• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

majidhtc

Registered User
لایک‌ها
2
چه خبر شدهههههههههههههههههههههههههههه اینجا

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
وقتي ايشون اينجا تو اين صفحه : http://forum.persiantools.com/t379114-page2.html
مياد مينويسيه :

بعد تو پ خ به من ميگه ، بنده خودم وارد كننده هستم و تاجرم و كشتي دارم ، ديگه بفهميد داستان چيه ! از همين اول دروغ . . .

پ ن : ايشون يه دلاله كه هيچ تضميني واسه جنسهايي كه ميفروشه نميده ، اگه گوشي سوخت نميتونه بره از جايي كه خريده پس بده ، متاسفم واسه همه كساني كه با حرفهائي مثل : امروز جنسام نرسيده - راه دريا بسته بود - گمرك تعطيله و از اين حرفا فريب خوردند ! قبلاً هم يه همچين پستي داده بودم كه كسي توجه نكرد.

يك معامله من اومدم با ايشون بكنم تيز فهميدم چيكارست ، سريع شماره كارت داديم كه پول رو برگشت بزنه ، اخه 99% تابلو بود داستان ميشه . . .

مهدی جدا بهت گفته تاجر و وارد کننده هست؟!!!
یادم اون اول که تاپیک رو زده بود اولش نوشته بود من یک کارمند ساده ام که پولی ندارم که هر روز سر راه رفتن به محل کارم از یک مغازه موبایل فروشی رد میشم که اتفاقا دوستم هست و میتونم براتون قیمت ها رو سوال کنم! روز بعدش نوشت بچه ها قیمت خوبه ولی چون پولی ندارم که اول ارسال کنم برام واریز کنین تا من از همون مغازه واستون خرید کنم و بفرستم،فرداش نوشت....!

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
یادم اون اول که تاپیک رو زده بود اولش نوشته بود من یک کارمند ساده ام که پولی ندارم که هر روز سر راه رفتن به محل کارم از یک مغازه موبایل فروشی رد میشم که اتفاقا دوستم هست و میتونم براتون قیمت ها رو سوال کنم! روز بعدش نوشت بچه ها قیمت خوبه ولی چون پولی ندارم که اول ارسال کنم برام واریز کنین تا من از همون مغازه واستون خرید کنم و بفرستم،فرداش نوشت....!

دوستان انقدر یک طرفه برخورد نکنید.
من مغازه دوستش رفتم و حضوری خریدم و راضیم .
حالا چون الان موجود نداره یا از اون قیمتای ارزان خبری نیست دلیل نمیشه انقدر بکوبونیدش.
اون موقه سرش هم شلوغ بود میگفت تو سه روز 15 ملیون تومان گوشی فروخته .
بعد از این همه فروش خوب اینجور مشکلات به وجود میاد اون هم رو گوشی کارکرده.
البته من از کم و کیف ماجرا بی اطلام و فقط از تجربه برخوردم با ایشون رو گفتم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Hot'n'Cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی باحالید به خدا!!!
یعنی شما نمیدونید که بیشتر از 90 درصد گوشی ها بصورت قاچاق وارد ایران میشن؟!

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
خیلی باحالید به خدا!!!
یعنی شما نمیدونید که بیشتر از 90 درصد گوشی ها بصورت قاچاق وارد ایران میشن؟!

چرا نمیدونم من سوال کردم که جواد حواسش باشه

علاوه بر اینکه کار زشتی کرده(دوست ندارم از لفظ کلاهبردار استفاده کنم)
براش خیلی بد تموم میشه چون اگه ثابت بشه قاچاق فکر کنم حتی زندان هم داره

msf66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اقای پیمان قضیه ت یه جایی مشکوکه همانطور که بقیه گفتن........
حداقل راستش بگو که برا بقیه مشکل پیش نیاد (فقط بفکر خودت نباش)
ممنونم

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
الان توی پی تی چند تا از این دلالها ریختن قیمتهای الکی و جنسهای نا مشخص و بدون تضمین
من خودم امروز رفتم آک خریدم راحت با گارانتی و بیمه و خیالمم راحته چون پلمپ رو جاو خودم باز کردن
اما این دلال ها بی خودی میگن دلار رفته بالا قیمتها کشیده بالا خوب قیمت ارزونش بذاریم 1 تومن و قیمت دلاریش رو بذاریم 330 دار خوب وقتی دلار 100 تومن گرون بشه چقدر میکشه روش ؟33 هزار یا 300 هزار تومن ؟

