• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peyman133

Registered User
لایک‌ها
5
واقعن که جواد نباید اینجوری برخورد کنه حتی جواب گوشی منم امروز نمیده دیگه بخدا نمیدونم باید چکار کنم نا سلامتی رفیق بنده هم هست

اقا جواب اس منو ميده نميدونم چرا جواب شمارونميده؟؟؟؟

peyman133

Registered User
لایک‌ها
5
احیانا شما مجبوذ به عذر خواهی نشدید تا زودتر به پولتون برسید؟؟

نه عزيز من گوشيم رسيده دستم و نيازي به اينكارا ندارم ديشب فكركردم اشتباه شده ولي امروز دوباره چك كردم درست بوده.

اقا به همين راحتي؟
خوب نيست با آبروي ادما اينطوري بازي ميكنيد

الان بهش اس دادم ازش حلاليت گرفتم و اينجا هم پستهامو اديت كردم و تاالان هم حرفي بر عليه ايشون نزدم حتي به دوستان شاكي هم گفتم كمي صبركنند

asman.as

Registered User
لایک‌ها
2
اقا جواب اس منو ميده نميدونم چرا جواب شمارونميده؟؟؟؟

قضیه ی شما مشکوکه چون حرفات 180 درجه تغییر کرد .. شاید وعده و وعید بهت داد؟؟؟؟؟
پس چرا گفتن مسافرته و ج نمیده

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دوستان من کاری ندارم که اون دوستمون اشتباه سریال گوشی رو چک کردند و .... من مشکلم چیز دیگست و توش هیچ اشتباهی نبوده م 100% مقصر هستند و کلاهبرداری شده
خودشون هم گفتند گوشی تعمیری هست
باید پس بگیرند و مبلغ من رو برگردونند
جناب جواد خان من تا 48 ساعت هم میخواستم بهت فرصت بدم ولی حالا که غیبت زده و جواب هیچ کسی رو نمیدی همین فردا صبح ازت شکایت میکنم و شک نکن میکشونمت اینجا تا ریال اخر خسارتم رو هم ازت میگیرم 5 سال هم این شکایت طول بکشه مطمئن باش بیخیال نمیشم و این رو همین جا قول دادم جلو دوستان که پیگیر حقم باشم
من کلا بی ازار هستم ولی در برابر حق خوری و سکوت و تهدیدت نمیتونم ساکت بشینم
حالا ببینیم تا کی میتونی فرار کنی
فقط هم من نیستم الان حدودا 5 نفر هستیم که 100% پای شکایت ازت خواهیم ایستاد چند تا از دوستان دیگه هم فعلا بهم گفتند صبر میکنند تا چند روزی و اگه حل نشه اون ها هم شکایتشون رو اجرایی میکنند
فقط به این فکر کن سر 1.780.000 ت پرونده دار بشی

احتمالا همون قضیه ی من شده
به من پیام داده تا پست ها رو ادیت نکنی , تاپیک شکایت رو نبندی , امتیاز منفی رو پاک نکنی و تو تاپیک نگی سو تفاهم شده بود من مشکلت رو حل نمیکنم
قبلا هم چند نفر از دوستان که مشکل داشتند اول اومدند این کار ها رو انجام دادند تا ایشون کارشون رو راه بندازه به احتمال زیاد برای این دوستمون هم روال به همین ترتیب هست
ولی من کنار نیومدم با این قضیه که بیام به دروغ و برخلاف واقعیت عمل کنم

milijon

Registered User
لایک‌ها
6
آخه تو همین تاپیک هم گفته بودن که ..

برای اینکه گیر ندن برچسب شبنم میچسبونن و نفری 2 هزارتومن میگیرن بابت اینکار ..

2تومن که هیچی اگه میگفت 10 تومنم میدادم حداقل خیالم راحت بود

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
ببخشید دوستان ولی اینجا عجب خر تو خری شده ها ....:D

asman.as

Registered User
لایک‌ها
2
نه عزيز من گوشيم رسيده دستم و نيازي به اينكارا ندارم ديشب فكركردم اشتباه شده ولي امروز دوباره چك كردم درست بوده.

داداش تابلو داری کار میکنی
قبل از تو هم از اون یکی خواست بگه سوتفاهم شده ولی قبول نکرد

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
ایمیل من پر شد :D

بجا اینکارا .. برای حل مشکل برخیزید ..

یکی به اقا جواد خبر بده سریع خودشو به پی تی برسونه ... من که اس دادم ..

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان واقعا چی شده اینجا؟
ولی میبینم بعضی هاتون یه چیزایی میگید ها!>>>>واقعا شما نمیدونستید دارید گوشی قاچاق میخرید؟؟؟
ازکجا معلوم این دوستمون رونگرفته باشن وشما که زنگ زدید واس دادید به عنوان خریدار گوشی قاچاق مجرم شناخته نشید:lol:

