سلام دوستان این اسپیکر امروز از آقای محمدزاده در این تاپیک به مبلغ 78500 تومان خریداری شده و فقط برای تست باز کردم.و داری صدای واقعا عالی هم از نظر ساب و هم از نظر وضوح صدا میباشد.که به دلیل تمایل بنده به خرید اسپیکر فلش خور و رادیو دار قصد فروش اون رو دارم. لازم به ذکر است که اسپیکر از داخل بسته بندی فقط یک ساعت بیرون آمده و اکنون داخل بسته بندی است. قیمت فروش این مدل در بازار به گفته دوستان [SUP]130000[/SUP] تومان میباشد که من زیر قیمت خرید یعنی سر راست 75000 اون رو تقدیم خریدار میکنم.
برای خریداران تهرانی حضوری و بعد از تست. و برای خریداران شهرستانی اول واریز و بعد ارسال و یا اقدام از طریق واسطه مورد اعتماد.
مزایا: 1:داشتن ریموت کنترل 2:امکان تنظیم خاموش یا روشن کردن سه عدد از باندها از طریق کنترل یا پنل دستگاه بدون قطع فیش(2.1-5.1) 3:داشتن فیوز محافظ برای جلوگیری از نوسانات برق 4: طراحی شیک و داشتن نمایشگر 5:ورودی همزمان 4 دستگاه صوتی 6:داشتن صدایی شفاف و فراگیر 7:امکان تغییر وضیت پخش
معایب: 1:عدم پشتیبانی از حافظه فلش 2:نداشتن رادیو

سایر عکسها از تاپیک آقای محمدزاده

برای خریداران تهرانی حضوری و بعد از تست. و برای خریداران شهرستانی اول واریز و بعد ارسال و یا اقدام از طریق واسطه مورد اعتماد.
مزایا: 1:داشتن ریموت کنترل 2:امکان تنظیم خاموش یا روشن کردن سه عدد از باندها از طریق کنترل یا پنل دستگاه بدون قطع فیش(2.1-5.1) 3:داشتن فیوز محافظ برای جلوگیری از نوسانات برق 4: طراحی شیک و داشتن نمایشگر 5:ورودی همزمان 4 دستگاه صوتی 6:داشتن صدایی شفاف و فراگیر 7:امکان تغییر وضیت پخش
معایب: 1:عدم پشتیبانی از حافظه فلش 2:نداشتن رادیو

سایر عکسها از تاپیک آقای محمدزاده