• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش الکترو اسموک اصل ساخت انگلستان مارک Elite

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
تعداد 6 دستگاه الکترواسموک اصل بسیار بسیار مرغوب مارک Elite ساخت انگلستان موجود است. متعلقات شارژر یو اس بی - سه عدد کارتومایزر هرکدام برابر80 نخ سیگار معمولی- 1 عدد قطره نیکوتین جهت شارژ مجدد کارتومایزر ها. یک باطری لیتیومی که از جدید ترین تکنولوژی ساخت جی9 بهره برده است -که همگی به صورت پلمپ اصلی کارخانه با هولوگرام تقدیم میگردد. قیمت مقطوع 150/000 تومان

فایل های ضمیمه

• 5.jpg
    5.jpg
    320.4 KB · نمایش ها: 138
  • 2.jpg
    2.jpg
    332.4 KB · نمایش ها: 139
  • 37.jpg
    37.jpg
    353.4 KB · نمایش ها: 75
  • car1.bmp
    405.1 KB · نمایش ها: 70
  • Screenshot_2013-03-31-12-53-45.png
    Screenshot_2013-03-31-12-53-45.png
    547.2 KB · نمایش ها: 70
Last edited:

punisher2

Registered User
لایک‌ها
116
حاجی اینا شارژیه؟ یعنی دیگه نباید فیلتر بخریم؟

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
چیز توپیه از این اصل تر فکر نکنم تو ایران پیدا بشه و اما خب قیمتش هم نسبت به بقیه چند برابر هست . اما ارزش داره

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
نه اىن فىلترها اول نو است پس از اتمام از انتها درپوش را برداشته وچند قطره نىکوتىن دوباره نزدىک به 50 پک شارژ مىشه البته در صورت تماىل مىتونىد فىلتر نو بخرىد وقبلى را دور بى اندازىد

نه چون واسه سود کردن نمىفروشم واسه خودم از ترس اىنکه بسوزه و نداشته باشم چندتا اضافه اوردم ولى دىدم اىنا مثل مدلهاى نوجود در اىران سوختن و خراب شدن تو کارش نىست و لى دو سه تا رو ورداشتم و بقىش را لازم ندارم اگه قىمت رو شارژرش را با دقت نگاه کنى مىبىنى که 7 پوند فقط پول همون ىو اس بى بىارزشو دادم ىعنى دارم قىمت خرىدم مىدم عزىز

نه چون واسه سود کردن نمىفروشم واسه خودم از ترس اىنکه بسوزه و نداشته باشم چندتا اضافه اوردم ولى دىدم اىنا مثل مدلهاى نوجود در اىران سوختن و خراب شدن تو کارش نىست و لى دو سه تا رو ورداشتم و بقىش را لازم ندارم اگه قىمت رو شارژرش را با دقت نگاه کنى مىبىنى که 7 پوند فقط پول همون ىو اس بى بىارزشو دادم ىعنى دارم قىمت خرىدم مىدم عزىز

Last edited:

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
واسه سود کردن نمىفروشم واسه خودم از ترس اىنکه بسوزه و نداشته باشم چندتا اضافه اوردم ولى دىدم اىنا مثل مدلهاى نوجود در اىران سوختن و خراب شدن تو کارش نىست و لى دو سه تا رو ورداشتم و بقىش را لازم ندارم اگه قىمت رو شارژرش را با دقت نگاه کنى مىبىنى که 7 پوند فقط پول همون ىو اس بى بىارزشو دادم ىعنى دارم قىمت خرىدم مىدم عزىز

داداش از این فیلتر های طعم دار هم داری؟

طعم اىن فىلت ها تنباکو است وخىلى به طعم سىگار شبىه است واىن فىلترها به سىگارهاى دىگه نمىخوره اگه منظورتون فىلترهاى معمولى تو بازار که با سىگار چىنىها مىفروشن هستش باىد بگم مىتونىن توبازار هر طعمش را پىدا کنىن

حاجی اینا شارژیه؟ یعنی دیگه نباید فیلتر بخریم؟

اىن فىلترها ابتدا نو و پر هستند و اندازه 80 نخ سگار دود مىدن ولى پس از اتمام باىد درپوش را برداشته وچند قطره نىکوتىن دوباره نزدىک به 50 پک شارژ مىشه البته در صورت تماىل مىتونىد فىلتر نو بخرىد وقبلى را دور بى اندازىد

چیز توپیه از این اصل تر فکر نکنم تو ایران پیدا بشه و اما خب قیمتش هم نسبت به بقیه چند برابر هست . اما ارزش داره
قابل نداره ولى اگه کسى قصد ترکداشته باشهفقط با اىن مدلها مىتونه ترک کنه من خودم روزى 2 پاکت مىکشىدم ولى الان 5 ماهه لب نزدم خىلى راحت با همىنا گذاشتم کنار البته از کنار هم ور نمى دارم

Last edited:

punisher2

Registered User
لایک‌ها
116
بعد اون نیکوتین رو باید از کجا بیاریم؟

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
میگن دودش خیلی پایا (ماندگار) نیست. چطوریاست؟ نسبت به سیگار واقعی دودش چطوره؟

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
بعد اون نیکوتین رو باید از کجا بیاریم؟

قطره هاش رو من دارم هر تعداد که بخواىن به قىمت ١6000 تومن هرکدوم واسه ىکماه کافىه البته روش اول که بخرىن ىکى داره که تو عکس ىادم رفت بزارم اگه تو گوگل هم بزنى روغن الکترو اسموک برات ىکى دوتاساىت اىرانى معرفى مىکنه که اونا هم قطره مىفروشن

میگن دودش خیلی پایا (ماندگار) نیست. چطوریاست؟ نسبت به سیگار واقعی دودش چطوره؟

ببىن چون من قبل از اىنکه اىنارو از اسکاتلند بخرم تو اىران از اون چىنى هاشو داشتم که دود اونا طعمى نداره و خىلى سبکه ولى elites دودش خىلى سنگىن و خوش طعمه و ادم سىگارى رو با اون طعمه تنباکوىى که داره ارضا مىکنه در ضمن حجم دودش از سىگار معمولى بىشتره .خوبه ىه سرى به ساىتش بزنى. ىکى ازبرنهاى خ ب تو دنىاس مارک elites

Last edited:

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
قیمت مقطوعه؟ میشه دقیقا متعلقات رو مشخص کنید؟ توی سایت سازنده اگه لینک داشته باشه بهتره

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
تاپيكه باحاليه, فعالانه سيگاري پي تي رو داره آمارگيري مي كنه :دي
دادا قيمت آخر آخر آخر آخر رو بگو لطفا
مرسي

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
تاپيكه باحاليه, فعالانه سيگاري پي تي رو داره آمارگيري مي كنه :دي
دادا قيمت آخر آخر آخر آخر رو بگو لطفا
مرسي

قىمت تو خود ساىتشو برى ببىنى متوجه مىشى که همون مبلغ دارم مىدم

چیزی تو این لینک قابل مشاهده نیست. یه پیچ خرابه

سه تا دبلىو دات اى لاىت دات کام

<^>(-_-)<^>

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، هنوز موجوده؟

راستی این مدل که گذاشتین (E-30) فیلتر اصلیش برابر با 30 نخ سیگار و هر کدوم از اون دو تا یدک برابر با 40 نخ سیگاره (هردو با هم رو نوشته 80)

آدرس درست وبسایت سازنده ی این سیگار: http://www.e-lites.co.uk/

تو وبسایتش زده 6.99£، قیمت شارژر یو اس بی هم همینطور، اون پک های 2 تایی فیلتر یدکی هم زده 7.99£.

6.99 + 6.99 + 7.99 = 21.97

با نرخ پوند الان (5350) می شه 118000 تومان. روغنش رو که سایتش نمی فروشه ولی اگه همونایی هست که تو اینترنته قیمتش 15 تومان هست.

پس کلا می شه 133000 تومان.

می شه پایین تر حساب کنید؟ البته چون میگین برای سود کردن نیاوردین.

Last edited:

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
بالا بالا بالاتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا