وقتي ايشون اينجا تو اين صفحه : http://forum.persiantools.com/t379114-page2.html
مياد مينويسيه :
بعد تو پ خ به من ميگه ، بنده خودم وارد كننده هستم و تاجرم و كشتي دارم ، ديگه بفهميد داستان چيه ! از همين اول دروغ . . .
پ ن : ايشون يه دلاله كه هيچ تضميني واسه جنسهايي كه ميفروشه نميده ، اگه گوشي سوخت نميتونه بره از جايي كه خريده پس بده ، متاسفم واسه همه كساني كه با حرفهائي مثل : امروز جنسام نرسيده - راه دريا بسته بود - گمرك تعطيله و از اين حرفا فريب خوردند ! قبلاً هم يه همچين پستي داده بودم كه كسي توجه نكرد.
يك معامله من اومدم با ايشون بكنم تيز فهميدم چيكارست ، سريع شماره كارت داديم كه پول رو برگشت بزنه ، اخه 99% تابلو بود داستان ميشه . . .
مهدی جدا بهت گفته تاجر و وارد کننده هست؟!!!
یادم اون اول که تاپیک رو زده بود اولش نوشته بود من یک کارمند ساده ام که پولی ندارم که هر روز سر راه رفتن به محل کارم از یک مغازه موبایل فروشی رد میشم که اتفاقا دوستم هست و میتونم براتون قیمت ها رو سوال کنم! روز بعدش نوشت بچه ها قیمت خوبه ولی چون پولی ندارم که اول ارسال کنم برام واریز کنین تا من از همون مغازه واستون خرید کنم و بفرستم،فرداش نوشت....!
خیلی باحالید به خدا!!!
یعنی شما نمیدونید که بیشتر از 90 درصد گوشی ها بصورت قاچاق وارد ایران میشن؟!
بی انصافی برخی از دوستان واقعا منو بهت زده کرده!مهدی جدا بهت گفته تاجر و وارد کننده هست؟!!!
یادم اون اول که تاپیک رو زده بود اولش نوشته بود من یک کارمند ساده ام که پولی ندارم که هر روز سر راه رفتن به محل کارم از یک مغازه موبایل فروشی رد میشم که اتفاقا دوستم هست و میتونم براتون قیمت ها رو سوال کنم! روز بعدش نوشت بچه ها قیمت خوبه ولی چون پولی ندارم که اول ارسال کنم برام واریز کنین تا من از همون مغازه واستون خرید کنم و بفرستم،فرداش نوشت....!
بی انصافی برخی از دوستان واقعا منو بهت زده کرده!
میگن از آب گل آلود ماهی میگیرن الان فهمیدم کیا هستن اینا ...:||
برادر بی خودی نقل قول نکن،ایشون به یکی از دوستان بنده پیام داده تاجره و خودش گوشی با کشتی وارد میکنه! حالا که همه دوستان یادشون هست که اوایل ایجاد این تاپیک دوستمون چی نوشتن و چه گفتن!
من حرفم اینه که چرا یک بام و دو هوا؟!
پ ن : آب ؟ گل ؟ ماهی؟! خوبی شما دی:
اقا جواد کارش درسته
من 2 بار از ایشون خرید داشتم
الکی جو ندید
دنبال حرفای خاله زنکی نباشید
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
دیگه کم کم داره خز میشه بابا یکی هم بیاد با اواتار شاهین نجفی سر ملت شیره بماله حوصلمون سر رفت به خدا یه تنوعی هم میشه
این دکمه لایک کوش؟!!!!!!!!!!دیگه کم کم داره خز میشه بابا یکی هم بیاد با اواتار شاهین نجفی سر ملت شیره بماله حوصلمون سر رفت به خدا یه تنوعی هم میشه
کاری کند بماند نه اینکه بمانیم....نمیخاستم تو این تاپیک حرفی بزنم ولی........
دوستان مواظب باشین حرفی نزینید که بعدا پشیمون بشین......زود قضاوت نکین....72 ساعت مهلت تست دادند صبر کنین.....
به شخصه معتقدم وایمان دارم از روزی که کارشو شروع کرد تو این پی تی (سایت) حالا به هر نوع که بوده شما اسمشو دلال یا هر چی میخاین بزارین.....کار خیلی از به اصطلاح با سابقه های اینجارو خراب کرد ....
که حالا که یه اتفاق افتاده همه صاحب نظر شدن اعم ازون به اصطلاح باسابقه ها تا این نیو یوزر مثلا خودم ........
پ.ن:خطاب به آقایjaCsaf
همه حرفا درست دادا ضرر به شما وارد شده همه میدونن سخته این مبلغو بدی ومنتظر بمونی تازه یه گوشی خراب بدن بهت درست اون دوستمون اشتباه کردن درست همه چی در ست ولی شما یکم صبر کن...اگه جوابگو نبودن خودم میام تو تاپیک شکایت حمایت میکنم ازت.....یکم صبر کن....اون طرف که شما شاکی هستی ازش نیستش صبر کن یکم...طبق حرفای شما حق باشماست صد در صد باید هزینه پست +هزینه گوشی به شما بدن شما گوشیا برگشت بدین تموم شدا رفت....فقط یکم صبر کن.....بخاطر خدا خودت شما من همه....
بعضیا حالا اومدن واقعا از اب گل آلود ماهی میگیرن....نکنین همچین...شاید برای شما هم اتفاق بیافتد....