سلام و خسته نباشید قیمت تامی هیل فیگر (گرمی)از 4-5 سال قبل دوستان پی تی کم و بیش میدونن که ما کار بنکداری عطر و ادکلن انجام میدیم. در یه برهه زمانی به دلیل کمبود وقت و یه سری مسایل شخصی ترجیح دادم که اینجا تاپیک فروش نداشته باشیم، یکی از دلایل این بود که ما بنکدار هستیم و برای تک فروشی ارزش نداره جعبه هارو بالا و پایین کنی برای یه بسته ادکلن ولی این اواخر دیدم یه سری فروشنده واقعا بی وجدان توی بازارچه دارن جولان میدن برای خودشون و مدعی هستن که قیمتشون کمترین قیمت در کل کهکشان راه شیری هست! :blink: الانم این تاپیک رو نزدم به قصد فروش زیاد و سود و ... ما همین الان یه سری مشتری ثابت داریم که براشون جنس میفرستیم توی پیغام خصوصی هماهنگ میکنیم. الان این تاپیک رو میزنم که یه قیمت مرجع ادکلن در انجمن باشه که دوستان بدونن قیمت واقعی (قیمت کف کف بنکداری تو بازار بزرگ) چقدره که اگر هم دارن یه ادکلن رو X تومن بیشتر میخرن، با علم به این مساله بخرن نه اینکه فکر کنن دارن حداقل قیمت میخرن از جهتی اون فروشنده های گرون فروش که ادکلن رو 20% بالاتر و عطر پرفیومی که ما 500 میدیم رو دارن 2000 میفروشن، حساب کار بیاد دستشون و از ناآگاهی دیگران سوء استفاده نکنن و مدعی باشن که بهترین قیمت جنس رو عرضه میکنن!
شرایط فروش:
قیمت ها کاملا مقطوع هستند و فقط تصمیم به خرید با خریدار است (از تخفیف و ... معذوریم حتی روی تعداد)
دستمزد هندلینگ هر سفارش 2000 تومان می باشد که ارتباطی به مبلغ سفارش ندارد.
هزینه ارسال با خریدار.
مراجعه حضوری برای تک فروشی امکانپذیر نیست (برای خرید عمده صحبت میکنیم)
ادکلن
هر ادکلنی که میخواید توی تاپیک (پ.خ نه!) عنوان کنید ما قیمت کف بازار رو بهتون اعلام میکنیم.
عکس جهت رعایت قوانین:
مشاهده پیوست 472368
چندتا نمونه قیمت میزارم که معیار دستتون بیاد:
لالیک اونکغ نواغ 100 میل مرد: 80،000 تومان!
وان میلیون 100 میل: 183،000 تومان
آرمانی کد 125 میل: 225،000 تومان!
هالوین 100 میل زن: 55،000 تومان
لالیک زن یاسی (L'amour): 90،000 تومان!
Oceana Blue 100 میل زن: 90،000 تومان
عطرهای پرفیوم (گرمی)
شامل 150 رایحه مختلف از مرغوب ترین fragranceهای ساخت فرانسه با گرید High (مرغوب ترین نوع پرفویم موجود در بازار). ما در قوطی های آلومنیومی چند لیتری میگیریم این عطرهارو و در میزان دلخواه به مشتری میدیم. ما بیشتر به مغازه دارها میفروشیم. اکثر ادکلن های معروف عطرش هم موجوده مثل وان میلیون، لالیک، الور اسپورت، جدور، گوچی بای گوچی، تق هرمز، هرمس، مدلهای آزارو، هوگو و ...
80% پرفویم + 20% الکل مخصوص فیکساتور با هم مخلوط بشن میشه ادکلن و دقیقا میشه بوی ادکلن اصلی. من خودم لالیک هم ادکلنش رو استفاده میکنم هم پرفیوم، نوع پرفیوم از نظر خودم ماندگاری بیشتری داره. توجه کنید که پرفیومی که ما عرضه میکنیم مرغوب ترین نوع گرید High ساخت فرانسه می باشد که تا گرمی 1500 الی 2000 تومن هم میفروشن.
قیمت: هر میل 500 تومان
حداقل سفارش 100 میل
فیکساتور هم موجوده بصورت رایگان به میزان لازم تقدیم میشه.
الان مثلا این یه سفارش مشتریه که 4 مدل پرفیوم هر کدوم 100 میل شامل الور اسپرت شنل، لالیک مردانه، گوچی بای گوچی و وان میلیون مردانه هست. الان الور اسپرت شنل ادکلن 100 میلش حدود 300 تومنه در صورتیکه 100 میل پرفیوم + 20 میل فیکساتور میشه 120 میل ادکلن با بهترین کیفیت که مجموعا 50 تومن میشه.