یه نکته هم بگم به کاربرای دو رو، یه سری از ما ها اخلاق بدی داریم چون من اینجا همیشه نظراتو میخوندم که حالمو بهم میزد .طرف میومد یه حرف راست میگفت اما همین کاربرا چون قرار بود دراینده ازایشون گوشی بخره!سریع خودشو قاطی میکرد وجای استارتر جواب میداد که مثلا استاتر خوشش بیاد وموقع خرید هواشو داشته باشه:puke:برای اثبات حرفم هم یه 20-30صفحه روبخونید این دوستان روپیدا میکنید!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ای کاش اقا جواد این اشتباه! رو نمیکرد و میومد جواب دوستان رو میداد . پس گرفتن گوشی دوستانی که مشکل دارند مجموعا 100 ت هم هزینه بر نمیداره ولی اگر کار به شکایت و دادگاه بکشه یکی از جرائم قاچاق و فروش گوشی قاچاق و .... اینها یه طرف ، خسارت دوستان یه طرف . جواد هم که در تاریخ 28 جون انلاین شده ولی هیچ جوابی نداده ، اصلا تاپیک به درک این همه تماس که جواب داده نمیشه واقعا زشته . الان اگر کسی میخواست ازتون گوشی بخره چجوری توی همون تماس اول با کمال احترام جواب میدادید ؟!

peyman133

Registered User
لایک‌ها
5

اقا من پستهاي قبليم هم از اقا جواد دفاع كردم و گفتم چندروز بهش وقت بدن. دوستان من گوشيمو گرفتم نيازي به وعده و وعيد ندارم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
ایمیل من پر شد :D

بجا اینکارا .. برای حل مشکل برخیزید ..

یکی به اقا جواد خبر بده سریع خودشو به پی تی برسونه ... من که اس دادم ..

خبر ؟ ما خودمون رو .... دادیم که مرد حسابی بیا جواب بده اما جدا ازین که کلا پاسخ ندادند تو همون 2-3 تا پاسخشون هم ففقط تهدید کردند
نیاز نیست تشریف بیارند
ایشون با خیال راحت فعلا به مسافرتشون تو شهر گل و بلبل برسند , من خودمون از طریق قضایی برای مسافرت حتما میکشونمش مازندران د خدمتشون خواهم بود

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
اخه دوست من مگه میشه اشتباه شه ؟؟؟

دو رقم برای چک کردنه دیگه

100% وقتی اشتباه باشه شما به یه بار بسنده نمیکنی چند بار چک میکنی
هفت خان رستم هم نیست مشکل شما تابلو چه جوری داره حل میشه (حداقل وقتی پولت رو گرفتی یا کارت حل شد بیا اینجا بگو)

بعد در جواب اون یکی دوستمون که گفتند پ.خ داده اخرین اتصال جواد June 28th, 201306:08 AM
پس به شما چه جوری پ.خ داده؟؟
sms داده؟؟

moji773

Registered User
لایک‌ها
5
برای من پست کرد کد رهگیری هم داد مگر اینکه خودتون بگین با باربری بیاد زودتر برسه

peyman133

Registered User
لایک‌ها
5

داداش تابلو داری کار میکنی
قبل از تو هم از اون یکی خواست بگه سوتفاهم شده ولی قبول نکرد

حالا شما ميخاي قبول كن ميخاي قبول نكن من فقط گفتم كه وظيفمو انجام داده باشم. درضمن من گوشيمو 1 هفته پيش تحويل گرفتم ديشب از حرفاي دوستان شك كردم نگاه كردم ولي اشتباه ديدم امروزم اصلاحش كردم بهد 1 هفته اقا جواد جوابگوي مابودند.درصورتي كه مهلت تست تموم شده بود. ولي خب نمگم جواد كاملا بي تقصيره چون اون اقايي كه اس 4 خريده هنوز شاكيه ولي من مشكلم حل شده

اخه دوست من مگه میشه اشتباه شه ؟؟؟

دو رقم برای چک کردنه دیگه

100% وقتی اشتباه باشه شما به یه بار بسنده نمیکنی چند بار چک میکنی
هفت خان رستم هم نیست مشکل شما تابلو چه جوری داره حل میشه (حداقل وقتی پولت رو گرفتی یا کارت حل شد بیا اینجا بگو)

بعد در جواب اون یکی دوستمون که گفتند پ.خ داده اخرین اتصال جواد June 28th, 201306:08 AM
پس به شما چه جوری پ.خ داده؟؟
sms داده؟؟

رفيق به من اس داده خداييش اشتباه از من بوده تو اين موضوع جواد بي تقصيره.

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
رفيق به من اس داده خداييش اشتباه از من بوده تو اين موضوع جواد بي تقصيره.

حتما شما اشتباه کردی که یه عدد رو نتونستی چک کنی عددش 60 رقم هم نیست تازه

دوست عزییز اگه شما زیر 5 دفعه چک کرده باشین من اسمم رو عوض میکنم

وقتی درست باشه یه بار بسته اگر غلط 10 دفعه چک میکنی تا درست شه(فکر کن از بانک پول میگیره به عنوان 100 تومن میشماری 100 بود دوباره میشماری نه ؟ اما اگه 99 بود چی ؟؟ دو سه بار میشماری تا به100 برسه)

دوست عزیز این حرف شما انقدر بی منطق هستش که قبول کردنش خیلی خیلی سخته(اما ممکن درست باشه)

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
به قول فردوسی پور :

هر ناممکنی ممکنه ...

این دوستمونم شاید درست بگه .. ولی انقدر تو این دورزمونه و تو این تاپیک بی اعتمادی شده که اگه 100درصد راست هم بگه

کسی باور نمیکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا