بنده تاپیک رو مشاهده کردم تمامی جواب هاتون در شرایط ذکر شده تنها با یکبار خواندن میتونستید به جوابتون برسید !
سریال نامبر کسپرسکی 3 کاربره، در personal cabinet قابلیت ثبت شدن رو داره؟ ذکر کردم خیر به دلیل خرید بسیار زیاد و ارزان تمام شدن کسپرسکی سریال ها را بدون پشتیبانی در اختیار فروشندگان قرار می دهد
کد فعالسازی رو شما میفرستید یا شرکت کسپرسکی؟ بنده خودم به صورت سریال
قابلیت فعالسازی با ip ایران رو داره؟ بله ذکر شده
چه مدت میشه لایسنس رو خرید و اکتیو نکرد؟ خوده منبع ذکر کرده 2 هفته به همین علت ذکر کردم ممکن است 10 روز اختلاف داشته باشد . اگر بین 3 تا 7 روز اکتیو کنید به احتمال زیاد 365 روز کامل است
تضمینتون برای بلاک نشدن در طول یک سال چیه؟ در صورتی که سریال شما بلاک شد یک سریال دیگه یا مالتفاوت مدت به هزینه به شما پرداخت خواهد شد .
دوست عزیز این نکته رو مطرح می کنم اگر شما به دنبال یک سریال کامل و قابل ثبت در سایت کسپرکی و 365 روز کامل باشید این سریال بالای 50 هزار تومان قیمت دارد
فروشگاه این سریال را با قیمت 30,000 در اختیار شما قرار می دهد و سود فروش حتی کمتر از یک کارت شارژ ایرانسل است .
McAfee McAfee AntiVirus Plus 2011 3 PC 1 year 25000
McAfee Internet Security 2011 3 PC 1 year 16000
قیمت ها به تومان می باشد .
شاید از از خود بپرسید چرا قیمت total و ineternet sec با هم یکی است ؟
به علت اینکه با همین قیمت ای سریال ها به دست ما می رسد و هدف فروشگاه رضایت مشتری در خرید ها بعدی است با همین قیمت به شما فروخته میشود
تنها نکته اینکه تنها 1 سریال از هرکدام از سریال های internet sec و total مانده است .
قبل از خرید شرایط را حتما مطالعه کنید .
آنتی ویروس ها
McAfee AntiVirus Plus 2012 \ 2011 1 PC 90 days McAfee AntiVirus Plus 2012 \ 2011 1 PC 180 days McAfee Internet Security 2012 \ 2011 1 PC 90 days McAfee Parental Controls 1 PC 90 days
برای فروش است اما موجود نیست چنانچه از این لیست مد نظر خود دارید باید سفارش بدهید تا با تماس با منبع فروشگاه هماهنگ شود