• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اره عمود بر توسن در حد نو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
قیمت جدید اضافه شده و فقط تا چند روز دیگه اگه اینجا فروش نره 150 تومن آگهی می کنم توی روزنامه

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
دوستان عزیز فقط 130 تومنه 50 هزار تومن کمتر از مغازه گارانتی هم داره هنوز یکسالم نشده خریدم در حد نو

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
تا چند وقت دیگه میره واسه آگهی شدن توی روزنامه کسی نبود؟

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
قیمت فقط 130 تومن کمتر پیشنهاد ندید که اصلا راه نداره

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
منم عین همین رو دارم , انصافا با شک و تردید خریدمش چون ایرانیه ولی شدیدا راضی بودم ازش و رفتم فرزش رو هم خریدم . واقعا دم سازندش گرم سربلندمون کرد.
قیمت این دوستمون هم مناسبه با توجه به تمییزی دستگاه.
در مورد لب پر کردن هم بهتره از اره اهن برش استفاده بشه که تیغه های ریزتری داره , و همیشه اون طرفی که به دستگاه هستش سالم میمونه و طرف مخالف اسیب میبینه . البته ربطی به دستگاه نداره , به تیغه , سرعت حرکت شما روی الوار و جنس الوار بستگی داره.

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
منم عین همین رو دارم , انصافا با شک و تردید خریدمش چون ایرانیه ولی شدیدا راضی بودم ازش و رفتم فرزش رو هم خریدم . واقعا دم سازندش گرم سربلندمون کرد.
قیمت این دوستمون هم مناسبه با توجه به تمییزی دستگاه.
در مورد لب پر کردن هم بهتره از اره اهن برش استفاده بشه که تیغه های ریزتری داره , و همیشه اون طرفی که به دستگاه هستش سالم میمونه و طرف مخالف اسیب میبینه . البته ربطی به دستگاه نداره , به تیغه , سرعت حرکت شما روی الوار و جنس الوار بستگی داره.

سلام داداش کی گفته توسن ایرانیه؟؟؟ توسن از چین وارد میشه و جزو جنس های درجه 1 چین هستش و در ایران نمایندگی داره ایران نمی تونه یه همچین چیزایی تولید کنه به هیچ وجه
منم واسه برش چوب می خواستم ولی چون فاصله دندانه های تیغ برش زیاد بود با هر سرعتی می بریدی لب پر می شد منم دادم بیرون برام با اره گرد بر بریدند و حالا این اره عمود بر مونده خونه و اصلا مصرف نمیشه
آخر آخرش اگه کسی خواست با کیف و سیم سیار 140 تومن
بدون کیف و سیم سیار 120 تومن این پیشنهاد آخرمه و فقط تا 20 اردیبهش به این قیمت میدم

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
100 میخوام فوری.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
ای بابا منو باش چه افتخاری کردم به ایران!!!

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
Last edited:

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
بالا باش فقط تا جمعه 120 تومن

وضعیت
موضوع بسته شده است.