jaCsaf
Registered User
- نوشتهها
- 2,371
- لایکها
- 298
من کل پستها رو نخوندم کامل ولی با این شرایط باید اول مبلغ واریز و بعد گوشی پس فرستاده بشه
ولی یه توصیه دوستانه به عزیزان بکنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان قبول نکنید که با باربری فرستاده بشه حتما حتما با پست اگه نمیتونن قید خرید رو بزنید شاید گوشی تو راه مشکلی براش پیش بیاد و داستانهای بعدی
+
من یک گوشی از ایشون خریدم تا دستم رسید هزار فحش دادم خودم رو و دست اخر 30تومن پول نجس و حروم باربری پام افتاد
سپاس از وقتی که گذاشتید
بله صحبت من هم همین هست که الان چرا بر عکس شده !!!
موقع خرید من اعتماد کردم و مبلغ رو کامل فرستادم اما جواب اعتمادم رو نگرفتم و حالا هم که مشکل از طرف دیگه بوده باز من چرا باید اول گوشی رو بفرستم !!!
من به مبلغ گوشی نهایت تا 2 یا 3 روز دیگه نیاز دارم اومدیم و پست 5 روز هم طول بکشه تحویلش تکلیف چیه ( چند باری که پست کردم از اینجا شده یک بار به 7 روز هم کشیده تحویلش )
دوستان لطفا خودتون رو جای من بزارید
تا همین حای کار ضرر کردم باز هم بیام گوشی رو بفرستم بعد به مبلغم برسم ؟!!!!
انصاف نیست واقعا
اوه اوه الان جواد مياد ميبينه چه قيامتي شده تو تايپيك اقاي خريدار شماحق داري ولي اجازه بده خودش ازسفر بياد مطمينم مشكلتو حل ميكنه .ادم حلال خوريه . اگه مصلحت ميدوني شكايت نكن براش پرونده درست ميشه بزار بياد خودش اگه رسيدگي نكرد اونوقت پيگير شو. ببخشيد اگه تو مشكلتون دخالت كردم.
نمیدونم این یعنی چی که از مسافرت بیاد جواب بده !!!
مگه قراره حضوری پاسخ بدن ! تلفن و اینترنت و اس ام اس به مسفارت مربوط نمیشه
منتظر پاسخشون بودم از صبح ولی شب پاسخ دادند اونم با لحنی که زیاد جالب نبود .
همون اول كارم ك گفتين خواست يه جوري بپيچونه يا حرف خاصي هم مبني بر پس گرفتن گوشي زدن؟
بازم ميگم معني نميده ك بخواين بگين سو تفاوت بوده و اين حرفا!
زمان دقيقي بهتون ندادن كي برميگردن؟
آخه فك نميكنم مسافرت ربطي به پس دادن پولتون داشته باشه خب مسافرت باشه شما هم ك قبل ٧٢ ساعت خبر خرابي رو دادين پس دليلي نداره ك موقع برگشت به شهرشون پولتونو بدن!برسي زيادي هم نميخواد آخه!
فك كنم نهايت هر چي هم مشكل باشه توي ٤٨ ساعت هم ميشه موضو رو بررسي كرد و وجه رو واريز كرد!
شما ميتوني تا فردا بهشون مهلت بدي شايد بتونين كنار بياين؟
بنظرم بهتره حداقل يكم زمان بدي بهشون حداقل ديگه قبول نكرد خيال خودتم راحته ك خودش زير بار نرفت!
+
گفتين همكارش ميدونست لحيم كاريه؟
از صبح که زنگ زدم و اس ام اس دادم پاسخی ندادند تا شب که اون اس ام اس ها رو دادند که موجوده همشون هم
بله اون دوست یا همکارشون گفتند که خودم هر 6 تا پایه رو لحیم دادم جالبه میگند مشکلی نیست برید دوباره درستش کنید زیاد وقت و هزینه نمیبره !!!!
اگه قرار بر حل شدن باشه من تا پس فردا هم میتونم صبر کنم ولی وقتی ایشون جای پاسخگویی و مسئولیت پذیری میان با اون لحن پیام میدن دیگه جایی میزاره برای وقت دادن و منتظر بودن برای حل شدن مشکل ؟