چیز هم به خوبی و خوشی پیش رفت هم نباید - --> + کنید . چون در نهایت ایشون گوشی تعمیر شده را به شما جای گوشی نو فروختند و رو راست نبودند در معامله.

امیدوارم کمی منطقی برخورد کنند و این چنین پست ها را از طرف عوامل دشمن ندونند ( مثل گذشته ) و مشکل را در خودشون جویا بشن.

moji773

Registered User
لایک‌ها
5
جواد جان سلام
وان اس من هم رسید
دستت درد نکنه ممنون
میدین تایوانه با رام اروپا
دمت گرم خودشه مدل 52
فقط بر چسب توش نبود که بعدا با هم کنار میایم
ممنون

saeedbg

Registered User
لایک‌ها
171
بنده چند روز پیش یه گوشی اکبند تی ایکس خریدم از اقا جواد
بعد ۶ روز رسید دستم
متاسفانه سه تا پیکسل سوخته داره گوشی
حالا نمیدونم چکارش،کنم
توصیه میکنم گرون بخرید حضوری بخرید و تست کنید

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

asman.as

Registered User
لایک‌ها
2
من نیو یوزر هستم ولی زیاد جاهای دیگه دنبال معامله بودم و خیلیا به این فکر نمیکنن که تو معامله تعهد دو طرفه است و بابت هر چیزی که میفروشی یا میخری متعهد باشی
به نظر بنده دوستان حق دارن شکایت کنن و پولشونو زودتر از 24 ساعت دریافت کنن چون بابت پولشون زحمت کشیدن دلیلی نداره که فروشنده هنگام سود زود جواب بده و پول واریز بشه ولی وقت مشکل داشتن هزار راه و بیراه بره
به گفته ی آقا جواد ایشون هم برا کس دیگه ای کار میکنن حالا اگه آقا جواد نیستن چرا فروشنده ی اصلی جواب نمیدن؟
دلیلی نداره اون دوستمون که امتیازش هم از آقا جواد بالاتره بهش اعتماد کردن ولی حالا آقا جواد بهش اعتماد نکنه و پولشو پس نفرسته تا گوشی رو برگردونه کما ایکه دوستش هم قبول داره تعمیری بود..اصلا چرا گوشی تعمیری فروخت؟
من خودم با آقا جواد قبلا برا خرید عمده گوشی مذاکره کردم ولی چون از لحن صحبتشون کمی ناراحت شدم از خرید منصرف شدم ...
اقا جواد بهتره هر چه زودتر جواب دوستان رو بدید چون هموطور که شما فروشنده هستین اونا هم خریدارن و پولشون دست شماست و بازی درآوردن نداره
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم که طرف هیشکس رو نگیرن و بذارن خودشون مشکلشون رو حل کنن

موفق باشید

mohamad.hormozy

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان چه شکایت هایی دارن جای تعجب هست:confused::eek::what::screwy:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دوستان در مورد امتیاز منفی من هم نظرم با شما ها یکی هست که نباید پاک بشه اگه واقعا فروشنده یا خریدار تخلف کردند باید تو سوابقشون بمونه

الان حدود 5 نفر از ذئستان به من پیام دادند که قبلا در خرید از ایشون به مشکل برخوردند و اگه من شکایت کنم این دوستان هم همراه و هم قدم خواهند شد
من به دلیلی که یکی از دوستان دارند واسطه میشند 48 ساعت شکایت رو عقب انداختم البته چون عمو ی بنده وکیل و بازپرس هست تمام مدارک و شواهد و اس ام اس ها و .... رو بهشون امروز دادم و تا پس فردا اگه مشکل من رو حل نکنند یا پاسخی ندند از شکایتی که میکنم به هیچ وجه برنمیگردم و قید پس دادن گوشی رو هم میزنم ولی تو این زمینه کوتاه نمیام
فقط اینکه ئوستانی که قبلا تجارب خوبی تو معامله با ایشون نداشتید چرا نیومدید اعلام کنید ؟
اگه چند تا پیام از نارضایتی ها بود مسلما من هم الان اقدام به خرید نمیکردم و به جمع این دوستان که به مشکل خوردم اضافه نمیشدم
به هر حال من از طریق این تاپیک - اس ام اس و تماس با فروشنده - اس ام اس و تماس با واسطه و از طریق قانونی این موضوع رو حتما پیگیر خواهم بود .

masoud_aameri

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
من قبلا از آقا جواد خرید داشتم و راضی بودم هیچ مشکلی هم نبوده.
اگر امکانش هست عکس از اس ام اس ها بذارید دوستان و بنده بیبنند شاید واقیعیت چیزی نیست که نشون میده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا