- نوشتهها
- 56
- لایکها
- 0
سلام
یه انتن وایرلس Nano Bidge M5 دارم .
این آنتن واسه کسایی خوبه که پینگ پایین میخوان م خصوصا برای گیم و منطقه مخابراتیشون پرت خالی ADSL نداشته باشه
نحوه گرفتن اینترنت هم طوریه که شما باید با شرکت مورد نظرتون تماس بگیرید(البته شرکت های زیادی وایرلس میدن و من شرکت هارو بهتون معرفی میکنم) بعد آنتن رو به طرف دکل شرکت تنظیم کنید.تو سایت خودش که زده بردش 30 کیلومتر هست.
و میرسیم سر عکس :
این خود انتن هست که الان هم بالای پشتبوم نصب هستش که من ازش عکس گرفتم.

این هم که خود کارتنش هستش .
این هم که بهش میگن poe یا همون ادابتورش که کابل لن میره داخل این ویک طرفش هم به پشت کیس.
و اما قیمت من پایه رو میزارم 100000 که نوش الان توی کرج که من هستم 217 داره میده خود شرکت که ازش وایرلس رو دارم.
+ 30 متر کابل لن که خودم خریدم اونم رایگان میدم.
یه چند تا نمونه پینگ از سایت speed test گرفتم که ببینید بد نیستش .

همیشه پینگ همینه وایرلس نه تایم اوت داره نه قطعی . هرکی خواست در خدمتیم . 09190303951 .
البته همه شرکت ها وایرلس دارن توی تهران این 2 شرکت خوبن i-net.ir و rasane.com
یه انتن وایرلس Nano Bidge M5 دارم .
این آنتن واسه کسایی خوبه که پینگ پایین میخوان م خصوصا برای گیم و منطقه مخابراتیشون پرت خالی ADSL نداشته باشه
نحوه گرفتن اینترنت هم طوریه که شما باید با شرکت مورد نظرتون تماس بگیرید(البته شرکت های زیادی وایرلس میدن و من شرکت هارو بهتون معرفی میکنم) بعد آنتن رو به طرف دکل شرکت تنظیم کنید.تو سایت خودش که زده بردش 30 کیلومتر هست.
و میرسیم سر عکس :

و اما قیمت من پایه رو میزارم 100000 که نوش الان توی کرج که من هستم 217 داره میده خود شرکت که ازش وایرلس رو دارم.
+ 30 متر کابل لن که خودم خریدم اونم رایگان میدم.
یه چند تا نمونه پینگ از سایت speed test گرفتم که ببینید بد نیستش .

همیشه پینگ همینه وایرلس نه تایم اوت داره نه قطعی . هرکی خواست در خدمتیم . 09190303951 .
البته همه شرکت ها وایرلس دارن توی تهران این 2 شرکت خوبن i-net.ir و rasane.com