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
الان جواد به من زنگ زد گفت که بگم گوشی رو پس میگیرم و مشگلی نداره و انقدر برا من حرف حدیث درست نکنن که من کلاه بردارم از این حرفا گفت الان دسرسی به نت ندارن و تویه جاده هستن در اولین فرصت میان پست میدن پس لطفن دیگه صبر کنیم تا بیان جواب بدن

PERSIA 84

Registered User
لایک‌ها
13
بی انصافی برخی از دوستان واقعا منو بهت زده کرده!

میگن از آب گل آلود ماهی میگیرن الان فهمیدم کیا هستن اینا ...:||

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
بی انصافی برخی از دوستان واقعا منو بهت زده کرده!

میگن از آب گل آلود ماهی میگیرن الان فهمیدم کیا هستن اینا ...:||

برادر بی خودی نقل قول نکن،ایشون به یکی از دوستان بنده پیام داده تاجره و خودش گوشی با کشتی وارد میکنه! حالا که همه دوستان یادشون هست که اوایل ایجاد این تاپیک دوستمون چی نوشتن و چه گفتن!
من حرفم اینه که چرا یک بام و دو هوا؟!
پ ن : آب ؟ گل ؟ ماهی؟! خوبی شما دی:

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
برادر بی خودی نقل قول نکن،ایشون به یکی از دوستان بنده پیام داده تاجره و خودش گوشی با کشتی وارد میکنه! حالا که همه دوستان یادشون هست که اوایل ایجاد این تاپیک دوستمون چی نوشتن و چه گفتن!
من حرفم اینه که چرا یک بام و دو هوا؟!
پ ن : آب ؟ گل ؟ ماهی؟! خوبی شما دی:

میشه بگید اون دوستتون اسکرین شات بذاره

rostami939

Registered User
لایک‌ها
57
اقا جواد پسر خوبیه حرف نداره
دروغ هم تو کارش نیست
بحثو تمومش کنید بزارید خودش بیاد سوالاتتونو پاسخ بده
من بعد قضیه خودم با اقا جواد فهمیدم که اقا جواد واقعا پیگیر کار بنده بوده
و همچنین هوای سایر مشتری هاشو داره

A MI R

Registered User
لایک‌ها
32
اقا جواد کارش درسته
من 2 بار از ایشون خرید داشتم
الکی جو ندید
دنبال حرفای خاله زنکی نباشید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اقا جواد کارش درسته
من 2 بار از ایشون خرید داشتم
الکی جو ندید
دنبال حرفای خاله زنکی نباشید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

جو ندیم ؟!!!
الان گوشی تعمیری و خراب برای من فرستادند
پاسخ پیام ها رو نمیدن
برای پس گرفتن شرط و شروط میزارند و تهدید میکنند
......
این ها جو دادن هست ؟!!!

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دیگه کم کم داره خز میشه بابا یکی هم بیاد با اواتار شاهین نجفی سر ملت شیره بماله حوصلمون سر رفت به خدا یه تنوعی هم میشه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دیگه کم کم داره خز میشه بابا یکی هم بیاد با اواتار شاهین نجفی سر ملت شیره بماله حوصلمون سر رفت به خدا یه تنوعی هم میشه

امضا ی شما همه چی رو باز گو میکنه :))
دمت گرم

جامعه گوسپندی .لایق حکومت گرگان است

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
کاری کند بماند نه اینکه بمانیم....نمیخاستم تو این تاپیک حرفی بزنم ولی........

دوستان مواظب باشین حرفی نزینید که بعدا پشیمون بشین......زود قضاوت نکین....72 ساعت مهلت تست دادند صبر کنین.....

به شخصه معتقدم وایمان دارم از روزی که کارشو شروع کرد تو این پی تی (سایت) حالا به هر نوع که بوده شما اسمشو دلال یا هر چی میخاین بزارین.....کار خیلی از به اصطلاح با سابقه های اینجارو خراب کرد ....

که حالا که یه اتفاق افتاده همه صاحب نظر شدن اعم ازون به اصطلاح باسابقه ها تا این نیو یوزر مثلا خودم ........