مشاهده پیوست 472369
dاز 4-5 سال قبل دوستان پی تی کم و بیش میدونن که ما کار بنکداری عطر و ادکلن انجام میدیم. در یه برهه زمانی به دلیل کمبود وقت و یه سری مسایل شخصی ترجیح دادم که اینجا تاپیک فروش نداشته باشیم، یکی از دلایل این بود که ما بنکدار هستیم و برای تک فروشی ارزش نداره جعبه هارو بالا و پایین کنی برای یه بسته ادکلن ولی این اواخر دیدم یه سری فروشنده واقعا بی وجدان توی بازارچه دارن جولان میدن برای خودشون و مدعی هستن که قیمتشون کمترین قیمت در کل کهکشان راه شیری هست! :blink: الانم این تاپیک رو نزدم به قصد فروش زیاد و سود و ... ما همین الان یه سری مشتری ثابت داریم که براشون جنس میفرستیم توی پیغام خصوصی هماهنگ میکنیم. الان این تاپیک رو میزنم که یه قیمت مرجع ادکلن در انجمن باشه که دوستان بدونن قیمت واقعی (قیمت کف کف بنکداری تو بازار بزرگ) چقدره که اگر هم دارن یه ادکلن رو X تومن بیشتر میخرن، با علم به این مساله بخرن نه اینکه فکر کنن دارن حداقل قیمت میخرن از جهتی اون فروشنده های گرون فروش که ادکلن رو 20% بالاتر و عطر پرفیومی که ما 500 میدیم رو دارن 2000 میفروشن، حساب کار بیاد دستشون و از ناآگاهی دیگران سوء استفاده نکنن و مدعی باشن که بهترین قیمت جنس رو عرضه میکنن!
شرایط فروش:
قیمت ها کاملا مقطوع هستند و فقط تصمیم به خرید با خریدار است (از تخفیف و ... معذوریم حتی روی تعداد)
هزینه ارسال با خریدار.
ادکلن
هر ادکلنی که میخواید توی تاپیک (پ.خ نه!) عنوان کنید ما قیمت کف بازار رو بهتون اعلام میکنیم.
عکس جهت رعایت قوانین:
مشاهده پیوست 472368
عطرهای پرفیوم (گرمی)
شامل 150 رایحه مختلف از مرغوب ترین fragranceهای ساخت فرانسه با گرید High (مرغوب ترین نوع پرفویم موجود در بازار). ما در قوطی های آلومنیومی چند لیتری میگیریم این عطرهارو و در میزان دلخواه به مشتری میدیم. ما بیشتر به مغازه دارها میفروشیم. اکثر ادکلن های معروف عطرش هم موجوده مثل وان میلیون، لالیک، الور اسپورت، جدور، گوچی بای گوچی، تق هرمز، هرمس، مدلهای آزارو، هوگو و ...
80% پرفویم + 20% الکل مخصوص فیکساتور با هم مخلوط بشن میشه ادکلن و دقیقا میشه بوی ادکلن اصلی. من خودم لالیک هم ادکلنش رو استفاده میکنم هم پرفیوم، نوع پرفیوم از نظر خودم ماندگاری بیشتری داره. توجه کنید که پرفیومی که ما عرضه میکنیم مرغوب ترین نوع گرید High ساخت فرانسه می باشد که تا گرمی 1500 الی 2000 تومن هم میفروشن.
حداقل سفارش 100 میل
الان مثلا این یه سفارش مشتریه که 4 مدل پرفیوم هر کدوم 100 میل شامل الور اسپرت شنل، لالیک مردانه، گوچی بای گوچی و وان میلیون مردانه هست. الان الور اسپرت شنل ادکلن 100 میلش حدود 300 تومنه در صورتیکه 100 میل پرفیوم + 20 میل فیکساتور میشه 120 میل ادکلن با بهترین کیفیت که مجموعا 50 تومن میشه.
مشاهده پیوست 472369
از 4-5 سال قبل دوستان پی تی کم و بیش میدونن که ما کار بنکداری عطر و ادکلن انجام میدیم. در یه برهه زمانی به دلیل کمبود وقت و یه سری مسایل شخصی ترجیح دادم که اینجا تاپیک فروش نداشته باشیم، یکی از دلایل این بود که ما بنکدار هستیم و برای تک فروشی ارزش نداره جعبه هارو بالا و پایین کنی برای یه بسته ادکلن ولی این اواخر دیدم یه سری فروشنده واقعا بی وجدان توی بازارچه دارن جولان میدن برای خودشون و مدعی هستن که قیمتشون کمترین قیمت در کل کهکشان راه شیری هست! :blink: الانم این تاپیک رو نزدم به قصد فروش زیاد و سود و ... ما همین الان یه سری مشتری ثابت داریم که براشون جنس میفرستیم توی پیغام خصوصی هماهنگ میکنیم. الان این تاپیک رو میزنم که یه قیمت مرجع ادکلن در انجمن باشه که دوستان بدونن قیمت واقعی (قیمت کف کف بنکداری تو بازار بزرگ) چقدره که اگر هم دارن یه ادکلن رو X تومن بیشتر میخرن، با علم به این مساله بخرن نه اینکه فکر کنن دارن حداقل قیمت میخرن از جهتی اون فروشنده های گرون فروش که ادکلن رو 20% بالاتر و عطر پرفیومی که ما 500 میدیم رو دارن 2000 میفروشن، حساب کار بیاد دستشون و از ناآگاهی دیگران سوء استفاده نکنن و مدعی باشن که بهترین قیمت جنس رو عرضه میکنن!
شرایط فروش:
هزینه ارسال با خریدار.
ادکلن
عکس جهت رعایت قوانین:
مشاهده پیوست 472368
عطرهای پرفیوم (گرمی)
حداقل سفارش 100 میل
مشاهده پیوست 472369