داداش 1000 تومنی و 200 تومنی دارم
خریداری؟؟
http://forum.persiantools.com/t374037.html
اينم هست ببين داداش
ویرایش...............
با اجازه ی استارتر.الان خوبی ایناچیه که 25تومن بایدبیشتربدیم؟
با اجازه ی استارتر.
اینا اسکناس نو بانکی هستن که بانک باید برا هر کسی اسکناس نو میخواد بهش بدن ولی متاسفانه بانکا این اسکناسا رو به هر کسی نمیدن وگرفتنش با هزار بدبختیه.
سلام
اینکه به همه پول نو نمیدن دلیل داره : دیدین چقدر فیلم میسازن (خارج داخل) توش اسکناس هایی که باید سوزونده بشن رو میدزدن؟
خب خوبیش اینه که ما دیگه چنین سرقتایی واسمون پیش نمیاد فقط میتونیم اختلاس میکنیم!
البت این یک ضربه بزرگ به سینمای کشوره و مجبور میکنه کارگردانا رو تا برن از جواد رضویان استفاده کنن و فیلم هایی مانند دلداده و چارچنگولی رو بسازن
واقعا کی با خسارت این استعداد های هدر رفته رو بده؟
هر چقدر فکر کردم نفهمیدم شما چی گفتی !!
سلام
اینکه به همه پول نو نمیدن دلیل داره : دیدین چقدر فیلم میسازن (خارج داخل) توش اسکناس هایی که باید سوزونده بشن رو میدزدن؟
خب خوبیش اینه که ما دیگه چنین سرقتایی واسمون پیش نمیاد فقط میتونیم اختلاس میکنیم!
البت این یک ضربه بزرگ به سینمای کشوره و مجبور میکنه کارگردانا رو تا برن از جواد رضویان استفاده کنن و فیلم هایی مانند دلداده و چارچنگولی رو بسازن
هر چقدر فکر کردم نفهمیدم شما چی گفتی !!
من هم خونئم اما نفهمیدم این بابا چی میگه
سلام