• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسلحه شکاری تک لول صیاد 2 با جواز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

این اسلحه چهار سال پیش خریداری شده و تا به حال حتی یه دونه تیر باهاش شلیک نشده و مثل روز اول نو مونده ...

دارای جوازه و قابل انتقال به نام خریدار ...

کالیبر 12

ساخت صنایع جنگ افزارسازی ایران ...

پنچ تیر در خشاب قرار میگیره و به صورت کشویی از زیر مسلح میشه (حالت وینچستری)

اگه سوالی بود در خدمتم ....

قیمت پایه = 3.3 میلیون

فروش فوری = 3.7 میلیون

Last edited:

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
من از اینا داشتم.عالین برا شکار.اردک وحشی رو تو پرواز از راه خیلی دور میزنه. جون میده برا زدن دسته جمعی پرنده شکاری تو زمستون

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
مجوزتون مال ارتش یا ****؟

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
من از اینا داشتم.عالین برا شکار.اردک وحشی رو تو پرواز از راه خیلی دور میزنه. جون میده برا زدن دسته جمعی پرنده شکاری تو زمستون
جون میده برا زدن دسته جمعی پرنده شکاری تو زمستون[یعنی چی؟
مجوز مال ارتش هست 100 درصد تنها ارگانی که مجوز برای سلاح شکاری صادر میکنه مجوز **** مال شکار نیست

n_persian

Registered User
لایک‌ها
1
pm هاتون رو لطفا چک کنبد...

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان برای تاخیر در پاسخگویی عذر میخوام ....

در پاسخ به دوستان عزیز عرض میکنم اولا اسلحه مال بنده نیست (شخصا از امر شکار حیوانات زبان بسته متنفرم:( )

علت فروش، نیاز مالی صاحب اسلحه....

مجوزش ارتش صادر کرده ...

در مورد گیر کردن یا نکردنش، لطفا از کسانی سوال کنید که تجربه کار با این وسیله رو داشتن ...

سوال آخر، متاسفانه دقیقا متوجه منظورشون نشدم اما همونطوریکه تو پست اول هم گفتم اسلحه همزمان 5 گلوگه میخوره و بعد از هر بار شلیک از زیر بصورت دستی مسلح میشه

DR_MOOSAVI

Registered User
لایک‌ها
5
بنده خریدارم ...اطلاعات خرید و مکان برای بازدید... پ خ کنید

لطفا یه عکس هم از قسمت باشه و خزانه بزارید

Last edited:

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
ا
اینا مجوزش فقط برای شکار حیوان هستش برا ارتش نیست که.

والا شکارچی که نیستم.ولی از این اصلحه ها برا بابابزرگم بود تو خونه ما.چندین بار هم باهاش کار کرم.اول از این سرپرا که ساچمه از لوله میریزن داشتیم بعد گفتن سرپر هر کی داره بیاره ته پر بگیره که دادیم از اینا گرفتیم.جوازش تا اونجا که یادمه برا نیروی دریایی بود..تو زمستون تو شمال که برف میومد تو برف یه دایره درست میکردیم و دون و آب میزاشتیم پرنده ها جمع میشدن بعد بقلشون که شلیک میکردم همشون میفتادن..ولی جواز نیروی دریایی بود.

کلا تمام اصلحه های شکاری که تو ایران ساخته میشه بعضی وقتها گیر میکنن و اکثرا این مشکل رو دارن

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
والا شکارچی که نیستم.ولی از این اصلحه ها برا بابابزرگم بود تو خونه ما.چندین بار هم باهاش کار کرم.اول از این سرپرا که ساچمه از لوله میریزن داشتیم بعد گفتن سرپر هر کی داره بیاره ته پر بگیره که دادیم از اینا گرفتیم.جوازش تا اونجا که یادمه برا نیروی دریایی بود..تو زمستون تو شمال که برف میومد تو برف یه دایره درست میکردیم و دون و آب میزاشتیم پرنده ها جمع میشدن بعد بقلشون که شلیک میکردم همشون میفتادن..ولی جواز نیروی دریایی بود.

کلا تمام اصلحه های شکاری که تو ایران ساخته میشه بعضی وقتها گیر میکنن و اکثرا این مشکل رو دارن

وحشتناکه .....

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34

شما میدونستی شکار تو فصل زمستون ممنوعه پرنده ها اکثرا در اواخر پاییز تخم میزارن کل زمستون رو از جوجه مراغبت میکنن
شما شکار چی نیستی اگر بودی زمستون شکار نمیرفتی اونم تو برف !!!!!!
برای من بارها پیش اومد کبک در نزدیکیم کلشو کرده تو برف طوری که میتونستم با دست بگیرمشون ولی دلم نیومده اون وقت شما با فشنگ زدیشون:hmm:

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302

وحشتناک؟؟؟ ندیدی از نزدیک اینشالا فصل شروع شد بهت خبر میدم

شما میدونستی شکار تو فصل زمستون ممنوعه پرنده ها اکثرا در اواخر پاییز تخم میزارن کل زمستون رو از جوجه مراغبت میکنن
شما شکار چی نیستی اگر بودی زمستون شکار نمیرفتی اونم تو برف !!!!!!
برای من بارها پیش اومد کبک در نزدیکیم کلشو کرده تو برف طوری که میتونستم با دست بگیرمشون ولی دلم نیومده اون وقت شما با فشنگ زدیشون:hmm:

فقط شکار از 15 ابان شروع میشه تا 15 اسفند حالا این زمستونی که میگی کی هست؟شکارچی؟اواخر پاییز :lol:

الان فصل جفت گیریشون هست

behroozhe

Registered User
لایک‌ها
17
همچین میگه وحشتناکه انگار جنایت کرده، همین مرغ و گوشت و ماهی که خونتون میخوری هم حیوونن دیگه اینارم میکشن پس اگه اون وحشتناکه اینم وحشتناکه دیگه!!!

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
همچین میگه وحشتناکه انگار جنایت کرده، همین مرغ و گوشت و ماهی که خونتون میخوری هم حیوونن دیگه اینارم میکشن پس اگه اون وحشتناکه اینم وحشتناکه دیگه!!!

خوب ندیده بنده خدا من گوشت شکارو به جای مرغ هورمنی ترجیح میدم هر چند .چند ماه دیگه باید صبر کنم

وحشتناک اون هست که طرف میره شکار سنگین میزنه و جینین های داخل شکم حیون رو هم میکشه خوب ندید دیگه

behroozhe

Registered User
لایک‌ها
17
خوب ندیده بنده خدا من گوشت شکارو به جای مرغ هورمنی ترجیح میدم هر چند .چند ماه دیگه باید صبر کنم

وحشتناک اون هست که طرف میره شکار سنگین میزنه و جینین های داخل شکم حیون رو هم میکشه خوب ندید دیگه
مرغ هورمونی کجا بوده داداش؟ پدر من مرغداره و یه بار همچین حرفی که الان تو جامعه شایعه شده ندیدم مرغای 30 روزه رو به جای مرغ بدون هورمون میندازن به مردم با قیمت های نجومی، مرغدار الان تو تهیه دان واسه مرغش مونده چه برسه به هورمون!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا