• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسپیکر 5.1 fox c50c50 با قیمت استثنایی

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان این اسپیکر امروز از آقای محمدزاده در این تاپیک به مبلغ 78500 تومان خریداری شده و فقط برای تست باز کردم.و داری صدای واقعا عالی هم از نظر ساب و هم از نظر وضوح صدا میباشد.که به دلیل تمایل بنده به خرید اسپیکر فلش خور و رادیو دار قصد فروش اون رو دارم. لازم به ذکر است که اسپیکر از داخل بسته بندی فقط یک ساعت بیرون آمده و اکنون داخل بسته بندی است. قیمت فروش این مدل در بازار به گفته دوستان [SUP]130000[/SUP] تومان میباشد که من زیر قیمت خرید یعنی سر راست 75000 اون رو تقدیم خریدار میکنم.
برای خریداران تهرانی حضوری و بعد از تست. و برای خریداران شهرستانی اول واریز و بعد ارسال و یا اقدام از طریق واسطه مورد اعتماد.
مزایا: 1:داشتن ریموت کنترل 2:امکان تنظیم خاموش یا روشن کردن سه عدد از باندها از طریق کنترل یا پنل دستگاه بدون قطع فیش(2.1-5.1) 3:داشتن فیوز محافظ برای جلوگیری از نوسانات برق 4: طراحی شیک و داشتن نمایشگر 5:ورودی همزمان 4 دستگاه صوتی 6:داشتن صدایی شفاف و فراگیر 7:امکان تغییر وضیت پخش
معایب: 1:عدم پشتیبانی از حافظه فلش 2:نداشتن رادیو
361ldo6sopbx50ve8yn.png

bd9wpk9j62cdg5gjtkv.jpg

spowkkyqa04mbzaznsl5.jpg

سایر عکسها از تاپیک آقای محمدزاده
d9l8vseicmmn8d89cm2t.jpg
c45wukq6a4rjrfnno5zg.jpg
i29mf9kgwhsray7od2td.jpg

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
قیمت بسیار خوبه ، از اونجایی که خودم این اسپیکر رو تست کردم به نظرم نسبت به 75 تومن انصافاً مفته و ممنون که نصیحت بنده رو گوش کردین .

به جز من که 16 تا از این اسپیکرا خریدم ، چند تا از بچه های دیگه هم خرید داشتن که اونا هم راضی بودن و حضوری هم معامله کردن .

هنوز هم سر حرفم هستم اگه کسی ازتون برنداشت بعد از عید ازتون میخرم ( چون باربری فکر نمی کنم دیگه باشن ) ، الان اسپکرا که رادیو کلاً ندارن ، فلش خور 5 تیکه زیر 200-300 تومن وجود خارجی نداره

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
از اظهار نظرت ممنونم دوست من حقیقتش من خودم با این اپیکر هیچ مشکلی ندارم منتها خانواده قبول نمیکنن و میگن یو اس بی خور بگیر.البته الان یه دونه یو اس بی خور دو تیکه میخوام بگیرم فروشنده گفته 137 تومن. فکر نمیکنم پولم به 5 تیکه اش برسه. باور کنید چون باید یک اسپیکر دیگه توی همین چند روز قبل عید بگیرم تاپیک فروشش رو زدم وگرنه اصلا قابل شما رو نداشت.

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
اگر ارسال سپس واریز مورد قبوله خریدارم

سلام علی آقا متاسفانه نمیشه. قبل از شما به 3 نفر دیگر هم عرض کردم اول واریز بعد ارسال و یا تست و تحویل به یک واسطه مورد اعتماد شما در تهران.

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
75 هستم...

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
علت فروشتون عزیز ؟قبل خرید میدونستید یو اس بی داره یا خیر؟

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
دوست عزیز پی ام دادم خدمتتون

مرسی

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
کجای تهران هستید تا حضوری معامله رو انجام بدیم؟

سلام فرح آباد

علت فروشتون عزیز ؟قبل خرید میدونستید یو اس بی داره یا خیر؟

علت فروش داخل تایپک هست.بله میدونستم که یواس بی نمیخوره ولی فکر نمیکردم موضوع اینقدر مهم باشه.

دوست عزیز پی ام دادم خدمتتون

مرسی

سلام دوست من متاسفانه خیر

مزایده یا مناقصه نیست قیمت ثابته .

Overclock

Registered User
لایک‌ها
56
به نظر من نگه داری اونور سال خیلی گرون تر میشه....
من هم برای اینکه بار جدید داره میاد اون قیمت دادم که تعدادش 10 برابر این بار هست...
ولی خودت میدونی.

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
به نظر من نگه داری اونور سال خیلی گرون تر میشه....
من هم برای اینکه بار جدید داره میاد اون قیمت دادم که تعدادش 10 برابر این بار هست...
ولی خودت میدونی.

ممنون از نظرت بله قیمتش همین حالا هم توی بازار حدود 130 تومن هست و خبر دارم.ولی چون استفاده از اسپیکر فلش خور برای من مزایای بیشتری داره و خواسته سایرین هم همین هست مجبورم بفروشم من خودم اونجا که برای خرید اومدم تست گرفتم قطعا اگر کیفیت خوبی نداشت نمیگرفتم.اگر تا شنبه یکشنبه مشتریش پیدا نشه حتما از فروش انصراف میدم. 5 تا باندهاشو اگر دونه 15 تومن ناقابل حساب کنی 75 تومن فقط پول بانداشه.هر چند تا همین حالا هم حدود 5 نفر درخواست کردن ولی همشون اول ارسال بعد واریز خواستن که من قبول نکردم.و گفتم اول واریز یا واریز به حساب کاربر مورد اعتمادشون در تهران.در ضمن دوستان توجه کنن که هزینه ارسال با تیپاکس بیشتر از 5 تومن در نمیاد اگر غیر از این بود مابقی تیپاکس بر عهده من.

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
ممنون از نظرت بله قیمتش همین حالا هم توی بازار حدود 130 تومن هست و خبر دارم.ولی چون استفاده از اسپیکر فلش خور برای من مزایای بیشتری داره و خواسته سایرین هم همین هست مجبورم بفروشم من خودم اونجا که برای خرید اومدم تست گرفتم قطعا اگر کیفیت خوبی نداشت نمیگرفتم.اگر تا شنبه یکشنبه مشتریش پیدا نشه حتما از فروش انصراف میدم. 5 تا باندهاشو اگر دونه 15 تومن ناقابل حساب کنی 75 تومن فقط پول بانداشه.هر چند تا همین حالا هم حدود 5 نفر درخواست کردن ولی همشون اول ارسال بعد واریز خواستن که من قبول نکردم.و گفتم اول واریز یا واریز به حساب کاربر مورد اعتمادشون در تهران.در ضمن دوستان توجه کنن که هزینه ارسال با تیپاکس بیشتر از 5 تومن در نمیاد اگر غیر از این بود مابقی تیپاکس بر عهده من.
من 80 هستم هزینه پست به عهده شما .واسطه هم اقای محمد زاده.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
مبارک باشه باندای خوبی بود حیف که اهل صدا نیستم بیشتر اهل سکوتم وگرنه رو هوا میزدم قیمت عالی بود.

بالا