پ.ن:خطاب به آقای
jaCsaf

همه حرفا درست دادا ضرر به شما وارد شده همه میدونن سخته این مبلغو بدی ومنتظر بمونی تازه یه گوشی خراب بدن بهت درست اون دوستمون اشتباه کردن درست همه چی در ست ولی شما یکم صبر کن...اگه جوابگو نبودن خودم میام تو تاپیک شکایت حمایت میکنم ازت.....یکم صبر کن....اون طرف که شما شاکی هستی ازش نیستش صبر کن یکم...طبق حرفای شما حق باشماست صد در صد باید هزینه پست +هزینه گوشی به شما بدن شما گوشیا برگشت بدین تموم شدا رفت....فقط یکم صبر کن.....بخاطر خدا خودت شما من همه....
بعضیا حالا اومدن واقعا از اب گل آلود ماهی میگیرن....نکنین همچین...شاید برای شما هم اتفاق بیافتد....

saman_gh

Registered User
لایک‌ها
22
خیلی بیکارید به خدا.

یه بنده خدا گوشیش مشکل داره،یا مشکل دار خریده.
یه بنده خدا هم فروشندس.

اینارو من هرجور میشمارم دونفر بیشتر نمیشه.
کسی بخواد یه زمان بیاد،قضاوت کنه(مثل مدیر بخش رسیدگی به شکایات)10 تا صفحه رو باید بخونه پر از چرندیات که شاید بازم نتونه قضاوت کنه.
آقای شاکی :
به مدیر بخش شکایات پیغام بزنید.در اولین فرصت هم رسیدگی میکنند ایشون.
بهتره این تاپیک هم،واسه اینکه بیشتر از این کوبیده نشه و خرابکاری نشه تا روشن شدن مسائل دوطرف قفل بشه.

گوشی دست دوم،خرید و فروش کردن همین چیزارو هم داره.(هم خریدار،هم فروشنده باید از عواقبش آگاه باشند.حالا ایشونم شرط کردند و فرصت تست دادند پس باید بهش جامع عمل بپوشند)
مهم اینه که مصالمت آمیز و به دور از لشکر کشی،خط و نشون کشیدن واسه هم دیگه تموم بشه.

یبار گفتم بازم میگم.
عجولانه حرفی رو نزنید که بعد شرمنده بشید.

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
کاری کند بماند نه اینکه بمانیم....نمیخاستم تو این تاپیک حرفی بزنم ولی........

دوستان مواظب باشین حرفی نزینید که بعدا پشیمون بشین......زود قضاوت نکین....72 ساعت مهلت تست دادند صبر کنین.....

به شخصه معتقدم وایمان دارم از روزی که کارشو شروع کرد تو این پی تی (سایت) حالا به هر نوع که بوده شما اسمشو دلال یا هر چی میخاین بزارین.....کار خیلی از به اصطلاح با سابقه های اینجارو خراب کرد ....

که حالا که یه اتفاق افتاده همه صاحب نظر شدن اعم ازون به اصطلاح باسابقه ها تا این نیو یوزر مثلا خودم ........

پ.ن:خطاب به آقای
jaCsaf

همه حرفا درست دادا ضرر به شما وارد شده همه میدونن سخته این مبلغو بدی ومنتظر بمونی تازه یه گوشی خراب بدن بهت درست اون دوستمون اشتباه کردن درست همه چی در ست ولی شما یکم صبر کن...اگه جوابگو نبودن خودم میام تو تاپیک شکایت حمایت میکنم ازت.....یکم صبر کن....اون طرف که شما شاکی هستی ازش نیستش صبر کن یکم...طبق حرفای شما حق باشماست صد در صد باید هزینه پست +هزینه گوشی به شما بدن شما گوشیا برگشت بدین تموم شدا رفت....فقط یکم صبر کن.....بخاطر خدا خودت شما من همه....
بعضیا حالا اومدن واقعا از اب گل آلود ماهی میگیرن....نکنین همچین...شاید برای شما هم اتفاق بیافتد....

یک لایک زیبا هم برای این دوستمون با نوشته قشنگشون. مشکل پیش اومده رو استارتر محترم سریعا پیگیری و رفع کنن لطفا،دوستان دیگر هم صریحا اتهام نزنن لطفا.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا