• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milijon

Registered User
لایک‌ها
6
احتمالا باید شما هم برگشت بزنید گوشیتون رو ..

ولی چرا این مشکلات یدفه برای همه اتفاق افتاد ؟؟ o_O

ولی خواستی بیا عوض کنیم :D

الان جواب دادن كه {من گوشي اون هفته فرستادم و 72ساعت مهلت تست داشته چرا الان به من ميگي الان نيستم با مغازه در ميون بزار} ،آخه من چه گناهي دارم كه گوشي تازه امروز صبح دستم رسيده ،من با ايشون طرفم با مغازه طرف نيستم ،من بهشون گفته بودم كه با پست بفرسته قبول نكرد

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
الان جواب دادن كه {من گوشي اون هفته فرستادم و 72ساعت مهلت تست داشته چرا الان به من ميگي الان نيستم با مغازه در ميون بزار} ،آخه من چه گناهي دارم كه گوشي تازه امروز صبح دستم رسيده ،من با ايشون طرفم با مغازه طرف نيستم ،من بهشون گفته بودم كه با پست بفرسته قبول نكرد
به نظر من این کار آقا جواد ک بسته هارو با باربری میفرسته درست نیس
پست بهتره

mego

Registered User
لایک‌ها
255

72 ساعت مهلت تست بعد از دریافت کالا میدن نه بعد از ارسال.الان حق با شماست

معلوم نیست اینجا چه خبره!!!

اس 4 در حد اک که انتن نمیده

لومیا 920 که تاچش کار نمیکنه

سونی تی ایکس که صفحش پیکسل سوخته داره

گوشی ای که سریالش با جعبه نمیخونه.

و ....

اقا جواد لطفا بیا جواب دوستان رو بده.:hmm:

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
بابا بعضی از شرکتای باربری هم بیمه میکنن کالارو مشکل ازاونا نیست درضمن مسئولیت ارسال از طریق باربری بر عهده ی خود فروشنده است مگر خریدار درخواست کرده باشه این از جایی دیگه ای داره اب میخزه اقا جواد رسمش نیست این همه شاکی حالا این همم نه هم 2 تاشون کافیه وقت بزارن برن قانونی دنبال کارا ببخشید ولی بیچاره میشه اونوقت که باید هرچی داری و نداریرو بدی تا رضایت بگیری خود دانی

milijon

Registered User
لایک‌ها
6
به من میگه فاکتور بهت دادم که اگه مشکل داشت بتونی شکایت کنی از مغازه من اونجا فروشندم و پس گرفتن با مغازست!!! آخه این چه جوابیه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

عجیبه با 57 امتیاز بازارچه

الان چند روزه جواب نمیدن ؟

مطمئنید اتفاق خاصی واسشون پیش نیومده ؟

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
به من میگه فاکتور بهت دادم که اگه مشکل داشت بتونی شکایت کنی از مغازه من اونجا فروشندم و پس گرفتن با مغازست!!! آخه این چه جوابیه

داداشم گوشی باز شده
رو اون قسمت که سیمکارت فلزش میشینه همش لحیم کاری شده
با چشم غیر مصلح وقتی درب پشت گوشی رو در میاری کاملا مشخص هست
این چه ربطی به نرم افزار و تغییر رام داره عزیز ؟

دوستانی که مشکل دارن....شما اگه بتونید بفهمید که چه کسی گوشی رو ارسال کرده راحت تر میتونید مشکل رو بفهمید.اگه فروشنده اصلی(منظور همون مغازه!!!)ممکنه غش زده باشه تو معامله.ممکنه جلو جواد تستش کنه و بعد خودش در هنگام ارسال گوشی هارو جابه جا کنه....پلمپ کردنو و برچسب شبنم زدنم که کاری نداری.:blink:

milijon

Registered User
لایک‌ها
6
دوستانی که مشکل دارن....شما اگه بتونید بفهمید که چه کسی گوشی رو ارسال کرده راحت تر میتونید مشکل رو بفهمید.اگه فروشنده اصلی(منظور همون مغازه!!!)ممکنه غش زده باشه تو معامله.ممکنه جلو جواد تستش کنه و بعد خودش در هنگام ارسال گوشی هارو جابه جا کنه....پلمپ کردنو و برچسب شبنم زدنم که کاری نداری.:blink:

خود جواد فرستاده دیگه ،گوشی هم نه پلمپ بوده نه برچسب داشته

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان شکایتتون رو در تاپیک شکایت ادامه بدید .

ممنون
:)

خود جواد فرستاده دیگه ،گوشی هم نه پلمپ بوده نه برچسب داشته

عجیبه خودشون اون اوایل میگفتن همه گوشی ها اکبند و پلمپ هستن :blink:

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
72 ساعت مهلت تست بعد از دریافت کالا میدن نه بعد از ارسال.الان حق با شماست

معلوم نیست اینجا چه خبره!!!

اس 4 در حد اک که انتن نمیده

لومیا 920 که تاچش کار نمیکنه

سونی تی ایکس که صفحش پیکسل سوخته داره

گوشی ای که سریالش با جعبه نمیخونه.

و ....

اقا جواد لطفا بیا جواب دوستان رو بده.:hmm:

اینجا چه خبره ؟!

rmz1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان:
اولا اینقدکارآگاه بازی درنیاریدکه احتمالامغازه دارگوشیاروعوض میکنه وفلان.....شایدمغازه داری درکارنباشه خودشون مغازه دارن
دوماتاهفته ی قبل همه به به و چهچه میزدندحالاهمگی یادتون افتادکه گوشیتون مشکل داره؟
سومامسترجواد...عزیزدلم...برادرتواین مملکت پول درآوردن برابرباخون دل خوردنه!!!اونم2میلیون....1500....پس اینکه مسافرتی....آنتن نمیده یاهردلیل دیگه بدون شک غیرموجه و عدم ایفای تعهدتونه!!!برادرم شایدخریدارهم بخوادبره مسافرت بنظرت بااین اعصاب و روان که ازصدقه سری جنابعالیست میتونه بره؟پس اشتباهات آقای انبارکی...آقای سیدحسین مظفری...رو تکرار نکن.....

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
جواد کجایی؟
من یه گوشی 808میخواستم

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
جواد کجایی؟
من یه گوشی 808میخواستم

داداش ايشون كلاه بردار از اب در اومد متاسفانه . حالا شايدم سو تفاهم باشه ها ولي پيشنهاد من اينه كه حالا يه 50 تومنم گرون تر بخري مطمئني كه جنس خراب نخريدي.

mego

Registered User
لایک‌ها
255
داداش ايشون كلاه بردار از اب در اومد متاسفانه . حالا شايدم سو تفاهم باشه ها ولي پيشنهاد من اينه كه حالا يه 50 تومنم گرون تر بخري مطمئني كه جنس خراب نخريدي.

سو تفاهم چیه؟؟؟مثل روز دیگه الان همه چیز روشنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا