• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسکریپت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peachcms

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

اسکریپت های زیر که از نظر سئو بسیار عالی می باشند به فروش میرسد

توضح سیستم:

اسکریپت های زیر روزانه چندین بار به سرویس های وبلاگ دهی ایرانی سر میزنند و مطالب وبلاگ های تازه به روز شده رو جمع آوری می کنند و باقی کار با سئو قوی سیستم هست

نت گاه، موتور جستجوی هوشمند وبلاگ های پارسی زبان

Last edited:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

peachcms

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

اقای alik توجه کنین که این برنامه که من دارم دیگه اون لرنامه ای که شما نوشتید نیست چون تغییر دادم و برنامه های خودم روش هست اتهام بی خودی وارد نکنین

با سپاس

Last edited:

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
این اسکریپت اصلشو من از صاحبش خریدم اقا ....
پیشنهاد میکنم نخرید از ایشون چون این اسکریپت یه سری تنظیمات و یه سری کارا داره که هیچکس نمی دونه جز نویسنده و من :D
واقعا قرار نیست هرکی پول داد یه اسکریپت خرید بیاد دانلودش کنه و بگه میفروشم که :D

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
این اسکریپت اصلشو من از صاحبش خریدم اقا ....
پیشنهاد میکنم نخرید از ایشون چون این اسکریپت یه سری تنظیمات و یه سری کارا داره که هیچکس نمی دونه جز نویسنده و من :D
واقعا قرار نیست هرکی پول داد یه اسکریپت خرید بیاد دانلودش کنه و بگه میفروشم که :D

peachcms

Registered User
لایک‌ها
1
اقای شما که از من خریدید چرا خالی میبندید اقا؟

لطفا شایعه درست نکنین

ممنون

Last edited:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
با سلام

اقای alik توجه کنین که این برنامه که من دارم دیگه اون لرنامه ای که شما نوشتید نیست چون تغییر دادم و برنامه های خودم روش هست اتهام بی خودی وارد نکنین

با سپاس

عزیزم این اسکریپت را من نوشتم شما تغییر دادی ؟ یعنی چی ؟ یادم نمیاد اسکریپت را اوپن سورس داده باشم بیرون که کسی تغییر بده ...

هیچ تغییری توی این اسکریپت صورت نگرفته نهایتش این هست که وبلاگ های بلاگفا را جمع میکرده شما امدی میهن بلاگ هم کنارش گذاشتی ... ولی 95% اسکریپت چیزی هست که من نوشتم ...

باز هم توصیه می کنم که این اسکریپت را به کسی نفروشی ... خریدار هم به نتیجه نخواهد رسید ...

دیگه من که اینجا همه میشناسن بیخودی حرفی نمیزنم ;)

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اقای منصور بهجتی شما که از من خریدید چرا خالی میبندید اقا؟

لطفا شایعه درست نکنین

ممنون

بله :) این نسخه را هم به شما فروختن من اعتراض کردم چرا اینجا نصب شده اول گفتن که اشتباه نصب کردن ! بعد گفتن پاک می کنن ! بعد گفتن این بلاگفا نیست میهن بلاگه ! بعد من خواستم به شما بگم قضیه چی هست که گفتن نه خودم میگم جمع کنه سایت رو ...

دیگه من پیگیر نشدن و سایت شما هنوز بالاست ... ایمیل های اقای صباحی هم که موجوده ...

حالا از این حرفها بگذریم این نسخه هم که برای شما نصب کردن درست کار نمیکنه و کیوردهاش اپدیت نمیشه ...

peachcms

Registered User
لایک‌ها
1
آقای علی فکر میکنین که تغییر نکرده درضمن کسی الان روی اون اسکریپتی که شما نوشتید بحث نمیکنه اسکریپت سایت نتگاه مد نظر هست

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
مهم اینه که الان ما داریمش بدون هیچ مشکلی هم هست :D

اقای فرهاد زند مقدم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا