برگزیده های پرشین تولز

فروش ال جی ایران با درآمد ماهیانه و زیر قیمت

UI-Designer

Registered User
لایک‌ها
19
سلام خدمت همه عزیزان پرشین تولز
انجمن ال جی ایران زیر قیمت به فروش میرسد
آدرس
http://lg-developers.ir
درآمد :
ماهیانه بالای ۱۰۰ هزار تومان در آمد داره
که از تبلیغات بنری - تبلیغات متنی - بعضا رپورتاژ آگهی در بخش رپورتاژ اگهی و ۳ پاپ اپ از پی سی رنک قرار داده شده که ۵۰ الی ۷۰ هزار تومان درامد ماهیانه داره
که ثابت هست و تبلیغات دیگر متغیر هست و کم و زیاد میشه
رنک الکسای سایت ۷۰۰۰ هست که خب بهتر بود اما وقت رسیدگی نشد و بیشتر شد یکم روش کار کنید هم رنک بهتر میشه هم در آمد بالاتر میره
در مورد ایندکس گوگل
۲ میلیون تومان هزینه ی سئوی سایت شده و در کلمات مرتبط با الجی جز اولین ها هست همیشه و هر موضوعی در سایت زده بشه چه اموزشی چه سوال سریعا ایندکس میشه
سایت بالای ۱۶۵۰۰ کاربر داره که روزانه ۳۰ الی ۵۰ نفر عضو جدید داره
تمامی کار های امنیتی هم روش انجام شده
گوگل وبمستر سایت انالیز شده هر ماه و تمامی کار ها انجام شده
نسخه ی ۴.۲.۳ ویبولتین نال رو داره که هیچ مشکلی نداره و هیچ ارور یا باگی نداره
تمامی افزونه ها به روز هستند
یک افزونه فیدخوان اختصاصی ویبولتین داره که درسایدبار قرار میگیره
در آپارات کانال قدیمی و پر بازدید داره
در اینستاگرام پیج با ۱۳۳۰ فالوور داره
در تلگرام گروه فعال داره
ماهیانه ۲۵ هزار تومان خرج هاست داره
عمر سایت ۲ سال بالاتر هست
قیمتی که قبلا بود ۵ میلیون تومان بود که توسط چند نفر قیمت گذاری شده بود بر اساس امکانات سایت بر اساس همه مواردی که اگر در سیستم ویبولتین وارد باشید متوجه میشید که کاملترین انجمن هست و بی نقص ترین
قالبش هم کار وی بی ایران هست و فول ریسپانسیو که بهترین و کاملترین قالب موجود هست.
فقط به خاطر کمبود وقت به فروش میرسه
قیمت سایت ۱.۵۰۰.۰۰۰ تومان هستش که مقطوع هست و با نهایت تخفیف هست و فروش فوری هست
با تشکر

Last edited:

UI-Designer

Registered User
لایک‌ها
19
عزیز جزییات رو کامل نگفتین

مدیر انجمن یا نویسنده داره؟
چون اداره انجمن خیلی سخته
باید به تایپیک ها جواب داد
بله دوست عزيز هم پاسخگو داره هم مدير داره

G A L A X Y

Registered User
لایک‌ها
71
سلام و خسته نباشید ...
شخصا خیلی دوست دارم این انجمن رو بخرم و داشته باشم با توجه به اینکه با ویبولتن هم زیاد کار کردم ولی چند تا مورد هست که باعث ایجاد دودلی واسه خودم شده :
اول اینکه عدم آشنایی بنده به صورت کامل با ال جی و برندش و محصولاتش مخصوصا موبایل هست .یعنی حتی همیشه با ios کار کردم و حتی یه بار هم نصب مثلا اندروید نداشتم...
دوم اینکه معمولا چنین انجمنهایی با مدیران و پاسخگوهای زیاد بیشتراین مدیران و پاسخگوها از دوستان و رفقا و آشنایان مدیر کل و ادمین هستند و بلافاصله بعد از تغییر مدیریت و رفتن وی انها هم کوچ خواهند کرد حالا یه سری زودتر یه سری دیرتر! خواستید چندین و چند انجمن رو واستون مثال بزنم هم تخصصی هم تفریحی ... ضمانتی هست که این مدیران و پاسخگوها به فعالیت خودشون ادامه بدن ؟
مورد اخر هم اینکه شما انجمن رو با اون شبکه های اجتماعی میفروشید ؟ اگر بله اداره اونها منظورم اینستاگرام و تلگرام و آپارات و ... با چه کسی هست ؟ خودتون یا شخص دیگه ؟
اگر در مورد موارد یک و دو که عرض کردم توضیح جامع و یا راهنمایی دارید و میتونید کاری کنید که این دغدغه نباشه من خریدار خواهم بود .

UI-Designer

Registered User
لایک‌ها
19
سلام و خسته نباشید ...
شخصا خیلی دوست دارم این انجمن رو بخرم و داشته باشم با توجه به اینکه با ویبولتن هم زیاد کار کردم ولی چند تا مورد هست که باعث ایجاد دودلی واسه خودم شده :
اول اینکه عدم آشنایی بنده به صورت کامل با ال جی و برندش و محصولاتش مخصوصا موبایل هست .یعنی حتی همیشه با ios کار کردم و حتی یه بار هم نصب مثلا اندروید نداشتم...
دوم اینکه معمولا چنین انجمنهایی با مدیران و پاسخگوهای زیاد بیشتراین مدیران و پاسخگوها از دوستان و رفقا و آشنایان مدیر کل و ادمین هستند و بلافاصله بعد از تغییر مدیریت و رفتن وی انها هم کوچ خواهند کرد حالا یه سری زودتر یه سری دیرتر! خواستید چندین و چند انجمن رو واستون مثال بزنم هم تخصصی هم تفریحی ... ضمانتی هست که این مدیران و پاسخگوها به فعالیت خودشون ادامه بدن ؟
مورد اخر هم اینکه شما انجمن رو با اون شبکه های اجتماعی میفروشید ؟ اگر بله اداره اونها منظورم اینستاگرام و تلگرام و آپارات و ... با چه کسی هست ؟ خودتون یا شخص دیگه ؟
اگر در مورد موارد یک و دو که عرض کردم توضیح جامع و یا راهنمایی دارید و میتونید کاری کنید که این دغدغه نباشه من خریدار خواهم بود .
ببينيد دوست عزيز اين رو كاملا درست ميفرماييد كه اكثرا دوست هستند و ... مثل هيئت مديره و مدير مالي اما الان اگر دقت كنيد دگ كاربران در انجمن ما به اين فقط متكي نيستند من خودم جواب بدم ك هيچ ندم كاربران خودشون اطلاعات خودشون رو باهم به اشتراك ميزارن تا يه جايي مجبور بوديم خودمون هميشه كار رو اداره كنيم اما الان خداروشكر اون فرهنگ رو ايجاد كرديم ك كسي ك اطلاعاتي داره به اشتراك بزاره
مورد بعد اينكه الان نگاه كنيد فعاليت مديران ارشد ما برميگرده ب سال پيش و نيازي نداريم چون خود كاربران كار خودشون رو ميكنند پس نگران اين موارد نباشيد.
مورد بعدي اينكه بلكه اينستاگرام گروه تلگرام آپارات فيسبوك و توييتر همگي دست خودم هست و همشون واگذار ميشه ب خريدار حتي شما ميتونير تو گروه اطلاعيه بزنيد و در چند روز چند مدير با اطلاعات هم جذب كنيد كه اصلا لازم نيست و انجمن كار خودشو خواهد كرد.

بالا