سلام
یک فروند اسپیکر اعلا
موجود میباشد مدل x530 لاجیتک
5.1 کانال هست
واقعا کیفیت صدای خوبی داره تعریف نمیکنم ازش چون جنس خودمه تعریف میکنم چون واقعا جنس با کیفیتیه
هم ساب خیلی دقیقی داره هم تفکیک واقعا بالایی داره
کسایی که داشته باشن میتونن در این مورد قضاوت کنن
تقریبا 4 5 سال پیش خریداری شده کم هم کار نکرده ولی واقعا کارکردش عالی بوده
اما یک مساله ای که داره اینه که ووفر داخل ساب ووفرش رو تعویض کردم اون هم به خاطر اینکه ووفر به خاطر اکسکرژن و حرکتی زیادی که داره و اصولا یک جسم مکانیکی هست بعد از مدتی کارکرد اولیش رو نداره که مدتی بود صدای وز وز میداد که بازش کردم دیدم ساراند دور ووفرش ترک ترک شده که تقریبا 4 5 ماه پیش با یه ووفر جنس خوب تعویض شد
الان همچنان صدایی سابش به همون قشنگی اولاش هست و از این بابت هیچ مشکلی نداره
من فقط یه نکته ای رو بگم اونم اینکه کارکرد زیادش دلیل بر این نیست که تمیز نیست
فوق العاده تمیزه جوری که ببینین میگید 6 ماه هم کارنکرده!باطنش هم که گفتم خدمتتون مثه ساعت داره کار میکنه!عالی
قیمت آکبندش بین 125 تا 140 تومنه
Logitech - X-530 ― RayanSaba - رایان صبا
اینم بگم که جز محصولاتی هست که توسط آواژنگ وارد شده
کارتونش هم خیلی احتمالش ضعیفه پیداش کنم چون تو اسباب کشی به عنوان کارتون ظرفو ظروف استفاده شده بود
علت فروش هم خرید یه اسپیکر جمعو جور تره چون فضای اتاقم خیلی کم شده
اگر کسی پیشنهادی برای یه 2.1 کانال خوب داره با کمال میل میپذیریم البته یا کریتیو باشه یا لاجیتک
تهران هستم امکان ارسالش هم به شهرستان فعلا نیست
اینم عکساش
قیمت 70 تومن یعنی چیزی نزدیک 50 درصد زیر قیمت آکبند
یک فروند اسپیکر اعلا
5.1 کانال هست
واقعا کیفیت صدای خوبی داره تعریف نمیکنم ازش چون جنس خودمه تعریف میکنم چون واقعا جنس با کیفیتیه
هم ساب خیلی دقیقی داره هم تفکیک واقعا بالایی داره
کسایی که داشته باشن میتونن در این مورد قضاوت کنن
تقریبا 4 5 سال پیش خریداری شده کم هم کار نکرده ولی واقعا کارکردش عالی بوده
اما یک مساله ای که داره اینه که ووفر داخل ساب ووفرش رو تعویض کردم اون هم به خاطر اینکه ووفر به خاطر اکسکرژن و حرکتی زیادی که داره و اصولا یک جسم مکانیکی هست بعد از مدتی کارکرد اولیش رو نداره که مدتی بود صدای وز وز میداد که بازش کردم دیدم ساراند دور ووفرش ترک ترک شده که تقریبا 4 5 ماه پیش با یه ووفر جنس خوب تعویض شد
الان همچنان صدایی سابش به همون قشنگی اولاش هست و از این بابت هیچ مشکلی نداره
من فقط یه نکته ای رو بگم اونم اینکه کارکرد زیادش دلیل بر این نیست که تمیز نیست
فوق العاده تمیزه جوری که ببینین میگید 6 ماه هم کارنکرده!باطنش هم که گفتم خدمتتون مثه ساعت داره کار میکنه!عالی
قیمت آکبندش بین 125 تا 140 تومنه
Logitech - X-530 ― RayanSaba - رایان صبا
اینم بگم که جز محصولاتی هست که توسط آواژنگ وارد شده
کارتونش هم خیلی احتمالش ضعیفه پیداش کنم چون تو اسباب کشی به عنوان کارتون ظرفو ظروف استفاده شده بود
علت فروش هم خرید یه اسپیکر جمعو جور تره چون فضای اتاقم خیلی کم شده
اگر کسی پیشنهادی برای یه 2.1 کانال خوب داره با کمال میل میپذیریم البته یا کریتیو باشه یا لاجیتک
تهران هستم امکان ارسالش هم به شهرستان فعلا نیست
اینم عکساش

قیمت 70 تومن یعنی چیزی نزدیک 50 درصد زیر قیمت آکبند
Last edited: